رفتن به مطلب

مشکلات کیبوردهای مکانیکی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به طور کلی مشکل از بین رفتن رنگ کی کپ ها در تمام کیبورد های rgb که جنیس پلاستیکشون از ABS هست وجود داره ولی این مشکل در کیبورد های با کیفیت گاها اونقدر کم هست که عملا میشه گفت نیست

ولی بهترین راه حل خرید کی کپ های PBT هست که کیفیت ساخت بسیار بسیار بالایی دارن و حس لمس کردنشون فرق میکنه ولی با این حال یه مدت که از PBT استفاده کردم دوباره کی کپ های دیفالت کیبوردمو گذاشتم همچنان به نظرم کورسیر یه چیز دیگست و نتونستم از فونت خاص و خوب حروف کی کپ هاش بگذرم

در رابطه با سوییچ هم اگر دنبال سر و صدای زیاد نیستید بهترین توصیه ام بهتون قهوه ای هست یه صدای خیلی کم و البته لذت بخشی دارن

لینک به دیدگاه

در در 1 آبان 1398 در 00:08، saeed0c گفته است :

من هم مارک رپو مکانیکی دارم هم کوگار با کلید های چرری MX هر دشون یک مشکل همسان دارن اون هم دابل کلیکی شدن بعد بعد از یک مدتی.

شنیدم  که بعضی شرکت ها با آپگرید کردن فورم ویر پردازنده ی داخلی کیبورد هاشون این مشکل رو برطرف میکنن تا حدی . مشکلشون اینه. بعد از این همه خرج کردن روی کیبورد برگشتم روی ممبران مدل 200K کوگار استفاده میکنم در حال حاظر.

موافقم

کیبورد های معمولی بنده ترجیح میدم

کلا مکانیکال چیز جدیدی نیست که این همه سر و صدا کرده یادتون باشه اولین کیبورد ها 20 سال پیش مکانیکال بود تق تق صدا میدادن رو مغز ادم

محصولات ریزر هم که نگم همه از دم بی کیفیت! شانس بیاری 1 سال کار کنند با اون همه قیمت

مکانیکال هم یه جور gimmick مثل هدفون های 7.1 و مانیتور 240 هرتز😂 فقط برای خالی کردن جیب مشتری

ویرایش شده توسط Daniel Stark
لینک به دیدگاه

در در 8 دی 1398 در 11:42، rewiecs گفته است :

نظرتون درمورد gateron brown چی هست؟ 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/keyboard/cooler-master/cooler-master-ck550-gkgm1-us-gateron-gaming-keyboard.html

کاربرا reddit  بیشترشون نظرشون منفی روی سوییچ های قهوه ای

من 3 ماه پیش رفته بودم کیبرد Huntsman Elite ریزر رو بگیرم که بالا ترین ردش هست ولی یکی از فروشنده ها باهام نیم ساعت در مورد کیفیت و تکنولوژی کیبردای کولرمستر صحبت کرد و من برگشتم خونه و کلی ویدیو دیدم در مورد هر دو کیبرد و در نهایت کیبرد MK850 کولرمستر رو گرفتم. چون من هدست ریزر دارم و قبلا با موس و پدش هم کار کرده بودم باید بگم کیفیتش خیلی از ریزر بالا تره و واقعا به این نتیجه رسیدم که ریزر پول برندشو میخوره. در مورد کیبردم همین رو فقط بگم که 8 تا دونه از کلیداش با تکنولوژی انحصاری AIM PAD کار کنترلر رو میکنن و به میزان فشار حساسن که تو بازیای ریسینگ خیلی خوبه و تو بقیه سبکام کاربردیه و پورت اتصالشم USB-C هست. کیبرد مورد نظر شما رو نمیدونم ولی به شخصه به این برند ایمان آوردم. تو بازاری که لاجیتک و کورسیر پیدا نمیشه یا قیمتاشون فضاییه و با روشی که ریزر پیش گرفته و روز به روز بی کیفیت تر میشه به نظرم وجود همه اکسسوریای کولر مستر تو بازار غنیمته. من به حدی از کیبرد خوشم اومد که موس و پد و هدستمم کولر مستر خریدم.در پایان باید بگم گارانتیش هم آواژنگه که حکم آدم یه چشم تو شهر کورا رو داره. نمیگم گارانتی خوبیه. فقط میگم بهتر گیر نمیاری

در مورد سوئیچ ها هم الان همه ی برندای مطرح به جز ریزر از سوئیچ های همین برند استفاده میکنن و ویدیوی مقایسه انواعشون تو یوتیوب هست. الان قرمزش زیاده و منم قرمز دارم. صدای کلیکش کمه  ولی حس کلیکش محشره. نه نرمه نه خیلی سفت. مسیر زیادی هم باید طی کنه برای بالا پایین رفتن. کلا همونه که من میخام

لینک به دیدگاه

در در 30 مهر 1398 در 13:50، Ali Subi گفته است :

سلام.

چند وقت قبل یکی از دوستان تاپیکی زد درباره اورجینال بودن موس هایی ک ب دست ما میرسه.

قبلتر بنده یک عدد دث ادر ریزر خریدم با یه عالمه شوق و ذوق و شروع کردم به استفاده و در نهایت نهایت نهایت ناباوری بعد از 6 ماه اسکرول موس شروع ب پریدن کرد!!!! موس قبلی من ینی بلادی a4tech بعد 2 سال دلمو زد ک اینو خریدم!! بعد از چند بار شست و شو با الکل و ... اسکرول درست شد و استفاده کردم ولی بعد از 2 ماه گریپ روی موس شروع کرد به از بین رفتن و دوباره اسکرول شروع به پریدن کرد! تقریبا میتونم بگم بعد از فهمیدن قضیه عموی سوباسا این دومین شکست بزرگ تو زندگیم بود.

از همون موقع تو فکرش بودم ک بفهمم قضیه چیه! این قطعات فیکن؟! اخه تو دنیا خیلی کم به این مشکل بر خوردن! ریزر واسه من 1 سال هم کار نکرد! خنده داره، کل دنیا میگن لاجیتک و ریزر ک میخری باید ازش خسته شی تا جایگزینش کنی! من وقت نکردم ازش خسته شم از اون نظر البته.

واقعا قضیه بو داره!

تو خدمت ی کیبرد زیر دستم بود وقتی کلیدش رو فشار میدادی تقریبا 3 ثانیه طول میکشید برگرده سر جاش! تقریبا نمیشد باهاش تایپ کرد. ی روز خسته شدم زدم بازش کردم با اب و تاید شستمش!😀 درخاست کیبرد نو هم کرده بودیم. روی برد دیدم ک محصول لاجیتک و ساخت سال 2003 هست و 13 سال از عمرش گذشته! بعد از شستنش از کیبرد اکبند و نوی تسکو ک برامون اورده بودن یه دنیا بهتر بود از هر نظر! نه به اون محصول نه به این جدیدا.

علی تو رو خدا کیبرد منو از من نگیر،  ما با هم خاطره ها داریم خیلی بهش وابستم تو رو خدا از من نگیرش.😥

میگن اتاق علی یه جوریه ک اگر اشتباهی دستتو یه جایی بزاری ی فحش نافرم تایپ میشه!

این معتاده به خرید کیبرد. مواظب باش کلا نظر داره به کیبرد همه.

من موس SICA ایسوس رو داشتم و همین مشکلو داشت. یه راح حل خیلی ساده پیدا کردم 😁. تو فاصله اسکرول موس با طرفین یه فوت محکم کنی تا یه ماه مشکل حله 😆. فک کنم بخاطر رفتن گرد و خاک و چربی اونجاست و ربطی به اصل بودن و نبودن نداره. امیدوارم تونسته باشم مفید واقع بشم

پ.ن: اگه با یه فوت کارتون راه نیفتاد مجدد امتحان کنید. چون این روش صد در صد جواب میده 😉

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

من موس SICA ایسوس رو داشتم و همین مشکلو داشت. یه راح حل خیلی ساده پیدا کردم 1f601.png. تو فاصله اسکرول موس با طرفین یه فوت محکم کنی تا یه ماه مشکل حله 1f606.png. فک کنم بخاطر رفتن گرد و خاک و چربی اونجاست و ربطی به اصل بودن و نبودن نداره. امیدوارم تونسته باشم مفید واقع بشم

پ.ن: اگه با یه فوت کارتون راه نیفتاد مجدد امتحان کنید. چون این روش صد در صد جواب میده 1f609.png

داداش صنعت موس سازی رو شما دگرگون کردی😂

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا قیمت های شرکت تخت جمشید که انحصارا کیبورد های  کورسیر وارد میکنه فضاییه 

من  768 تومن سه سال پیش strafe خریدم  . یادمه موسشم اون موقع میخواستم که خیلی گرون بود که خریدش از طریق سایت های واسطه خیلی ارزونتر درمیومد ... الان هم اگه دقت کنید کیبورد hyperX بدونه نام پد  بالای 1400 میده که واقعا نمیصرفه

بهترین گزینه کولرمستربود که  امیدوارم امروز برسه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...