رفتن به مطلب

مشاوره و توصيه هاي نهايي براي بستن سيستم بر پايه پردازنده رايزن تا حدود8-9 ميليون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 5 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

سی پی یو رو حتی اگه Ryzen 7 ببندید هم مشکلی با این برد نخواهید داشت.

دیپ کول رو دیجی کالا داره در حال حاضر.

کارت خوبیه. با https://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ حساب کنید سیستمتون چقدر قدرت نیاز داره شاید نیاز شد حتی پاور قویتری ببندید.

واقعا؟! اينجور باشه که عاليه البته دوستمون zen توصيه داره که tuf  gaming رو بگيرم برا بحث رندر. شما هم که کيسو ديپ توصيه مي کنين.توي ديجي ديدم بله، الان که کلا همه انتخابام رفته رو هوا:8_laughing::8_laughing: بايد يه اجتماع اشتراک از همه توصيه ها بگيرم. اينطوري بايد طبق گفته خودتون جدا جدا تهيه کنم بدم يه جا اسمبل کنن برام. اين لينک هم کارت گرافيک مورد نظر و سي پي يوهاي زيادي رو داخلش نداشت براي محاسبه وات پاور. ممنونم.

در 6 ساعت قبل، airoonia گفته است :

من مناسب بودجتون پیشنهاد دادم ، مشخصا اگر مدل سافایر 8 گیگ گیرتون اومد با همین محدوده قیمی خب اون ارجح تر هست. اما چیزی که در هنگام خرید گرافیک های کار کرده باید بهش توجه کرد مباحثی مثل سلامت کلیه اجزای قطعه ، کولینگ مناسب و قدرت کارت هست که حتما قبل از خرید از فروشنده درخواست تست کنید و ازش مهلت تست هم بگیرید.

R5 3600 از هر نظر قدرتمندتر و بهتر از R7 2700 هست و مصرفشم خیلی خیلی کم تره. بله قیمتشون کمی نامتعادل هست ولی خب بازار داخلی ایران هست دیگه.

پلتفرم اینتل از نظر پایداری واقعا فوق العاده هست ولی نوع کاربری شما هم مهمه. اگر میبینید به حافظه کش زیادی نیاز دارید خب سری رایزن شاید بصرفه تر باشه واسه شما.

نسل سه که قطعا کم مصرفتر و بهينه تره ولي من فکر مي کردم چون هسته مستش بيشتر قاعدتا بايد 2700 قوي تر باشه:35_thinking:. نقدا بايد بشينم دودوتا چهارتا کنم بودجه و قطعاتو. سپاس

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، masoud197 گفته است :

واقعا؟! اينجور باشه که عاليه البته دوستمون zen توصيه داره که tuf  gaming رو بگيرم برا بحث رندر. شما هم که کيسو ديپ توصيه مي کنين.توي ديجي ديدم بله، الان که کلا همه انتخابام رفته رو هوا:8_laughing::8_laughing: بايد يه اجتماع اشتراک از همه توصيه ها بگيرم. اينطوري بايد طبق گفته خودتون جدا جدا تهيه کنم بدم يه جا اسمبل کنن برام. اين لينک هم کارت گرافيک مورد نظر و سي پي يوهاي زيادي رو داخلش نداشت براي محاسبه وات پاور. ممنونم.

نسل سه که قطعا کم مصرفتر و بهينه تره ولي من فکر مي کردم چون هسته مستش بيشتر قاعدتا بايد 2700 قوي تر باشه:35_thinking:. نقدا بايد بشينم دودوتا چهارتا کنم بودجه و قطعاتو. سپاس

عجیبه! با اینکه بر یک پایه هستن اما خب اگه اون نداشته باشه این داره 580 رو :

https://outervision.com/power-supply-calculator

نه چیپ که یکی هستش. برای کولینگ هم اگه قرار نیست اورکلاک کنید و کولینگ کیستون خوبه که مشکلی نیست! هرچند اگه اختلاف قیمت کمه یعتی درحد همون 100-200 تومن خب طبعا انتخاب عاقلانه میشه مدل های Plus-Rog-Tuf.

سی پی یو هم اگه بتونید نسل سه بگیرید حتی ryzen 3 3300x هم میتونه مناسب شما باشه! چون اون نسل برای رندر عملکرد بهتری دارن و این مدل هم کش بالایی داره ، ولی خب نسل سه توی ایران تقریبا گیر نمیاد!

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...