رفتن به مطلب

حافظه m.2 adata sx8200 pro 1tb و رم ddr3 باس بالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

دو عدد رم باس ۲۴۰۰ هم فرکانس ۹۰۰هزار تومان ...

لینک به دیدگاه

حافظه m.2 adata sx8200 pro 1tb   دوست عزیز اگه 2 تومن راه داره برای بنده  اگرم نه UP حساب کن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mhtk گفته است :

حافظه m.2 adata sx8200 pro 1tb   دوست عزیز اگه 2 تومن راه داره برای بنده  اگرم نه UP حساب کن

پخ شد تخفیف

لینک به دیدگاه

کاهش قیمت ها

Ssd m.2 adata 8200pro 1tbموجود سرعت بسیار بالا قیمت ۲۱۵۰۰۰۰ت

دو عدد رم هم فرکانس برند adata ddr3 2400mhz قیمت ۹۰۰ت

لینک به دیدگاه

بروبالا 😜😜😜

بدلیل افزایش قیمت ارز افزایش قیمت نداریم فعلا!

لینک به دیدگاه

M.2 adata 8200pro 1ترا کاهش قیمت به 2100000ت 

تا روز شنبه این تخفیف برقرار 

لینک به دیدگاه

فروش برقرار تخفیف پایدار برس به داد این حراجی😜💪

لینک به دیدگاه

Ssd m.2 adata 8200 pro یک ترابایت موجود قیمت کف بازار ۲۱۰۰۰۰۰ت بسیار قدرت مند تر از ssd m.2 های موجود در بازار و عمر ۱/۴ بیشتر نصبت به بقیه

لینک به دیدگاه

Ssd m.2 adata 8200 pro یک ترابایت موجود قیمت کف بازار ۲۱۰۰۰۰۰ت بسیار قدرت مند تر از ssd m.2 های موجود در بازار و عمر ۱/۴ بیشتر نصبت به بقیه

لینک به دیدگاه

دوستان با توجه به گرونی ارز قیمت ثابت و ۲۱۰۰ به فروش میرسه m.2

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، PishtazCafe گفته است :

از اپیسر

as350

قوی تره این اس اس دی 

ببخشید متوجه نشده بودم سوالتونو ولی ایت اینتل تو آمازون ۲۷۰ دلار قیمت گذاری شده بود بدنه کاملا آلومنیوم هست و براکت و همه چی همراهش یه کالا تک واقعا که لنگه این پک تو هیچ کجا پیدا نمیشه

ویرایش شده توسط Sezar & sanaz
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، PishtazCafe گفته است :

از اپیسر

as350

قوی تره این اس اس دی اینتل؟

ببخشید متوجه نشده بودم سوالتونو ولی ایت اینتل تو آمازون ۲۷۰ دلار قیمت گذاری شده بود بدنه کاملا آلومنیوم هست و براکت و همه چی همراهش یه کالا تک واقعا که لنگه این پک تو هیچ کجا پیدا نمیشه

لینک به دیدگاه

6 hours ago, Sezar & sanaz said:

دا ببخشه میخواستم بدونم در مورد سرعت و کارایی در مقایسه با اس اس دی مارک اپیسر 240 گیگ مدلی که در پیام قبلی خدمتتون عارض شدم چطور می باشد این مدل اینتل شما ؟منظور سرعتش کتر است یا بیشتر ؟اگر متوجه منظورم هستید جواب را بدهید خریدارم 

لینک به دیدگاه

الان اپیسر مدل ای اس 350 که مدل دقیق شبالا گفتم تو سایت دیجیکالا بقیمت 400 تومان برای مدل 240 گیگ گزاشته که رقیب جدی ای برای همه مدلهای تو بازارا هست و این قیمت برای یک جنس نو و  اکبند و دارای گارانتی قابل تعمق و تفکر هست

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، PishtazCafe گفته است :

الان اپیسر مدل ای اس 350 که مدل دقیق شبالا گفتم تو سایت دیجیکالا بقیمت 400 تومان برای مدل 240 گیگ گزاشته که رقیب جدی ای برای همه مدلهای تو بازارا هست و این قیمت برای یک جنس نو و  اکبند و دارای گارانتی قابل تعمق و تفکر هست

مارک اینتل با هیچ کدوم اینها نمیشه مقایسه کرد این ssd نرم افزار اپدیت فریمور داره با اینکه ssd هست

یه سرچ کنید در امازون در یکی از فید بک ها نوشته یه یوزر که برای امنیت بالا کسی دیده که هکر بوده و از این استفاده میکرده

در صمن اینم بگم بخاطر بدنه آلومینیوم بودن این کالا دما ssd همیشه پایین و عمر بیشتری خواهد داشت

لینک به دیدگاه

20 hours ago, Sezar & sanaz said:

مارک اینتل با هیچ کدوم اینها نمیشه مقایسه کرد این ssd نرم افزار اپدیت فریمور داره با اینکه ssd هست

یه سرچ کنید در امازون در یکی از فید بک ها نوشته یه یوزر که برای امنیت بالا کسی دیده که هکر بوده و از این استفاده میکرده

در صمن اینم بگم بخاطر بدنه آلومینیوم بودن این کالا دما ssd همیشه پایین و عمر بیشتری خواهد داشت

البته مدلی که در مقایسه خدمتتون دادم هم علاوه بر سرعت بالاتر و گارانتی دار بودن و قیمت پایین تر از جنس آلومینیوم می باشد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...