رفتن به مطلب

چند سوال درباره میز و صندلی برای رایانه

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دوستان من صندلی رو سفارش دادم.اما شاید 2هفته دیگه برسه دستم.نظرات رو تو دیجیکالا خوندم.راضی بودن.صندلی مدیریتی هست اما نمیدونم آیا میشه به عنوان صندلی کامپیوتر استفاده کرد و مشکلی ایجاد نمیکنه در دراز مدت؟!

این لینکش

https://www.digikala.com/product/dkp-1410899/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-asa#/tab-comments/&page=1&order=buyers

2-سوال دومم اینه که میخواستم میزمم رو هم عوض کنم(سال 85 خریدمش،عکس اول میزم هست) ولی اصلا میزی متناسب با خواسته خودم ندیدم.فقط یه میز تو سایتهای خارجی دیدم خوب بود(میز دوم) ولی نمیدونم هزینه اش چقدر میشه؟کسی میدونه اگر اینو بدم به نجار هزینه اش چقدر میشه؟

در واقع یه میز میخوام که یه کتابخونه کوچیکی هم داشته باشه.البته طول و عرض و ارتفاعش هم زیاد نباشه.تو اینترنت چند مدل دیدم اما هیچکدوم باب میلم نبودند و بعضی هاشون هم خیلی بزرگ بودند

با تشکر

DSC00939.jpg

computer-desks-for-home-office-wooden-5c74f8ab531e8.jpg

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

نظر شخصی من اینه که میز خالی باشه سطحش..به همبن تصاویر نگاه کنید فضا برای کیبرد و موس بستس

میزهای گیمینگ گرونن اما میشه ساخت

ergonomic-pc-gaming-computer-desk-custom45060994423.jpg

میز پایینی رو دارم و راضیم

nemachob-desk-3.jpg

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...