رفتن به مطلب

من مادر بوردم msi 970A-g43

اشتراک گذاری

Recommended Posts

لطفا بگین میشه باهاش یه سیستمه گیمینگ خوب جمع کرد؟ چقد باید هزینه کنم

این سیستممه لطفا کمکم کنبن 

Screenshot_2019-10-27-22-56-34-158_com.android.chrome.png

لینک به دیدگاه

سلام سوالتون خیلی کلیه،

هدف گیمینگ  در چه رزولوشنی هست؟ 

به ۳۰ fps راضی هستین یا ۶۰ یا بیشتر؟

اکثرا چه نوع بازی هایی انجام میدین؟ 

قصد تعویض باندل رو دارین یا با همین باندل قصد ارتقا دارین؟

بودجه تقریبی چقدره؟ 

ولی اگر من بجای شما بودم گرافیکم رو میفروختم و یه amd rx570 میگرفتم و به بقیه سیستمم دست نمیزدم با توجه به اینکه پاورتونم قدرت خوبی داره میتونین حتی rx580 8gb هم بگیرین 

سی پی یوی شما به حد کافی قدرت داره تا این ۲ کارت رو هندل کنه 

اگر بیشتر بازی های AAA روی اولترا بازی میکنین rx580 ولی اگه همه چی بازی میکنین و بودجه هم براتون مهمه rx570 انتخاب عالیهه, این ارتقا برای شما قدرت گرافیکی حدودا 500% بیشتری به ارمغان میاره ! که واقعا عالیه...

rx570 با ۳ سال گارانتی سری گیمینگ ایسوس حدود 2.5 قیمتشه که یکی از با ارزش ترین کارت هاییه که میشه خرید 

_ اگر بودجه اضافی اومد یه رم ۸ گیگ دیگه به سیستم اضافه کنید که هم حدود 10 درصد افزایش پرفرمانس رو خواهید داشت هم افت فریم ناشی از کمبود رم در بازی هایی مثل batt v ...

موفق باشید 

ویرایش شده توسط noname
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، noname گفته است :

سلام سوالتون خیلی کلیه،

هدف گیمینگ  در چه رزولوشنی هست؟ 

به ۳۰ fps راضی هستین یا ۶۰ یا بیشتر؟

اکثرا چه نوع بازی هایی انجام میدین؟ 

قصد تعویض باندل رو دارین یا با همین باندل قصد ارتقا دارین؟

بودجه تقریبی چقدره؟ 

ولی اگر من بجای شما بودم گرافیکم رو میفروختم و یه amd rx570 میگرفتم و به بقیه سیستمم دست نمیزدم با توجه به اینکه پاورتونم قدرت خوبی داره میتونین حتی rx580 8gb هم بگیرین 

سی پی یوی شما به حد کافی قدرت داره تا این ۲ کارت رو هندل کنه 

اگر بیشتر بازی های AAA روی اولترا بازی میکنین rx580 ولی اگه همه چی بازی میکنین و بودجه هم براتون مهمه rx570 انتخاب عالیهه 

rx570 با ۳ سال گارانتی سری گیمینگ ایسوس حدود 2.5 قیمتشه که یکی از با ارزش ترین کارت هاییه که میشه خرید 

_ اگر بودجه اضافی اومد یه رم ۸ گیگ دیگه به سیستم اضافه کنید که هم حدود 10 درصد افزایش پرفرمانس رو خواهید داشت هم افت فریم ناشی از کمبود رم در بازی هایی مثل batt v ...

موفق باشید 

rx 570 حدود 35 تا 40 درصد از gtx1050ti قوی تره با قیمت کمتر ! این کارت حتی از gtx1650 هم قوی تره و با آپدیت های amd قدرتی پیدا کرده که حتی در برخی بازی ها از gtx 1060 هم فریم بیشتری میده !!!  و هنوز ساپورت نرم افزاری میشه ... 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...