رفتن به مطلب

مشکل در خاموش شدن صفحه مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من دیروز سیستم خریدم الان توی استفاده دو سه ساعته یهویی مانیتور بدون اینکه چراغ پاورش خاموش یا روشن بشه واسه چند لحظه صفحش سیاه میشه و دوباره به حالت عادی برمیگرده هیچ علامتی هم نمیاد فقط واسه چند ثانیه صفحه میپره  لطفا بگین مشکلش از کجاست؟چون گارانتی داره میتونم پسش بدم ؟
 گرافیگ GTX1050 TI

مانیتور گیمینگ ایسوس

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، meisam_odin گفته است :

من دیروز سیستم خریدم الان توی استفاده دو سه ساعته یهویی مانیتور بدون اینکه چراغ پاورش خاموش یا روشن بشه واسه چند لحظه صفحش سیاه میشه و دوباره به حالت عادی برمیگرده هیچ علامتی هم نمیاد فقط واسه چند ثانیه صفحه میپره  لطفا بگین مشکلش از کجاست؟چون گارانتی داره میتونم پسش بدم ؟
 گرافیگ GTX1050 TI

مانیتور گیمینگ ایسوس

دوست عزیز یکی از دلایل میتونه بخاطر کابل نامرغوب و وجود نویزهای الکترو مغناطیس باشه.

مشکل به صورت مکرر پیش اومده یا فقط یک یا دو بار اتفاق افتاده؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز یکی از دلایل میتونه بخاطر کابل نامرغوب و وجود نویزهای الکترو مغناطیس باشه.

داداش والا کابل برق رو عوض کردم فعلا خوب شده ولی خودم احتمال میدم مال اچ دی ام ایه

لینک به دیدگاه

چندین بار صفحه در حد یک ثانیه خاموش شد و روشن ولی چراغ پاورش روشنه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

همین مشکل رو با چند تا مانیتور داشتم که با تعویض کابل مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

سلام. هم میتونه از کابل باشه و هم سیستم ایمنی مانیتور که نمیزاره جریان بیش از حد برق وارد مدار مانیتور بشه.

من خودم مدلی از ویوسونیک رو دارم و معمولا وقتی یخچال خونه آف میکنه بصورت خودکار صفحه رو خاموش میکنه که مشکلی واسه دستگاه پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

اگه مانیتور gsync خریدی میتونه به اون مریوط باشه و باید در تنظیمات کنترل پنل nvidia بری و در قسمت مربوط به gsync روی هر دوحالت  full screen و window قرار بدی تا این حالت از بین بره و کم بشه این موضوع اگه مانیتور gsync داشته باشی طبیعی هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...