رفتن به مطلب

مشاوره درخصوص ارتقا سی پی یو از 6700k به Ryzen9 3900X

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب و احترام

می خواستم یه مشاوره از دوستان  بگیرم در خصوص ارتقا سی پی یو از intel 6700k   به  Ryzen9 3900X

مشخصات سیستم من در حال حاضر به شرح ز یر هست:

cpu:  intel core i7 6700k

Ram: 16 gig bus 2400

VGA:   GTX1080

استفاده کاربری : گیمینگ

در حال حاضر در رزولوشن 1080p بازی میکنم و مانیتورم هم 60 هرتز هست که با این سیستم هیچ مشکلی ندارم و کاملأ جوابگو بوده ولی به زودی مانیتور جدید برام میرسه که اونوقت میخوام روی رزولوشن  2K  ) 1440p ) و ریفرش ریت 144 هرتز بازی کنم !

ارتقا کارت گرافیک رو هم  گذاشتم برای سال آینده که نسل جدید امپر انویدیا بیاد و گرافیک رو به نسل جدید امپر ارتقا بدهم

سوالم این هست که درحال حاضر  ارتقا CPU به رایزن 3900X  برای کاربری گیم روی رزولوشن 2K چقدر میتونه برای من فایده داشته باشه ؟؟؟ ( آخه شنیدم که برای گیمینگ هنوز رایزن در برابر اینتل حرفی برای گفتن نداره ! )

بنظر شما  اگر الان سی پی یو رو ارتقا ندهم ، اونوقت برای رزولوشن 2K و کارت گرافیک جدید که سال آینده میخرم ،، با مشکل گلوگاه سی پی یو مواجه نخواهم شد ؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

ببنید ارتقا از 6700K به 3900X منطقیه.

از نظر گیمینگ پردازنده 3900X خوبه.

انجامش بدین.

لینک به دیدگاه

سلام

بله درسته هنوز اینتل بهتر از amd  عمل میکنه توی بازی ولی هرچی رزلوشن بالا میره این قضیه کمتر احساس میشه و قدرت فوق العاده ۳۹۰۰ به اندازه ای هست که احساس نشه از نظر من

ولی ۲ مورد رو در نظر بگیرید 

در صورتی که قراره کاری به غیر از بازی انجام بدین ۳۹۰۰ سی پی یو ۹۹۰۰ رو نابود میکنه و ۱۰۰درصد ازش بیشتری داره و یکم کم بودن فریم بازی به قدرت پردازنده میارزه ولی اگر فقط سیستم بازی هست ۹۹۰۰کا بهتره

مورد دوم مشکل موجودی سی پی یو ۳۹۰۰ هست که در حال حاضر موجود نیست وتهیه اون خرج بیشتری نسبت به ۹۹۰۰کا میشه و از لحاظ خرید ۹۹۰۰کا برای خریدن قیمت مناسب تری توی بازار ما داره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...