رفتن به مطلب

نداشتن سریال نامبر اسپیکر لاجیتک z130

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دوستان من یه اسپیکر لاجیتک خریدم از دیجیکالا با گارانتی 24 ماهه اسپیرو.میخواستم استعلام بگیرم ببینم انقضای تاریخ گارانتی کِی هست؟تو سایتشون هم سریال نامبر محصول رو میخواد که اصلا روی اسپیکر قید نشده.سریال گارانتی رو هم میخواست که اینو با برچسبی روی کارتن چسبوندن.فکر کنم تولید سالهای پیش لاجیتک باشه چون بعضی از نظراتو که توی دیجیکالا ثبت شده بود،مربوط به سال 95 بوده.

الان هم زنگ زدم طرف بدجواب میداد.میگفت باید سایت بالا بیاد😕(سایت خود لاجیتک)بعدش گفت گارانتی داره لابد ،فاکتور داری، حتما داره.بعدش گفت چند ساعت دیگه زنگ بزن.اصلا طرف اسم مدل رو نشنیده بود.

الان به نظرتون چیگار کنم؟پیگیر باشم یا بیخیال بشم.راستش با این طرز صحبت پشتیبانشون اصلا دلسرد شدم.

تویه سایتشون هم وقتی کدها رو میزدم مینوسه" سریال ارسالی در سامانه ثبت نشده است.در صورت داشتن اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده با تماس بگیرید."

با تشکر

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...