رفتن به مطلب

درخواست معرفی سایت دانلود بازی با ترافیک نیم بها

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان چند تا سایت دانلود بازیهای روز مثل فیفا 20 پیس 20  اینا معرفی کنید که ترافیکش با نت مخابرات نیم بها محاسبه بشه

مثلا سایت yasdl  زد ترافیکش نیم بهاست اما تست کردم کامل کسر میکنه 

یا سایتی میشناسین مثل fileniko.com  که با نت مخابرات همه شهرها کلا ترافیکش رایگان باشه؟ چون متاسفانه این سایت ترافیک رایگانش فقط مخصوص مشترکین مخابرات اصفهانه 

لینک به دیدگاه

حال داری،بسته همراه اول شبانه بخر بجا یدونه بازی دویستا بگیر

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

توی ایران هیچی و هیچکس سر جاش نیست

خودت باید تک تک تست کنی چون بحث نیم بها برای سایت ها توسط هیچ isp به درستی رعایت نمیشه

حتی مخابرات در این زمینه افتضاح تره، ممکنه برای تهران نیم بها باشه ولی برای شهرستان نه!!!!!...

اگه حوصله این چیزا رو نداری اشتراک سایت بیتسفا بگیر همه سایت های خارج و داخل رو برات نیم بها میکنه با هزینه کم... 

سایتهایی مثل بیتسفا در حالت نرمال باید فیلتر بشن چون خیلی ضرر میزنن به زیر ساخت اینترنت کشور و ادمینهاش به اشد مجازات برسن 😄مگر اینگه بخور بخوری در کار باشه . همانند جریان فیلترینگ و سایتهای فروش ویپی ان و sms هایی که از طرف isp ها برای کاربران جهت خرید فلان ویپی این با سرعت بالا فرستاده میشه ...

محدود کن - راه درو زدنش رو بفروش - تریلیاردر شو

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، SilverclaW.HHH گفته است :

حال داری،بسته همراه اول شبانه بخر بجا یدونه بازی دویستا بگیر

اتفاقا دیشب بسته شبانه گرفتم از ساعت 2:30تا 7 صبح 80 گیگ دانلود کردم 

گذاشتم برای دانلود وخوابیدم و نمیدونم کی دانلودش تموم شده!!

سرعت هم میانگین 5 مگ بود

لینک به دیدگاه

از دانلودها بگیر من مخابرات دارم از دانلودها دانلود می کنم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mojtabapes گفته است :

اتفاقا دیشب بسته شبانه گرفتم از ساعت 2:30تا 7 صبح 80 گیگ دانلود کردم 

گذاشتم برای دانلود وخوابیدم و نمیدونم کی دانلودش تموم شده!!

سرعت هم میانگین 5 مگ بود

سرعت دانلود اگه شب ساعت ۲.۵ میانگین ۵مگ بوده مطمین باش ساعت ۶صبح ممکنه تا ۱۵هم برسه

همراه اول جدیدا از ایرانسل به صرفه تر شده

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز بنده اینترنت مخابرات دارم (استان بوشهر) سایت دانلودها و‌ dlfox داخلی محسوب میشه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

زیرساخت اینترنت کشور! حتی اگه به شوخی هم گفته باشید واقعا براتون متاسف هستم...امثال شمارو باید توی میدون شهر حلق آویز کرد

خوب که بدبخت پادشاه وایلد هانت نیست اینقد بش داری تند میری،حداقل از اون جاخالی سبزا نزن بزار نفس بکشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

زیرساخت اینترنت کشور! حتی اگه به شوخی هم گفته باشید واقعا براتون متاسف هستم...امثال شمارو باید توی میدون شهر حلق آویز کرد

جمله طعنه امیز بود. چطور از شکلک خنده متوجه نشدین.

ولی اون قسمتهای بخور بخور و محدود کن - راه درو زدنش رو بفروش - تریلیاردر شو  رو جدی گفتم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Vikings گفته است :

دوستان چند تا سایت دانلود بازیهای روز مثل فیفا 20 پیس 20  اینا معرفی کنید که ترافیکش با نت مخابرات نیم بها محاسبه بشه

مثلا سایت yasdl  زد ترافیکش نیم بهاست اما تست کردم کامل کسر میکنه 

یا سایتی میشناسین مثل fileniko.com  که با نت مخابرات همه شهرها کلا ترافیکش رایگان باشه؟ چون متاسفانه این سایت ترافیک رایگانش فقط مخصوص مشترکین مخابرات اصفهانه 

این نیم بها بودن یا نبودن بر اساس  ispشماست.الان های وب رفته 24 هزار سایت رو نیم بها کرده در حالی اسیاتک 1000 تا حدودا نیم بها کرده که به درد چیزی نمیخورن.و بقیه هم به طوری.باید تو لیست سایت  های نیم بهای isp یت چک کنی

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی همه

دوستان یه سوال ایا مخابرات ترافیک نیم بها داره یا خیر؟ من پنجشنبه تو سامانه 195 علیه مخابرات شکایت کرده گفته بودم با توجه به اينكه سايت و سرور دانلود "ياس دانلود" yasdl.com در داخل كشور ميزباني مي شوند و در سامانه ثبت دامنه هاي اينترنتي با ميزباني داخلي ثبت شده است.اما اينترنت مخابرات اردبيل ترافيك دانلود از اين سايت رو بصورت نيم بها محاسبه نميكنه و كامل كسر ميكنه! 

امروز از مخابرات پشتیبانی به من زنگ زده گفت این سایتی که گفتی مشکلی نداره ترافیک داخلی محاسبه میشه مثال یک گیگ ازش دانلود کنی همون یک گیگ ازت کسر میشه دیگه یک به چهار کم نمیشه..گفتم نیم بها مگه این نیست یک گیگ اگه دانلود کنیم اصولا باید 500مگ کسر بشه ؟ برگشت گفت چیزی بنام ترافیک نیم بها ما نداریم!! از سایتای داخلی بخوای دانلود کنی همون حجمی که دانلود میکنی ازت کسر میشه از سایتای خارجی یک به چهار محاسبه میشه!

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

top-persian-sites-500.pdf

در 11 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

ممنون از راهنمایی همه

دوستان یه سوال ایا مخابرات ترافیک نیم بها داره یا خیر؟ من پنجشنبه تو سامانه 195 علیه مخابرات شکایت کرده گفته بودم با توجه به اينكه سايت و سرور دانلود "ياس دانلود" yasdl.com در داخل كشور ميزباني مي شوند و در سامانه ثبت دامنه هاي اينترنتي با ميزباني داخلي ثبت شده است.اما اينترنت مخابرات اردبيل ترافيك دانلود از اين سايت رو بصورت نيم بها محاسبه نميكنه و كامل كسر ميكنه! 

امروز از مخابرات پشتیبانی به من زنگ زده گفته این سایتی که گفتی مشکلی نداره ترافیک داخلی محاسبه میشه مثال یک گیگ ازش دانلود کنی همون یک گیگ ازت کسر میشه دیگه یک به چها کم نمیشه..گفتم نیم بها مگه این نیست یک گیگ اگه دانلود کنیم اصولا باید 500مگ کسر بشه ؟ یارو برگشت گفت چیزی بنام ترافیک نیم بها ما نداریم!! از سایتای داخلی بخوای دانلود کنی همون حجمی که دانلود میکنی ازت کسر میشه از سایتای خارجی یک به چهار محاسبه میشه!

بله دقیقا همینطوره. الان حجمی که توی پورتال من نشون میده 360 گیگه ولی اگه همش سایتهای غیر داخلی برم میشه 90 گیگ در ماه.

لیست سایتهایی که برای اینترنت مخابرات داخلی حساب میشن رو پیوست کردم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.

top-persian-sites-500.pdf

لیست نام های دامنه با میزبانی داخلی.xls

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

بله دقیقا همینطوره. الان حجمی که توی پورتال من نشون میده 360 گیگه ولی اگه همش سایتهای غیر داخلی برم میشه 90 گیگ در ماه.

لیست سایتهایی که برای اینترنت مخابرات داخلی حساب میشن رو پیوست کردم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.

top-persian-sites-500.pdfFetching info...

اوکی ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

ایکاش یک به چهار حساب می شد من از استیم 24 گیگ pes20 دانلود کردم کل 160 گیگمون تموم شد!!

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

دوستان سلام

من دیروز از سایت یاس دانلود که همه جا نوشته بود نیم بهاست دانلود کردم ولی کامل کم شد. اینترنت من مال مخابراته شهرستان پاکدشت استان تهران. لطفا کسی اگه میدونی منو راهنمایی کنه که کدوم سایت اینترنتش نیم بهاست برای دانلود بازی؟

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان

از سایت مدرن دانلود هم می تونید دانلود کنید، ترافیک دانلودی نیم بها و همچنین نسخه دوبله فارسی بازی های کامپیوتر هم اونجا هست.

moderndl.com

لینک به دیدگاه

سایت gameshift.ir  ترافیک نیم بها برای تمام مشترکین .اکثر بازی های حجم بالا رو داره . بازی دیگه ی هم خواستید درخواست بدید اضافه میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۸/۸/۱۱ در 13:38، Vikings گفته است:

ممنون از راهنمایی همه

امروز از مخابرات پشتیبانی به من زنگ زده گفت این سایتی که گفتی مشکلی نداره ترافیک داخلی محاسبه میشه مثال یک گیگ ازش دانلود کنی همون یک گیگ ازت کسر میشه دیگه یک به چهار کم نمیشه..گفتم نیم بها مگه این نیست یک گیگ اگه دانلود کنیم اصولا باید 500مگ کسر بشه ؟ برگشت گفت چیزی بنام ترافیک نیم بها ما نداریم!! از سایتای داخلی بخوای دانلود کنی همون حجمی که دانلود میکنی ازت کسر میشه از سایتای خارجی یک به چهار محاسبه میشه!

این مورد رو دقت کنید . خود دامنه سایت با سرور دانلودش هردو  داخلی باشن . خود سایت ممکنه خارجی باشه ولی سرور دانلودش رو داخلی کنه که ترافیکتون نیم بها بشه.

لینک به دیدگاه

vgdl و dlfox نیم بهان البته تعریف نیم بها برای هر اپراتور فرق داره مخابرات به هر سایتی ک نشی چیزی دانلود کرد میگه سایت داخلی😂 بهترین راه استفاده از نت شبانه همراه اوله ک دیگه از هر سایتی دوست دارید دانلود کنید میخواد تمام بها باشه نیم بها یک چهارم هرچی 🙂

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...