رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 9 میلیون تومان (فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

دوستان یکی است که قصد داره تا 9 میلیون تومان لپ تاپ بگیره که هم بتونه روش فتوشاپ کار کنه و کارهای تحقیقاتی یا از این موارد

بنده بهشون lenovo ideapad 320 پیشنهاد دادم که خودمم دارم ولی مارک LENOVO  مورد پسندشون نبود و گفتن نمیخوام در صورتی که خودم دارم راضی ام ( من اون زمان این لپ تاپ رو فکر کنم خریدم 2.800 یا 3 میلیون تومان الان آخرین قیمتش رو دیدم 7.400 میلیون تومان بود با تشکر )

حالا دوستان آیا مدلی دیگه ای هم است بهم پیشنهاد بدید بهشون بگم؟؟برای خرید هم عجله داره چون فکر کنم خیلی بهش نیاز داره

ممنون میشم راهنمایم کنید

موفق باشین

لینک به دیدگاه

عزیز لپتاپ ایسوس و لنوو کیفیت خوبی ندارن من به شما hp پیشنهاد میدم . خودم تعمیر کار هستم . لپ تاپ های جدید لنوو و ایسوس کولینگ خوبی ندارن و بیشتر از دوسال کار نمیکنن . 

https://www.digikala.com/product/dkp-2093748/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-da1031nia-a#/tab-params

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز لپتاپ ایسوس و لنوو کیفیت خوبی ندارن من به شما hp پیشنهاد میدم . خودم تعمیر کار هستم . لپ تاپ های جدید لنوو و ایسوس کولینگ خوبی ندارن و بیشتر از دوسال کار نمیکنن . 

https://www.digikala.com/product/dkp-2093748/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-da1031nia-a#/tab-params

سلام

تشکر بابت راهنمایی من اینو بهشون پیشنهاد میدم

فقط از بابت کار با فتوشاپ خیالش راحت باشه؟

cpu که خوب بود رم و گرافیکم خوب بود

مدل های دیگری هم وجود داره از ایسوس یا برند دیگه  البته ایسوس هم بد نیست ولی خوب hp بهتره و لنوو که بنده دارم واقعا عالیه هم آپدیت میده و همیشه برنامه هاش رو بروز نگه میداره و مشکلی نداشته تو این چند سال

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

تشکر بابت راهنمایی من اینو بهشون پیشنهاد میدم

فقط از بابت کار با فتوشاپ خیالش راحت باشه؟

cpu که خوب بود رم و گرافیکم خوب بود

مدل های دیگری هم وجود داره از ایسوس یا برند دیگه  البته ایسوس هم بد نیست ولی خوب hp بهتره و لنوو که بنده دارم واقعا عالیه هم آپدیت میده و همیشه برنامه هاش رو بروز نگه میداره و مشکلی نداشته تو این چند سال

موفق باشی

لنوو و ایسوس قبلا خوب بودن ولی از سال 2016 و 2017 کیفیت ساختشون بسیار پایین اومده. هست. و برای این حرف خودم هم مدرک دارم. 

این عکس را نگاه کن مال لپ تاپ ایسوس هست که طرف دوسال پیش خریده بود این فقط یه مثال هست تو این یک ماه 10 تا دیگه مثل این از برند لنوو و ایسوس برای بنده آوردن که 9 تا اونها سی پی یو سوزنده بود اون بخاطر طراحی ضعیف سیستم کولینگ و هیت سینک. 

IMG_20191102_025353_119.jpg

IMG_20191102_025354_930.jpg

IMG_20191102_025356_836.jpg

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، zen گفته است :

لنوو و ایسوس قبلا خوب بودن ولی از سال 2016 و 2017 کیفیت ساختشون بسیار پایین اومده. هست. و برای این حرف خودم هم مدرک دارم. 

این عکس را نگاه کن مال لپ تاپ ایسوس هست که طرف دوسال پیش خریده بود این فقط یه مثال هست تو این یک ماه 10 تا دیگه مثل این از برند لنوو و ایسوس برای بنده آوردن که 9 تا اونها سی پی یو سوزنده بود اون بخاطر طراحی ضعیف سیستم کولینگ و هیت سینک. 

IMG_20191102_025353_119.jpg

IMG_20191102_025354_930.jpg

IMG_20191102_025356_836.jpg

سلام

والا بنده از ASUS اطلاع ندارم الان این مدل لنووی که دارم خیلی خوبه و مشکلی نداره شاید از سری های قبلش باشه که الان خوبه و سری های جدید رو تست نکردم

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه هم ممنون میشم راهنمایی کنند

لینک به دیدگاه

به نظر من هم اچ پی بخرید.

الان من و همسرم هردو اچ پی داریم.کلا راضی هستیم.ام چند نفر توی خانواده که لنوو و ایسوس دارن خرابیشون زیاد بوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...