رفتن به مطلب

مشکل در نضب بازی Metro Exodus

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی Metro Exodus بصورت iso با حجم 50 گیگ دارم ، موقع نضب 3 تا فایل زیر کپی نمیشه مجبورم گزینه ignore رو بزنم بعد از نضب بازی هیچ فایل exe برای اجرا نداره من پوشه temp رو از ssd به درایو d منتقل کردم میشه از این باشه، یا کلا فایل iso مشکل داره ، در صورتی که فایل iso مشکل داشته باشه آیا قابل تعمیر هست یا 50 گیگ رو از اول باید دانلود کنم

3zjd_001.jpg

zsk5_002.jpg

pm2_003.jpg

uloa_004.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

هیچ کاریش نمیتونی بکنی مگر اینکه ارشیو رو داشته باشی ،یعنی همون پارت ها که قبلن گرفته بودی

لینک به دیدگاه

احتمال ترمیم کمه 

باید از اول دانلود کنی چون اگه مشکل داشته باشه اجازه اکسترکت اولیه رو نمیده این مشکل ازون مشکل نادر هاست که احتمال ترمیمش کمه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ویندوز دفندر وقت نصب غیرفعاله؟

لینک به دیدگاه

مجموع حجم این سه تا فایل نزدیک  به3 گیگه، از کجا گرفتید؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

ویندوز دفندر وقت نصب غیرفعاله؟

دورد بر شما ، بله غیر فعال هست 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، AJOR گفته است :

مجموع حجم این سه تا فایل نزدیک  به3 گیگه، از کجا گرفتید؟

از یکی از دوستانم گرفتم ، که متاسفانه از هاردش پاک کرده و دیگه قابل دسترس نیست ، داخل فایل iso بصورت زیر هست ، نمیدونم 3 تا فایل که مشکل دارن مربوط به کدوم فایل های setup زیر هستن

mvpe_001.jpg

لینک به دیدگاه

واسه منم همینه بعد نصب بازی کرش میکنه ابتدای کار من از دانلود ها گرفته بودم 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

از یکی از دوستانم گرفتم ، که متاسفانه از هاردش پاک کرده و دیگه قابل دسترس نیست ، داخل فایل iso بصورت زیر هست ، نمیدونم 3 تا فایل که مشکل دارن مربوط به کدوم فایل های setup زیر هستن

من از دانلود ها گرفتم ببینید حجمشون تفاوتی داره

890158577_Screenshot(90).thumb.png.73d5e89d394c2507b157aa26fa724271.png

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، AJOR گفته است :

من از دانلود ها گرفتم ببینید حجمشون تفاوتی داره

890158577_Screenshot(90).thumb.png.73d5e89d394c2507b157aa26fa724271.png

بله به نظر یکی میاد نسخه Metro Exodus - CPY هست حجم فایل ایزو 50.7 گیگابایت ، الان مشکلی که هست اینه من نمیدونم اون فایل های که مشکل داره مربوط به کدوم از فایل های setup هست که فقط اونا رو دانلود و جایگزین کنم

xpik_0010.jpg

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

بله به نظر یکی میاد نسخه Metro Exodus - CPY هست حجم فایل ایزو 50.7 گیگابایت ، الان مشکلی که هست اینه من نمیدونم اون فایل های که مشکل داره مربوط به کدوم از فایل های setup هست که فقط اونا رو دانلود و جایگزین کنم

xpik_0010.jpg

در هر صورت مجبوری کل بازی رو از نو دانلود کنی  فایل  های تکی رو جایی نداره . مگر اینکه دوستان داشته باشن که اپلود کنن که نت زیادی میخوره.

لینک به دیدگاه

سلام برادر

میتونی وقتی نصب رو شروع کردی setup 2 رو برداری بندازی یه جای دیگه و وقتی موقع نصب فایل رو خواست ادرسش رو بدی و همینطور برای فایلای  دیگه ادامه بدی تا فایل خراب رو پیدا کنی ولی همونطور که دوستمون گفت نمیشه دانلودش کرد فایل خراب رو  شاید هم بشه نمیدونم😄

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

من شب می تونم براتون آپلود کنم اگه پیدا کنید که همون شماره رو آپلود می کنم براتون ، اگه هم نشد اون 3 تا فایل رو آپلود می کنم بعد نصب و ignore کردن کپی کنید فکر کنم مسئله ای ایجاد نکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...