رفتن به مطلب

سیستم 450 بدون هارد و درایو نوری!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، یه سیستم میخوام ببندم مینش سندی بریج باشه با چیپ ست h61 چون نمیخوام گرافیک ببندم ، چون میخوام از گرافیک مجتمع استفاده کنم

گرافیک مجتمع مدل G440 , G620 با کدوم یک از مدل های AMD , nVIDIA برابری میکنه و میشه فقط کارهای مولتی مدیا رو باهاش انجام بدم مثل پخش فیلم های HD

مین هم USB3 مهم نیست ترجیحا یه مارک ارزون مثل Asrock میخواستم

هارد دارم ، درایو نوری هم دارم

یه جورایی یه کم از یه سیستم کافی نت بالاتر باشه.

اسپیکر هم دارم.

لینک به دیدگاه

الان اصلا نمیشه روی قیمتها حساب کرد . هر لحظه تغییر میکنن . ولی با این مبلغ ، حالا کمی بالا پایین ، میتونی بدون هارد و گرافیک سیستم ببندی . الان برد H61 رو میتونی با حدود 110 پیدا کنی . پردازنده G620 هم حدود 100 تومانه . با 40 تومان رم هم میتونی تهیه کنی . کیس و پاور هم با 90 تومان میتونی گرین بگیری . تا اینجا میشه حدود 340 . اگر کیبورد و ماوس و مانیتور هم میخوای ، باید بیشتر هزینه کنی . البته میتونی از کیس و پاور بزنی و معمولی بگیری با حدود 50 تومان . یک مانیتور 19 هم با حدود 180 میتونی گیر بیاری . اگر این کار رو بکنی با 20 تومان هم کیبورد و ماوس میتونی بگیری . مجموع میشه حدود 500 تومان .

لینک به دیدگاه

آره این هم هست همون سیستمی که واسه خواهرزادم بستم الان حدود 200 تا افزایش قیمت داشته!

این گرافیک های نسل جدید بیاد و fx , ivy بیاد تو بازار و سیل تایلند حل شه خیلی خوب میشه!

مثه آرزوی دست نیافتنی دوران کودکی میمونه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...