رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا سیستم گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من قصد ارتقا دارم سیستم فعلیم 

CPU : I7 7700

MOTHER : Z270 F GAMING 

ram : gskill 16gb ram 3200mhz

GPU : NONE

PSU : COOLER MASTER B 600WAT 

MONITOR : ASUS VX23H IPS 60 HZ 5MS 

خودم اول نظرم روی این بود که برم کارت 2060 سوپر بگیرم با موس و هدفون گیمینگ و میکروفون جداگانه  و یه اس اس دی یک ترابایت سامسونگ و اگه پول اضاف اومد خرج لوازم جانبیش کنم مثل فن RGB و اسپیکر و ... 

ولی الان به این فکر افتادم که این مانیتوری که دارم  60Hz   هست من از اونجایی که با 2060 سوپر فریم بیشتری میگیرم مشکلی ایجاد نمیشه ؟ واقعا تفاوتی احساس میشه که بخوام حداقل پنج تومن از بودجه رو اختصاص بدم به مانیتور ؟ واسه خرید مانیتور با فرکانس بیشتر و تایم کمتر که اگه بخوایم حساب کنیم حداقل کارت گرافیک 2060 سوپر اگه گیر بیاد 8 تومنه درصورتی که با ( 6 تومن میشه وارداتیشو خرید یا 2070 خرید با 8 تومن ولی خب وارداتی و بدون گارانتی ) و مانیتور هم که 5 تومن بخوایم حساب کنیم 5 تومن یه مانیتور ایسوس میشه که بالای 100 هرتز باشه تا اینجای کار 13 تومن از بودجه رفته دوتومن میمونه که گفتم این دو تومنو یه هدفون گیمینگ بگیرم باهاش  . 

حالا نظر شما دوستان چیه ؟  میگید چیکار کنم . 

نوع کاربری من : گیم + طراحی نقشه + استریم 

به نظرتون تا 8 تومن کارت بهتری نسبت به 2060سوپر هست ؟ هرچند 1080 هست ولی خب قدیمی شده این کارت ولی خب باز میشه دست دومش رو تهیه کرد که 3 تومن ارزون تره از اونور 3 تومنم به بودجه اضاف میشه 

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

درود

در 4 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

ولی الان به این فکر افتادم که این مانیتوری که دارم  60Hz   هست من از اونجایی که با 2060 سوپر فریم بیشتری میگیرم مشکلی ایجاد نمیشه ؟

ببین دوست عزیز فریم ریت بالای 60 فقط بدرد بازی های آنلاین میخوره مثل Dota و CSGO  و Call Of duty و PUBG و اینجور بازیا یعنی بازی هایی که گیم پلی خیلی سریعه و شما با داشتن فریم ریت بالاتر حدود چند میلی ثانیه به طور میانگین سرعت عمل بیشتری دارین ولی توی بازی های آفلاین و  Solo بیهوده است شما باید براساس نوع بازی ک  انجام  میدی  انتخاب کنی  

در 5 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

به نظرتون تا 8 تومن کارت بهتری نسبت به 2060سوپر هست ؟

قطعا RX 5700XT کارت قوی تر و کمی ارزان تر هست 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

درود

ببین دوست عزیز فریم ریت بالای 60 فقط بدرد بازی های آنلاین میخوره مثل Dota و CSGO  و Call Of duty و PUBG و اینجور بازیا یعنی بازی هایی که گیم پلی خیلی سریعه و شما با داشتن فریم ریت بالاتر حدود چند میلی ثانیه به طور میانگین سرعت عمل بیشتری دارین ولی توی بازی های آفلاین و  Solo بیهوده است شما باید براساس نوع بازی ک  انجام  میدی  انتخاب کنی  

قطعا RX 5700XT کارت قوی تر و کمی ارزان تر هست 

درود آخه تمرکز منم بیشتر روی بازی های آنلاینه  

و اینکه rx5700xt که اصلا تو ایران نیس مگه اینکه وارداتی باشه . به نظرتون 1080تی ای دست دوم نگیرم ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

درود آخه تمرکز منم بیشتر روی بازی های آنلاینه  

و اینکه rx5700xt که اصلا تو ایران نیس مگه اینکه وارداتی باشه . به نظرتون 1080تی ای دست دوم نگیرم ؟

1080Ti از جفتشون قوی تر هست دوست عزیز ارزش خرید بالاتری هم داره 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

1080Ti از جفتشون قوی تر هست دوست عزیز ارزش خرید بالاتری هم داره 

modern warfare و battefield برتری داره

image.thumb.png.231ab860747366cb6c773ea7f1328ab6.pngimage.thumb.png.e18d5e14f35a385c52a0c3802568ce1d.png

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

اگر اشتباه نکنم داخل تست guru3d برای کارت های جدید مثل 5700xt و 2080 s از 9900k و رم با فرکانس 3200  استفاده شده و برای کارت های قدیمیتر مثل 1080 ti از 5960x و رم 2400 .

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

image.thumb.png.231ab860747366cb6c773ea7f1328ab6.pngimage.thumb.png.e18d5e14f35a385c52a0c3802568ce1d.png

توی بازی بهتره 5700Xt ولی توی کار فک نکنم درکل قدرت پردازش 1080Ti بیشتره 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Game World گفته است :

داداش 1080 Ti دست دو بگیر 

ممنون بابت نظرت . آره نظرم برگشت به همین . حالا مانیتور خوب تا 5 تومن چی هست که کیفیتش اوکی باشه ؟پیوست از رسانه های دیگر

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

درود به نظرم شما 8 تومن نیاز نداری برای گرافیک هزینه کنی  الان داشتم کالاهای لیون رو بررسی می کردم به مورد جالبی خوردم   می بینین که کارت VEGA 64 با قیمتی بین 1060 رفرنس و 1060 GAMING Xقرار گرفته چنین اتفاقاتی فقط در ایران میفته! در مورد قدرت VEGA 64 هم عرض کنم که دقیقا در هر 3 رزلوشن 1080 و 1440 و 2160 حدود 23 درصد از 1080Ti ضعیف تر هست این کارت از 2060 معمولی قوی تر هست نکات منفی این کارت مصرف 220 وات زیر لود هست که البته خیلیم زیاد نیست و  در رنج همون 1080ti هست مزیت اصلی اینجاست که این کارت اکبند هست 3 سال گارانتی اواژنگ داره و مهم تر از همه اینکه حدود 3 میلیون از 1080ti ماین شده ارزون تر هست بقیه پولم شما می تونین برای خرید یک مانیتور 144 هرتز مناسب هزینه کنید

Capture1.PNG

relative-performance_2560-1440.png

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود به نظرم شما 8 تومن نیاز نداری برای گرافیک هزینه کنی  الان داشتم کالاهای لیون رو بررسی می کردم به مورد جالبی خوردم   می بینین که کارت VEGA 64 با قیمتی بین 1060 رفرنس و 1060 GAMING Xقرار گرفته چنین اتفاقاتی فقط در ایران میفته! در مورد قدرت VEGA 64 هم عرض کنم که دقیقا در هر 3 رزلوشن 1080 و 1440 و 2160 حدود 23 درصد از 1080Ti ضعیف تر هست این کارت از 2060 معمولی قوی تر هست نکات منفی این کارت مصرف 220 وات زیر لود هست که البته خیلیم زیاد نیست و  در رنج همون 1080ti هست مزیت اصلی اینجاست که این کارت اکبند هست 3 سال گارانتی اواژنگ داره و مهم تر از همه اینکه حدود 3 میلیون از 1080ti ماین شده ارزون تر هست بقیه پولم شما می تونین برای خرید یک مانیتور 144 هرتز مناسب هزینه کنید

Capture1.PNG

relative-performance_2560-1440.png

درسته دوست من ولی خب این کارت مشکلات زیادی هم داره از جمله فریم کم توی بازی های جدید البته اگه درست گفته باشم . 

مگه همه کارت های 1080تی ای که ماین شده هستن ؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Darksoul گفته است :

درسته دوست من ولی خب این کارت مشکلات زیادی هم داره از جمله فریم کم توی بازی های جدید البته اگه درست گفته باشم . 

فریم کم در بازی های جدید؟ میشه مثال بزنید برام داداش این کارت دقیقا هم قدرت 1080 هست و 70 درصد از کارت gtx 1060 که هم قیمتش هست قوی تر هست اتفاقا شما برعکس متوجه شدین این کارت در گذر زمان با اپدیت های درایور روز به روز کارت بهتری شده با این قیمت صد درصد انتخاب ارزنده ای هست هر چند انتخاب با شماست و صرفا بنده پیشنهادم رو عرض کردم موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

مگه همه کارت های 1080تی ای که ماین شده هستن؟

در مورد این جملتون هم بنده میگم همه کارتای کارکرده موجود در داخل ایران ماین شدن مگر اینکه خلافش ثابت بشه! شما توقع نداشته باش 1080i که ماین نشده باشه رو فرضا 7 تومن بفروشن

ویرایش شده توسط matrix.trixx
word
لینک به دیدگاه

اینجا میتونید چندتا از بنچمارک های وگا 64 رو ببینید :

احتمالا شما وگا رو با فیوری اشتباه گرفته اید .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

ممنون بابت نظرت . آره نظرم برگشت به همین . حالا مانیتور خوب تا 5 تومن چی هست که کیفیتش اوکی باشه ؟پیوست از رسانه های دیگر

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/monitor/msi/msi-optix-g27c2-gaming-monitor-556284.html

این فکر کنم تنها مانیتور 5 میلیونی 144 هرتز داخل لیون کامپیوتر باشه. اگر تمرکزتون روی بازیهای آنلاین هست ارزشش رو داره.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/monitor/msi/msi-optix-g27c2-gaming-monitor-556284.html

این فکر کنم تنها مانیتور 5 میلیونی 144 هرتز داخل لیون کامپیوتر باشه. اگر تمرکزتون روی بازیهای آنلاین هست ارزشش رو داره.

من همین مانیتور رو دارم  واسه Call OF duty  خیلی خوبه هم 144 هرتزه هم 1ms 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

فریم کم در بازی های جدید؟ میشه مثال بزنید برام داداش این کارت دقیقا هم قدرت 1080 هست و 70 درصد از کارت gtx 1060 که هم قیمتش هست قوی تر هست اتفاقا شما برعکس متوجه شدین این کارت در گذر زمان با اپدیت های درایور روز به روز کارت بهتری شده با این قیمت صد درصد انتخاب ارزنده ای هست هر چند انتخاب با شماست و صرفا بنده پیشنهادم رو عرض کردم موفق باشید

دوست من شما لطفا با کارت های جدید مقایسه اش کن  . 

ا

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Slasher گفته است :

من همین مانیتور رو دارم  واسه Call OF duty  خیلی خوبه هم 144 هرتزه هم 1ms 

بعضی از فروشنده های واسطه با همین قیمت دارن میفروشن برند ایسوس رو ولی . با سرعت پاسخ گویی 0.5 میلی ثانیه 

دوستان بهترین مدل های حال حاظر rx 5700xt چی هستش ؟

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

ا

😮

دوست گرامی میخوای کارت 5 تومنی نسل پیش رو با کارت 20 تومنی نسل فعلی مقایسه کنی ؟

همرده وگا 64 میشه 1080 نه 2080 و 2080Ti .

به نسبت قیمت و همردش فریم خوبی میده .

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

بعضی از فروشنده های واسطه با همین قیمت دارن میفروشن برند ایسوس رو ولی . با سرعت پاسخ گویی 0.5 میلی ثانیه 

دوستان بهترین مدل های حال حاظر rx 5700xt چی هستش ؟

به نظر من سری pulse سفایر خوبه چون شریک AMD هست و کارتاش واقعا با کیفیت هست و فازبندی هاش خیلی خوبه شما اگه بتونی کارت RX 5700XT با قیمت نهایتا 6.5 تهیه کنی بهترین گزینس در خریدش شک نکن 

ویرایش شده توسط Slasher
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1f62e.png

دوست گرامی میخوای کارت 5 تومنی نسل پیش رو با کارت 20 تومنی نسل فعلی مقایسه کنی ؟

همرده وگا 64 میشه 1080 نه 2080 و 2080Ti .

به نسبت قیمت و همردش فریم خوبی میده .

خب شما به من بگو چرا باید برم 6 میلیون تومن بدم برا کارتی که واسه قدیمه و همینطور کاستوم هاش یا نیستن یا باشن گرونن ؟ 

حداقل 1080 تی ای میشه گفت شاخشون بود . ولی خب فعلا میگم برم 5700xt بگیرم چون میخوام فول اچ دی بزنم من 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

ا

عزیز وقتی این کارت رو دارن میدن 4850 توقع داری با چی مقایسش بکنم؟ 2080 که قیمتش 14 میلیونه؟ کارت rtx 2060 نسل جدید هست یا نه؟ vega 64 ازش قوی تره کارتی که من لینک دادم کاستوم هست شما یعنی هنوز فرق رفرنس و کاستوم رو نمی دونی؟ قیمت 6 میلیونی رو از کجا اوردی؟اگرم پیشنهاد کسی به مذاقت خوش نیومد چرا الکی بهونه میاری بگو از برند amd خوشم نمیاد یا کارت نسل قدیم تو برنامم نیست اخرین پست من هم هست در تاپیک شما بیا و خوبی کن یه چیزی هم بدهکار شدیم

لینک به دیدگاه

خب شما به من بگو چرا باید برم 6 میلیون تومن بدم برا کارتی که واسه قدیمه و همینطور کاستوم هاش یا نیستن یا باشن گرونن ؟ 

حداقل 1080 تی ای میشه گفت شاخشون بود . ولی خب فعلا میگم برم 5700xt بگیرم چون میخوام فول اچ دی بزنم من 

دوست گرامی .

کارت آک رو با دسته 2 مقایسه نکن .

الان شما با 4.9 چه کارت آک بندی میتونی بخری ؟

ضمنن بنده نگفتم شما برو کارت قدیمی بخر . گفتم که کارت وگا 64 همرده 1080 هستش و به نسبت این کارت در بازی های فعلی فریم کمی نمیده وگرنه واضحه کارتی که حتی پرچمدار نسل خودش نبوده ( با توجه به کارت VII که با فناوری وگا ساخته شده ) نتونه با پرچمدارهای فعلی رقابت کنه .

لینک به دیدگاه

دوستان اینقدر این کارت vega64 لیون رو به همه پیشنهاد دادید یه روزه ناموجودشد.خداقوت.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mojtaba7 گفته است :

دوستان اینقدر این کارت vega64 لیون رو به همه پیشنهاد دادید یه روزه ناموجودشد.خداقوت.

قال امیرالمومنین علی (علیه‎السلام):

اضاعة الفرصة غصه؛ از دست دادن فرصت، مایه غم و اندوه است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...