رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا سیستم گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 14 آبان 1398 در 20:00، big VULTURE گفته است :

1f62e.png

دوست گرامی میخوای کارت 5 تومنی نسل پیش رو با کارت 20 تومنی نسل فعلی مقایسه کنی ؟

همرده وگا 64 میشه 1080 نه 2080 و 2080Ti .

به نسبت قیمت و همردش فریم خوبی میده .

داداش شما چرا الکی گنده اش میکنی 5700 xt کارت نسل جدیده شما با شش تومن هم میتونی بخریش ! کجا 20 تومن نیازه ؟ 

لینک به دیدگاه

در در 14 آبان 1398 در 20:00، big VULTURE گفته است :

😮

دوست گرامی میخوای کارت 5 تومنی نسل پیش رو با کارت 20 تومنی نسل فعلی مقایسه کنی ؟

همرده وگا 64 میشه 1080 نه 2080 و 2080Ti .

به نسبت قیمت و همردش فریم خوبی میده .

داداش کجا میدن پنج تومن والا اخرین قیمتی که از کارت کاستوم گیگابایتش دیدم که زده 7 تومن ! 

درضمن آدم باید آینده نگری کنه حالا درسته این کارت بازی های فعلی رو خوب جواب میده اما تا دو سال  بعد چی میتونه حالا مثلا ما میگیم کارت 1080 تی ای دست دوم درسته قدیمیه ولی خب فورکی هم میتونه جواب بده ولی این کارتا واسه رزولوشن فول اچ دی بودن تا جایی که من بنچ مارک دیدم درضمن ای ام دی هم که متاسفانه بازار دست دومش خیلی خوب نیس خریدار و فروشنده اش اخر میشی خودت 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

عزیز وقتی این کارت رو دارن میدن 4850 توقع داری با چی مقایسش بکنم؟ 2080 که قیمتش 14 میلیونه؟ کارت rtx 2060 نسل جدید هست یا نه؟ vega 64 ازش قوی تره کارتی که من لینک دادم کاستوم هست شما یعنی هنوز فرق رفرنس و کاستوم رو نمی دونی؟ قیمت 6 میلیونی رو از کجا اوردی؟اگرم پیشنهاد کسی به مذاقت خوش نیومد چرا الکی بهونه میاری بگو از برند amd خوشم نمیاد یا کارت نسل قدیم تو برنامم نیست اخرین پست من هم هست در تاپیک شما بیا و خوبی کن یه چیزی هم بدهکار شدیم

میشه بگی کدوم سایته که داره این کارت رو 4850 میدن ؟ بعد شما چرا حرف میزاری تو دهن من کی گفتم بیا با 2080 مقایسه اش کن ؟ من هرچی سرچ میکنم این کارت موجود نیست یا واسه نسخه رفرنسش که خنک کننده خوبی هم صد در صد نداره زدن 6 تومن قیمت قبل از اتمام موجودیشون . بعدشم من بهونه نمیارم این تاپیک استارترش من بودم حالا درسته شما پیشنهاد میکنی راهنمایی میکنی من خیلی ممنون هم هستم ولی دیگه دلیل نمیشه منت سر ما بزاری و اینکه قرار که نیست تا یه پیشنهاد بدی من بگم چشم میرم میخرم .الان اینجا حداقل سه چهارتا پیشنهاد مختلف دادن باید همه به نظر واحد برسن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

میشه بگی کدوم سایته که داره این کارت رو 4850 میدن ؟ بعد شما چرا حرف میزاری تو دهن من کی گفتم بیا با 2080 مقایسه اش کن ؟ من هرچی سرچ میکنم این کارت موجود نیست یا واسه نسخه رفرنسش که خنک کننده خوبی هم صد در صد نداره زدن 6 تومن قیمت قبل از اتمام موجودیشون . بعدشم من بهونه نمیارم این تاپیک استارترش من بودم حالا درسته شما پیشنهاد میکنی راهنمایی میکنی من خیلی ممنون هم هستم ولی دیگه دلیل نمیشه منت سر ما بزاری و اینکه قرار که نیست تا یه پیشنهاد بدی من بگم چشم میرم میخرم .الان اینجا حداقل سه چهارتا پیشنهاد مختلف دادن باید همه به نظر واحد برسن

الان داری شوخی می کنی دیگه؟ اولین پستی که برات تو تاپیک فرستادم رو دوباره همینجا کپی می کنم من یه پیشنهاد و نصیحت می کنم تصمیم گیرنده شمایی ناراحتی اونجایی پیش میاد که هر چی ما توضیح میدیم شما حرف خودتو میزنی کارت رو همین لیون به قیمت 4850 داشت منتها شما فک می کردی این کارت تا ابد می مونه و منتظر تصمیم گیری شما می مونه خیر فوری ناموجود شد و مبارک اونایی که خریدن

درود به نظرم شما 8 تومن نیاز نداری برای گرافیک هزینه کنی  الان داشتم کالاهای لیون رو بررسی می کردم به مورد جالبی خوردم   می بینین که کارت VEGA 64 با قیمتی بین 1060 رفرنس و 1060 GAMING Xقرار گرفته چنین اتفاقاتی فقط در ایران میفته! در مورد قدرت VEGA 64 هم عرض کنم که دقیقا در هر 3 رزلوشن 1080 و 1440 و 2160 حدود 23 درصد از 1080Ti ضعیف تر هست این کارت از 2060 معمولی قوی تر هست نکات منفی این کارت مصرف 220 وات زیر لود هست که البته خیلیم زیاد نیست و  در رنج همون 1080ti هست مزیت اصلی اینجاست که این کارت اکبند هست 3 سال گارانتی اواژنگ داره و مهم تر از همه اینکه حدود 3 میلیون از 1080ti ماین شده ارزون تر هست بقیه پولم شما می تونین برای خرید یک مانیتور 144 هرتز مناسب هزینه کنید 

Capture1.PNG.4903893f2595be6c03803a0a06d86c4a.png

relative-performance_2560-1440.png.dc6467312099b91bbaac13b4cb0bc451.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

الان داری شوخی می کنی دیگه؟ اولین پستی که برات تو تاپیک فرستادم رو دوباره همینجا کپی می کنم من یه پیشنهاد و نصیحت می کنم تصمیم گیرنده شمایی ناراحتی اونجایی پیش میاد که هر چی ما توضیح میدیم شما حرف خودتو میزنی کارت رو همین لیون به قیمت 4850 داشت منتها شما فک می کردی این کارت تا ابد می مونه و منتظر تصمیم گیری شما می مونه خیر فوری ناموجود شد و مبارک اونایی که خریدن

درود به نظرم شما 8 تومن نیاز نداری برای گرافیک هزینه کنی  الان داشتم کالاهای لیون رو بررسی می کردم به مورد جالبی خوردم   می بینین که کارت VEGA 64 با قیمتی بین 1060 رفرنس و 1060 GAMING Xقرار گرفته چنین اتفاقاتی فقط در ایران میفته! در مورد قدرت VEGA 64 هم عرض کنم که دقیقا در هر 3 رزلوشن 1080 و 1440 و 2160 حدود 23 درصد از 1080Ti ضعیف تر هست این کارت از 2060 معمولی قوی تر هست نکات منفی این کارت مصرف 220 وات زیر لود هست که البته خیلیم زیاد نیست و  در رنج همون 1080ti هست مزیت اصلی اینجاست که این کارت اکبند هست 3 سال گارانتی اواژنگ داره و مهم تر از همه اینکه حدود 3 میلیون از 1080ti ماین شده ارزون تر هست بقیه پولم شما می تونین برای خرید یک مانیتور 144 هرتز مناسب هزینه کنید 

Capture1.PNG.4903893f2595be6c03803a0a06d86c4a.png

relative-performance_2560-1440.png.dc6467312099b91bbaac13b4cb0bc451.png

داداش شما آخرین قیمتی که برای همین کارت vega64 همین مدل که عکسشو فرستادی رو نگاه کردی ؟ آخرین قیمتی که براش خورده تاریخ 98/03/30 ام هستش که باز 6.500 هستش این قیمتی که الان زده یا قیمت پرتی بوده یا شانسی شاید تخفیف خورده که باز بعید میدونم . 

درضمن من تاکید هم کردم قرار که نیست تا یک نفر میاد پیشنهاد بده ما بگیم چشم . من تاپیک واسه خرید هدفون هم زده بودم اینقدر به بحث کشیده شد تا به جواب رسیدم . کارت گرافیک هم چیز الکی ایی نیست بالاخره میخوایم 6 تومن تا 8 تومن هزینه کنیم چیز کمی نیست نمیشه که سر سری یه چیزی انتخاب کرد و به چهارتا بنچمارک اعتماد کرد چون شرایط و سخت افزار تست که یکی نیست فرق داره پرفورمنسی که با i9 9900k میگیره خیلی تفاوت داره با من که سی پی یوم 7700 ضریب بسته اس 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

داداش شما چرا الکی گنده اش میکنی 5700 xt کارت نسل جدیده شما با شش تومن هم میتونی بخریش ! کجا 20 تومن نیازه ؟ 

دوست گرامی بنده این کارت و مشابهش رو می گفتم

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/msi/msi-geforce-rtx-2080-ti-gaming-x-trio-11gb-gddr6.html

که تا دلت بخواد انواع 2080Ti ریخته توی بازار .

نه 5700 که به سختی گیر میاد . ضمن این که 5700 و 5700XT فقط در حدود 10 الی 20 فریم بیشتر از وگا 64 میدن .

بعد از اون برای بار سوم عرض می کنم . شما گفتید وگا 64 توی بازی های فعلی فریم خوبی نمیده . معنی این حرف اینه که ای ام دی بازی ها رو برای وگا 64 بهینه سازی نمی کنه یا این که وگا 64 به خاطر مشکلاتی که داره نمی تونه در بازی های روز فریم مناسب بده ، که این حرف نادرسته ! وگا 64 همیشه رقیب 1080 بوده ، به نسبت رقیبش هم فریم مناسبی میده .

در نهایت بنده هیچ وقت به شما کارت وگا 64 رو پیشنهاد نکردم . حالا چه 4 تومن چه 40 تومن .

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

لیون آفر Vega 64 گذاشت به قیمت 4850 که توی 6 ساعت ناموجود شد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...