رفتن به مطلب

کدام گرافیگ مناسب تره برای گیم ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان . بنظرتون کدم یکی از این گرافیگها مناسبتره ... برای بازی آنلاین wow یا world of warcraft میخاستم ... یعنی اگه 5 یا 6 صفحه یا پیج با چندتا 5 یا 6 تا هیرو باز شد فشاری بهش وارد نشه و راحت کار کنه .... اگه 1050 راه میندازه دیکه هزینه اضافه نکنم !!
gtx 1050 , gtx 1050 ti , 1060 , 1660 , 580 , 570

لینک به دیدگاه

یادش بخیر ... پچ 80 سرور WoWzone

ICC 25 MAN HC

--------------

یادمه یبار چندتا باسicc  و با بگ زدن یه گیلد به بزرگی بن شد 😀 خبرش عینه بمب تو سرور ترکید!

هی یادش بخیر دورانی بود ... یکی از شلوغ ترین سرور های اون زمان به حساب می امد ! که اغلب زیر باس سرور نمیکشید !

از اینا که بگذاریم ...

از رو تجربه های من این بازی نیاز به رم و سی پی یو خوبی داره !

----------------------------------------------

واسه همین من پیشنهادم 1060 نسخه 6 گیگش هست به اضافه حداقل 8 گیگ رم و سی پی یو i5 به بالا ...

( واسه اینکه چند تا پیچ و با هم میزنی منظورمه .... البته دقت کن پاورت هم مناسب باشه که سیستم اغلب تو حالت لود هستش و مصرف بالاست )

لینک به دیدگاه

الان هر چی پیشنهاد بدین یهو ناموجود میشه

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، invoker گفته است :

ICC 25 MAN HC

--------------

یادمه یبار چندتا باسicc  و با بگ زدن یه گیلد به بزرگی بن شد 1f600.png خبرش عینه بمب تو سرور ترکید!

هی یادش بخیر دورانی بود ... یکی از شلوغ ترین سرور های اون زمان به حساب می امد ! که اغلب زیر باس سرور نمیکشید !

از اینا که بگذاریم ...

از رو تجربه های من این بازی نیاز به رم و سی پی یو خوبی داره !

----------------------------------------------

واسه همین من پیشنهادم 1060 نسخه 6 گیگش هست به اضافه حداقل 8 گیگ رم و سی پی یو i5 به بالا ...

( واسه اینکه چند تا پیچ و با هم میزنی منظورمه .... البته دقت کن پاورت هم مناسب باشه که سیستم اغلب تو حالت لود هستش و مصرف بالاست )

رفیق بنده از ربات یا پیج بیشتر یا هیرو بیشتر باز و بازی مکینه ممکنه بن بشه ؟  هر سیستمی که ر وش کار میکن براش  رمش 24 گیگ و کرافیگش 1060 و سیپوش i5 8400 ....  رم بنده 8 گیگ و سیپو i5 4460 و پاروم 850 گلد کولر مستره که مال چند سال پیشه و ری سیستمهه ////البته بحث درامد زایی اه

در 16 دقیقه قبل، noname گفته است :

rx570 نسبت به قیمت عالیه قدرتش خیلی بیشتر از 1050ti هست 

مگه شما تو سرور باز میکنی ؟

لینک به دیدگاه

آقا میثم سینا اگه بودجه میرسه 580 بخر.

در ۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

الان هر چی پیشنهاد بدین یهو ناموجود میشه

یه چیزی بگم شاید باورت نشه این فروم روی فروشگاه های دیگه هم کنترل داره .

توی یکی از سایتهای خرید انلاین یک رم به صورت فروش ویژه قرار داده بودن ( تقریبا نصف قیمت بقیه ی سایتها)

بنده یه غلطی کردم توی این فروم یک تاپیک زدم و نظر خواهی کردم که فلان سایت قابل اطمینانه یا نه . میخوام فلان رم رو خریداری کنم. همه گفتن سایتش اوکیه بخر.

همون موقع تماس گرفتم ببینم موجوده یا نه گفتن بله موجوده . بنده هم انلاین سفارش دادم و پرداخت کردم . فرداش تماس گرفتن که اون مدل رو نداریم یه مدل پایین تر موجوده با همون قیمت .

بنده هم سمج شدم تا از زیر زبونش بلاخره حرف رو کشیدم که بله یک نفر کل رم هارو دیشب سفارش داده . با قیمت فروش ویژه.

حالا دیگه خودت حدس بزن پشت پرده چه اتفاقاتی افتاده. یا خود فروشگاه لیون سوسه اومده یا کاربرها جنس ارزون رو به صورت جمله ای رو هوا زدن . پروردگار عالم است.

هرکی جنس ارزون پیدا کرد اینجا نظر خواهی نکنه . امکان داره ناموجود بشه.

ویرایش شده توسط 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

توی یکی از سایتهای خرید انلاین یک رم به صورت فروش ویژه قرار داده بودن ( تقریبا نصف قیمت بقیه ی سایتها)

بنده یه غلطی کردم توی این فروم یک تاپیک زدم و نظر خواهی کردم که فلان سایت قابل اطمینانه یا نه . میخوام فلان رم رو خریداری کنم. همه گفتن سایتش اوکیه بخر.

همون موقع تماس گرفتم ببینم موجوده یا نه گفتن بله موجوده . بنده هم انلاین سفارش دادم و پرداخت کردم . فرداش تماس گرفتن که اون مدل رو نداریم یه مدل پایین تر موجوده با همون قیمت .

بنده هم سمج شدم تا از زیر زبونش بلاخره حرف رو کشیدم که بله یک نفر کل رم هارو دیشب سفارش داده . با قیمت فروش ویژه.

حالا دیگه خودت حدس بزن پشت پرده چه اتفاقاتی افتاده. یا خود فروشگاه لیون سوسه اومده یا کاربرها جنس ارزون رو به صورت جمله ای رو هوا زدن . پروردگار عالم است.

تو یه سایت تخفیف دادن سریع بخر اعلام نکن هیچوقت تو لیون  گرگ خیلی زیاد هست .واقعا چی باید به اینجور ادم های عوضی گفت . 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، invoker گفته است :

ICC 25 MAN HC

آخ آخ یادش بخیر......

واقعا حاضرم کل زندگیمو بدم برگردم به اون روزا :) 

چقدر تو wow zone و jahangames حال میداد وقتی دورهم بودیم

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Amir Mohammadi گفته است :

آخ آخ یادش بخیر......

در 2 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

حححح رفیق اسم سایت رو برام خصوصی کن ...

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

این رفیق بنده با 1060  و رم 24 گیگ و سیپو i5 8400 ...  تقریبا 8 تا پیج باز مکینه برای گل جمع کردن ///

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

رفیق بنده از ربات یا پیج بیشتر یا هیرو بیشتر باز و بازی مکینه ممکنه بن بشه ؟  هر سیستمی که ر وش کار میکن براش  رمش 24 گیگ و کرافیگش 1060 و سیپوش i5 8400 ....  رم بنده 8 گیگ و سیپو i5 4460 و پاروم 850 گلد کولر مستره که مال چند سال پیشه و ری سیستمهه ////البته بحث درامد زایی اه

مگه شما تو سرور باز میکنی ؟

قدیما بازی میکردم بعد از اپدیت پچ های جدید کلا ول کردم ... دیگه اون هیجان سابق و نداشت

سیستمتون مناسبه ... و پیشنهاده بنده 1060 نسخه 6 گیگش هستش ...

580 و پیشنهاد نمیدم بخاطره دما بالا در لودی که دارین !

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Amir Mohammadi گفته است :

آخ آخ یادش بخیر......

دقیقآ" لامصب پچ های 70 و 80 محشر بودن ! و از همه مهمتر بچه های با معرفت سرور که ادم عشق میکرد باهاشون 😀

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، invoker گفته است :

دقیقآ" لامصب پچ های 70 و 80 محشر بودن ! و از همه مهمتر بچه های با معرفت سرور که ادم عشق میکرد باهاشون 1f600.png

اصن من هرموقع اسکرین شاتاشو نگاه میکنم گریم میگیره😂

یادش بخیر تو جهان گیمز یه warrior داشتم 9تا donate داشت 

باهاش نصف بچه های سرورو تو Arena تا ریتینگ 2200 رسوندم :) 

لعنت به این زندگی...😄

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، FakhaR گفته است :

درود

یک 1060 نسخه 6گیگ کارت رو راه میندازه.

در 33 دقیقه قبل، invoker گفته است :

قدیما بازی میکردم بعد از اپدیت پچ های جدید کلا ول کردم ... دیگه اون هیجان سابق و نداشت

سیستمتون مناسبه ... و پیشنهاده بنده 1060 نسخه 6 گیگش هستش ...

580 و پیشنهاد نمیدم بخاطره دما بالا در لودی که دارین !

پردازنده فعلیم i5 4460 و رم 8گیگه ... اگه رم رو بکنم 16 و سیپو رو دست نزنم اکی میشه ؟ یه بنده خدایی میکه باید سیپیوتم عوض بشه ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...