رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خرید LED 3D LG OR Samsung

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

یکی از دوستان بهم مراجعه کر جهت خرید LED 3D بهمراه سینما خانگی.کلی بالا پایین کردم و به دو مدل زیر رسیدم:

LG Lw 57000

http://www.lg.com/ir...v-42LW57000.jsp

42"

LED Plus

Full HD

2.4ms

100HTZ

1:8000000

D-TV

Smart

USB

HDMI 4* 1.4

44931_LW57000w2.jpg

+

LH-860 HTS

http://www.lg.com/ir/tv-audio-video/home-theater-system/LG-dvd-home-theater-system-LH-860HTS.jsp

LH-860HTS-01-w.jpg

و میرسیم به SAMSUNG :

LED TV D6920 "40

40"

Full HD

4ms

200Htz

1:6000000

Full HD

D-TV

Smart

3 USB

HDMI 4* 1.4

Pic01.jpg

HT-D455

http://www.samsung.c...HT-D455/XU-spec

SAM51232-01.jpg

خیلی شبیه به هم هست این محصولات.

تفاوت های کلی که بین این دو مدل هست :

ال جی بهمراه سینما خانوادگیش 1825000تومان و سامسونگ بهمراه سینما خانواده 1730000.

پس سامسونگ برتری قیمتی داه.حدود 100هزار تومان.

سامسونگ USB 3 داره وکمی ظاهرش به روز تر هست با اسکن 200هرتز.

ولی ال جی هم کنتراست بالاتری داره زمان پاسخ دهی بهتر2.4میلی ثانیه و 2" هم بزرگتره.

سینما خانگی هم جفتش 850 وات هست ولی نمیدونم کدوم مدل با کیفیت تره؟

دوستان کمک کنید و اگر قبلا کسی استفاده کرده و سابقه ذهنی داره بگه ممنون میشم.

با تشکر

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

خدمت شما عرض کنم که به نظر من خرید جفتشون اشتباهه . البته این نظر منه . شما داری تلویزیون 3 بعدی میخری ، ولی سینمای خانگی شما توانایی پخش 3 بعدی نداره . پس داری پول اضافی بابت 3 بعدی بودن تلویزیون میدی . این از این جهت . اما من به شخصه به همه سونی رو پیشنهاد میکنم . مدل KDL-EX720 40 inch . قیمتش در حدود 1500000 تومانه . اگر سینمای خانگی میخوای که 3 بعدی پخش کنه ، تو سونی 2 تا انتخاب داری . مدل BDV-E985W با قیمت حدود 1 میلیون تومان و مدل BDV-E880 با قیمت حدود 800000 تومان . اگر هم سینمای خانگی معمولی بخوای میتونی مدل DAV-DZ940K با قیمت حدود 600000 تومان و یا مدل DAV-DZ640K با قیمت حدود 450000 تومان بگیری . من حدود 2 ماه پیش این تلویزیون و سینمای خنگی اولی رو برای خواهرم گرفتم . خودم هم تلویزیون مدل غیر 3 بعدی همین رو دارم که مدلش KLD-EX710 40 inch هست . تصویر و صدای عالی داره . همه چیزش درست و کامله .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر

در کیفیت سونی که شکی نیست ولی این دوستمون محدودیت هزینه داره.نهایت هزینه ای که میتونه انجام بده همون 1800000تومان هست.از طرفی خدمات پس از فروش و منوی فارسی و تله تکس فارسی برای این دوستمون مهمه که فکر میکنم سونی ساپورت فارسی درست و حسابی نداشته باشه.

ال جی و سامسونگ هم چون تفاوت قیمتی کمی با مدلهای غیر سه بعدیشون دارن(حدود 80)من گفتم آینده نگرانه تر هست خرید 3D.

لینک به دیدگاه

اگر فقط بین این دو تا میخوای انتخاب کنی ، کیفیت سامسونگ بهتره . حداقل پنلش با سونی مشترکه .

ولی سونی خدمات پس از فروش خوبی داره . منو و تله تکست فارسی هم داره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر فقط بین این دو تا میخوای انتخاب کنی ، کیفیت سامسونگ بهتره . حداقل پنلش با سونی مشترکه .

ولی سونی خدمات پس از فروش خوبی داره . منو و تله تکست فارسی هم داره .

چه خوب فارسی ساپورت هم هست.

D-tv هم داره؟

مدلی از سونی نیست که حالا سه بعدی هم نبود ولی قیمت مناسبی داشته باشه و LED هم باشه و امکاناتش شبیه این مدلی که فرمودید باشه.

راستی یه مدل :

lw45000 42

این 1550 هست ارزونتره.همه امکانات 57000 داره غیر از اینترنت دو تا HDMI هم کمتر داره.همین شد 150هزار تومان.

بازم ممنون منتظر پیشنهادتون هستم.

لینک به دیدگاه

KDL-40EX520 هست که 3 بعدی نیست . ولی اختلاف قیمتش با مدل 3 بعدی حدود 150 تومانه . این هم لینک مقایسه این دو مدل :

http://www.sony.co.ir/product/CompareProducts.action?site=hp_fa_IR_i&models=KDL-40EX720&models=KDL-40EX520

البته به نظر من مدل 3 بعدی بهتره . به جز حالت 3 بعدی ، برتریهای دیگه ای هم داره . هر دو هم گیرنده داخلی دیجیتال دارن .

من با تلویزیون خودم یک مشکل داشتم . برای اینکه بتونم از گیرنده دیجیتالش استفاده کنم ، باید کشور رو روی استرالیا یا سنگاپور میذاشتم . با اینکار امکان استفاده از منوی فارسی دیگه ندارم . ساعت تلویزیون هم با یاعت اونجا تنظیمه . البته تو تلویزیون خواهرم مشکل ساعت دیگه نیست . ولی منوی فارسی رو دقت نکردم . نمیدونم مدلهای جدید هم این مشکل رو دارن یا نه . احتمال اینکه حل شده باشه زیاده .

کلا مدلهای سامسونگ رو زیاد نمیشناسم . اینقدر مدلهای زیادی داره که آدم گیج میشه :D ولی اگر تفاوتش فقط همینه ، 150 تومان هزینه اضافه نمیارزه .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز:

شما دنبال کیفیت تصویر هستید یا امکانات می خوام این تیپک کاملا روشن کنم؟

بودجه شما برای خرید tv چه قدر است؟(خانه پرش)

دوست دارید چه امکاناتی داشته باشه؟

ویرایش شده توسط هادی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من مخلص تمام بچه های لیونی هستم دمت گرم واقعا گیج شدم تا یه ساعت دیگه میاد بریم بخریم.

بودجه تا 1300برای بدون سینما تا نهایت 1800 با سینما.

LED با شه سه بعدی خیلی مهم نیست ولی اگر بود چه بهتر.

تاخیر زیر 5 میلی ثانیه باشه حتما چون فیلم اکشن میبینه البته تا 8 فکر نکنم زیاد مشکل داشته باشه ولی ترجیحا زیر 5 میلی ثانیه.

Full HD حتما باشه.

ساپورت فارسی.منوی فارسی.تله تکست فارسی.

خدمات پس از فروش.

کنتراست مهم نیست.

حداقل دوتا HDMI.

ورودی DVB_T خیلی مهمه.

اسکن حداقل 100هرتز.

پخش اچ دی mkv

LG .samsung .sony

کیفیت هم جوری باشه بغل یه مدل دیگه گذاشت تابلو نشه.

با تشکر.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی اسکن 50هرتز با 100هرتز با 200هرتز چقدر تفاوت داره که تفاوت یه مدل 200هرتز با یه مدل 50 هرتز تو ال جی 500هزار تومان میشه!42 اینچ

لینک به دیدگاه

خواب ال جی کلا از لیست خط بزن.

گند زد امسال نمی خوام در موردش اینجا حرف بزنم.چون چند بار بنده تماس گفتن در موردش اعلام نکنید.(چون با فیلم تو چند تا از فروم ها اعلام کرد)

کلا مدل های 2011LG تخم مرغ شانسی هستن .

(مدل های داخل ایران)

خوابمیرم روی مدل شما:

قبل از هرچیز یک نصیحت شما را میکنم قید این سینما های خانگی سامسونگ ال جی سونی ..... بزنید.

برید یک سینمای خانگی پایونیر بگیرد حالش ببرین.

چون مدل هایی که به شما گفتم اصلا نوع صداشون دل نشین نیست و بعد یک مدت ادم با صداشون خسته میکنند.

حالا مدلی که اعلام کردید:

40D6920

مدل خوبی هست قیمتش هم خوب امکانات خوبی داره در خریدش هم شک نکنید.

خدمات پس فروش سام سرویس هم تو صوتی تصویری عالی هست.

ولی من اگر می خواستم با این قیمت خرید کنم.

میرفتم سمت پلاسمای پاناسونیک.

ولی یکم بودجه خودتان را بالا ببرید.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p50st30/4505-6482_7-34468791.html?tag=rb_content;contentBody

ولی اگر بودجه شما همین قدر هست در خرید اون مدل شک نکنید.

و اصلا اون سینما را هم نخرید .

سوالی بود من در خدمت هستم.

لینک به دیدگاه

راستی اسکن 50هرتز با 100هرتز با 200هرتز چقدر تفاوت داره که تفاوت یه مدل 200هرتز با یه مدل 50 هرتز تو ال جی 500هزار تومان میشه!42 اینچ

خواب در مورد این موضوع :

تروموشن: یا سرعت انطباق تصاویر.

لطفا به این عدد ها تو ال جی دقت نکنید.

روش های مختلفی برای به دست اوردن تروموشن وجود دارد

که ال جی از روشی استفاده میکنه که اعداد ان بزرگ تر در بیاد .(اگر دوست دارید این را به صورت تخصصی توضیح بدم)

برای مثال شما می توانید یک پنل با تروموشن 50 سامسونگ را بزارید کنار120 ال جی .

ببیند کدام یک از این 2 مدل انطباق تصویرشون و سرعت حرکت تصویرشون بهتره.

در کمال تعجب میبینید که سامسونگ بهتره.

با تشکر.

هادی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

d6920 رو بدون سینما تا 1300هم میشه گرفت.3d هم هست با دوتا عینک.من سینمای LG رو تست کردم از سونی و پاناسونیک تو همون رده با کیفیت تره.یه سری مشکلات از ال جی قبلا گزارش شده بود که بیشتر هم نرم افزاری هست.مثلا وقتی شما کانالهای جدیدی رو D-tv ارائه شده و میخواید جدید اسکن کنید فقط میتونید همون 7تا کانال رو شبکه آنالوگ رو پیدا کنید و برای یافتن کانالهای بیشتر باید زنگ بزنی بیان خونتون با یه ریموت مخصوص برات کانال پیدا کنه.یا مثلا تله تکست فارسی تو بعضی هاش ساپورت نمیشه.یا مثلا در دو تلویزیون در یک مدل کاملا مشابه یکیشون HD MKV پخش میکنه و اونیکی پخش نمیکنه.مشکل با پخش کردن سابتایتل ها و ....بخوای فیرم ور هم آپ بزنی میگن خودمون باید انجام بدیم و گرنه از گارانتی خارج میشه.

خوب سینما از پایونر شما چی پیشنهاد میدی؟

لینک به دیدگاه

درود

d6920 رو بدون سینما تا 1300هم میشه گرفت.3d هم هست با دوتا عینک.من سینمای LG رو تست کردم از سونی و پاناسونیک تو همون رده با کیفیت تره.یه سری مشکلات از ال جی قبلا گزارش شده بود که بیشتر هم نرم افزاری هست.مثلا وقتی شما کانالهای جدیدی رو D-tv ارائه شده و میخواید جدید اسکن کنید فقط میتونید همون 7تا کانال رو شبکه آنالوگ رو پیدا کنید و برای یافتن کانالهای بیشتر باید زنگ بزنی بیان خونتون با یه ریموت مخصوص برات کانال پیدا کنه.یا مثلا تله تکست فارسی تو بعضی هاش ساپورت نمیشه.یا مثلا در دو تلویزیون در یک مدل کاملا مشابه یکیشون HD MKV پخش میکنه و اونیکی پخش نمیکنه.مشکل با پخش کردن سابتایتل ها و ....بخوای فیرم ور هم آپ بزنی میگن خودمون باید انجام بدیم و گرنه از گارانتی خارج میشه.

خوب سینما از پایونر شما چی پیشنهاد میدی؟

این حرف هایی هست که نمایندگی گلدیران و فروشندگاه اعلام میکنند.

اون مشکل نرم افزاری که برای کانال دیجیتال اعلام کردید .بر میگرده به اوابل سال پیش که تیونیر دیجیتال تی وی ها غیر فعال بود .و با کنترل سرویس فعال میکردن . که بعد تمامی تی وی ها را فعال کردن و با برچسب وارد بازار کردن.

مشکل فرمت :هم برمیگشت به ورژن نرم افزار تی وی و ماه تولید ان که با اپدیت قابل حل بود .

مشکل اصلی چیز دیگری است .

استفاده پنل های مختل در یک مدل .که نه با نرم افزار قابل برطرف کردن هست . و نه با هی چیز دیگر.دوست داشتید بگید فیلم هایی که خودم گرفتم را برای دوستان در سایت قرار بدم

نیاز به هر یک از اپدیت های ال جی را داشتید به بنده پیغام خصوصی بدبد در صورت موجود بودن به شما داده می شود.

سینما نیاز دارید یا سیستم صوتی؟

تا چه رنجی می خواید :

تا زیر 500 می توانید سینما پایونیر بگیری.

بالای 500می توانید سیستم صوتی پایونیر بخرید.

ویرایش شده توسط هادی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خرید افتاد عصری فقط سینما دیگه.یعنی dvd player با اسپیکرهاش دیگه.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

خرید افتاد عصری فقط سینما دیگه.یعنی dvd player با اسپیکرهاش دیگه.

با تشکر

این مدل را می توانید خرید کنید:

Pioneer HTZ-212DVD

قیمت:420

http://www.pioneer.com.sg/storefront4/ProductDetail/default.asp?ProductId=1173&CatId=13

مدل هی دیگر هم موجود است اما متاسفانه از قیمت انها اطلاع ندارم چون این جور وسایل به قیمت دلار خیلی حساس هستند.

با تشکر.

هادی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...