رفتن به مطلب

انتخاب حافظه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مادربردم جای چهار رم داره من دو تا رم 8 گیگ 2400 با مارک کینگ مکس گذاشتم، چون کارم تدوین هست می خواستم بازم رم بهش اضافه کنم آیا اون دو تای دیگه که خالی هستن در حال حاضر حتما باید هر کدوم 8 گیگ باشن یا نه میشه دو تا 16 گیگ هم گذاشت. که در این صورت میشه دو تا 8 گیگ که از قبل بود و دو تا 16 گیگ که جدید میذارم؟

آیا ممکن هست یاخیر؟ یک 8 گیگ - یک 8 گیگ - یک 16 گیگ - یک 16 گیگ

لینک به دیدگاه

سلام 

اول اینکه ما علم غیب نداریم مدل مادربورد شمارو بدونیم پس خواهشا سعی کنید سوال می کنید مشخصات کامل چیزهایی که لازم هست رو در  اختیار بقیه بزارید که بشه سریعتر جواب مد نظر شمارو داد. 

اگه فرض کنیم مادربورد شما توی ساپورت اون حجم از حافظه مشکلی نداشته باشه ترجیح به اینه که رمهایی جدیدی که میخرید دقیقاً همون مدل باشه حالا با ظرفیت بالاتر ولی اگه امکان تهیه اون نبود فقط باید دقت کنید که باس و cl رمها یکی باشه چون اگه هزینه اضافی هم کنید و رم سریعتر تهیه کنید مادربورد تنظیمات رو با کندترین رم ست می کنه. 

لینک به دیدگاه

فرض سوال من این بود که آیا هر مادربردی قابلیت اینو داره که از یک رم 8 و باز یک رم 8 و دو تا 16 گیگ جدا از هم ساپورت کنه یا خیر فکر کنم متوجه منظورم نشدید. بهرحال ممنونم ازتون

مادربردم ASUS PRIME H370-PLUS LGA1151 H370  می باشد.

پردازنده هم  Intell core i7 8700k

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hunter6470 گفته است :

فرض سوال من این بود که آیا هر مادربردی قابلیت اینو داره که از یک رم 8 و باز یک رم 8 و دو تا 16 گیگ جدا از هم ساپورت کنه یا خیر فکر کنم متوجه منظورم نشدید. بهرحال ممنونم ازتون

مادربردم ASUS PRIME H370-PLUS LGA1151 H370  می باشد.

پردازنده هم  Intell core i7 8700k

موردی نداره.در صورتی که فرکانس و تایمینگ یکسان باشه موردی نداره.

من یه 4 گیگ و دو تا هشت گیگ دارم و مشکلی هم نداشتم تا به حال

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...