رفتن به مطلب

فروش کارت خاص Asus 1070 Founders Edition

Buddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان لیونی عزیز

کارت بسیار تمیز و کم کارکرد و زیبا هست از نزدیک ببینید کاملا جلب توجه می کنه. نزدیک یک سالی هست که کلا استفاده نشده در دوره ی استفاده با بلاک واترکولینگ ازش استفاده می شده و با دمای بسیار پایین کار کرده. گارانتی دار خریداری شده اما  با توجه به مورد ذکر شده بدون گارانتی حساب می کنم که البته احتمال داره گارانتی هنوز داشته باشه.اگر دوستی بلاک واتر هم خواست براش موجوده از برند EK هم هست و برای 1080 هم قابل استفاده است.قیمت هم 3599 و مقطوع هست با توجه به خاص بودن و کمیاب بودن کارت و البته این نکته که این کارت ها به صورت جهانی از کارت های کاستوم به دلیل طراحی انحصاری و خاص انویدیا گرون تر هستند و خریدار خاص دارند.

photo_2019-10-16_20-30-58.thumb.jpg.730f946f902828fc61b6c69c13e22344.jpg

photo_2019-10-16_20-31-25.thumb.jpg.831c77edca0b3d2dd4cd68723bced64e.jpg

photo_2019-10-16_20-31-28.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...
در در 21 آبان 1398 در 01:58، veteranomid گفته است :

در دوره ی استفاده با بلاک واترکولینگ ازش استفاده می شده و با دمای بسیار پایین کار کرده. گارانتی دار خریداری شده اما  با توجه به مورد ذکر شده بدون گارانتی حساب می کنم

سلام. بابت اسپم و ناشی بودنم معذرت میخوام ^_^ میتونم بپرسم منظورتون از این قسمت از فرمایشتون چیه؟ 🤔 چند تا تست هم میشه بذارید؟ :)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. بابت اسپم و ناشی بودنم معذرت میخوام ^_^ میتونم بپرسم منظورتون از این قسمت از فرمایشتون چیه؟ 1f914.png چند تا تست هم میشه بذارید؟ :)

کارتی که گارانتی داره پشتش رو پیچ یه هولوگرام هست که برای اطمینان از باز نشدن کارت هست. وقتی شما بخوای بلاک روش نصب کنی باید اون پیچ رو باز کنی که شرکت گارانتی دیگه قبول نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. بابت اسپم و ناشی بودنم معذرت میخوام ^_^ میتونم بپرسم منظورتون از این قسمت از فرمایشتون چیه؟ 1f914.png چند تا تست هم میشه بذارید؟ :)

سلام ارادت

یعنی من بجای سیستم کولینگ خود کارت از واتربلاک و لوپ واتر استفاده می کردم خریدار اگه بخواد بلاکش هم موجوده می تونیم واسه معامله اون هم صحبت کنیم.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

کارتی که گارانتی داره پشتش رو پیچ یه هولوگرام هست که برای اطمینان از باز نشدن کارت هست. وقتی شما بخوای بلاک روش نصب کنی باید اون پیچ رو باز کنی که شرکت گارانتی دیگه قبول نمیکنه.

در 14 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

سلام ارادت

یعنی من بجای سیستم کولینگ خود کارت از واتربلاک و لوپ واتر استفاده می کردم خریدار اگه بخواد بلاکش هم موجوده می تونیم واسه معامله اون هم صحبت کنیم.

سلام. ممنون 💐

اونوقت، چندتا تست اساسی میذارید؟

لینک به دیدگاه

سلام، 

وقت بخیر

واتربلاکش موحوده؟

قیمتش چقدره

به برند های دیگه هم می خوره؟

لینک به دیدگاه

قیمت واتر بلاک را بفرمایید و ایا به کارت های جدید میخوره؟

ویرایش شده توسط Daniel Stark
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 7 دی 1398 در 21:04، Daniel Stark گفته است :

قیمت واتر بلاک را بفرمایید و ایا به کارت های جدید میخوره؟

در در 7 دی 1398 در 20:56، F-14 گفته است :

سلام، 

وقت بخیر

واتربلاکش موحوده؟

قیمتش چقدره

به برند های دیگه هم می خوره؟

سلام و عرض ادب

بلاک به همراه دوتا بک پلیت موجوده یکی نقره ای و یکی قرمز که به ۱۰۷۰ و ۱۰۸۰ های فاندرز همچنین اون دسته از کارتایی از این سری که بردشون رفرنس هست می خوره.اگر فقط بلاک رو بخواین می تونم به همراه یک عدد بک پلیت اون هم مانند واتر بلاک از برند ekwb بهتون ۱۲۰۰ تقدیم کنم که ارزش دلاریشون بالای ۱۳۰ دلاری میشه.

در ضمن تست هم مقدور نیست برام اما کارت رو با مهلت تست تقدیم خریدار می کنم کاملا خنک و سرپا.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام قیمت اخری کارت رو ممنون میشم بفرستید ببینم میتونم بگیرمش یا نه 😀

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ted mosby گفته است :

سلام قیمت اخری کارت رو ممنون میشم بفرستید ببینم میتونم بگیرمش یا نه 1f600.png

سلام 

ارسال شد🌷

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، RMVB گفته است :

قیمت آخر آخر ؟

ارسال شد🌷

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...