رفتن به مطلب

مشکل نخواندن موس و کیبورد در بایوس و ویندوز

Im_punisher
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام سیستم رو تازه بستم و قطعات نو هستن

از توی بایوس فعاله همه گزینه های مربوطه

همه پورتا هم تست کردم

فلش و یو اس بی هاب و هرچیزی که به درایور نیاز نداشته باشه رو میخونه کامپیوتر و حتی گوشی هم شارژ میشه ولی متصل نمیشه 

کیبرد و موس پی اس ۲ وصل میشن و کار میکنن

ولی هدست و موس و کیبرد رو نمیشناسه اصلا نه توی بایوس و نه توی ویندوز

کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟

مادربرد asus prime b450 m-a

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Im_punisher گفته است :

سلام سیستم رو تازه بستم و قطعات نو هستن

از توی بایوس فعاله همه گزینه های مربوطه

همه پورتا هم تست کردم

فلش و یو اس بی هاب و هرچیزی که به درایور نیاز نداشته باشه رو میخونه کامپیوتر و حتی گوشی هم شارژ میشه ولی متصل نمیشه 

کیبرد و موس پی اس ۲ وصل میشن و کار میکنن

ولی هدست و موس و کیبرد رو نمیشناسه اصلا نه توی بایوس و نه توی ویندوز

کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟

مادربرد asus prime b450 m-a

احیانا ویندوز 7 که نصب نکردی؟؟؟؟؟ چون رایزن با ویندوز 7   مشکل داره یکمی. درایور های مربوط به چیپست مادربرد و usb رو نصب و اپدیت کنید . احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه. یه مشکل مشابه این رو من هنوز روی ویندوز 10 دارم که بعضی پورت ها موس رو میخونه بعضی ها نه .

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

نه ویندوز ۱۰ هستش .. با درایور پک انلاین همه چیو نصب کردم فقط .. ولی خب معمولا باید حداقل کیبرد رو بخونه توی بایوس ! ... دی وی درایور ندارم از روی خود دی وی دی مادربرد نصب کنم .. اومدم برم از سایت ایسوس دانلود کنم درایورا رو که دوستان عزیز نت رو قط کردن و فعلا علافیم نمی‌دونیم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری

لینک به دیدگاه

https://soft98.ir/software/drivers/16536-iobit-driver-booster-full.html  این برنامه رو بگیر نصبش کن شاید مشکلت حل شه تمام درایور ها رو خودش میگیره نصب میکنه من همیشه از همین استفاده میکنم 

ولی الان مشکلات نت داریم متاسفانه 

لینک به دیدگاه

4 minutes ago, hareth.salari@gmail.com said:

https://soft98.ir/software/drivers/16536-iobit-driver-booster-full.html  این برنامه رو بگیر نصبش کن شاید مشکلت حل شه تمام درایور ها رو خودش میگیره نصب میکنه من همیشه از همین استفاده میکنم 

ولی الان مشکلات نت داریم متاسفانه 

با همین نصب کردم وقتی سیستم اومد بالا ولی خب بازم نخوند

لینک به دیدگاه

من همچین مشکلی رو داشتم ، ویندوز رو روی هارد اکسترنال نضب کردم بودم و به پورت usb پشت کیس میزدم بعداز چند دقیقه ماوس و کیبورد و هارد اکسترنال از کار میفتاد ، هارد اکسترنال رو به پورت usb جلوی کیس زدم و دیگه مشکل حل شد 

لینک به دیدگاه

1 hour ago, Hamed.Madadi said:

من همچین مشکلی رو داشتم ، ویندوز رو روی هارد اکسترنال نضب کردم بودم و به پورت usb پشت کیس میزدم بعداز چند دقیقه ماوس و کیبورد و هارد اکسترنال از کار میفتاد ، هارد اکسترنال رو به پورت usb جلوی کیس زدم و دیگه مشکل حل شد 

واسه من هم پورت جلو و هم عقب وصل نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...