رفتن به مطلب

مشکل با SSD لجباز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان

من یک SSD کورسیر دارم اقا این یکم مشکوک میزنه

نمیدونم مشکل فیزیکی داره ؟! یا مشکل نرم افزاریه ؟! یا اصلا ویروسیه !

مشکل از چه قرار هست ؟

اقا بزارید راحت کنم من هزار تا تست رو این اس اس دی زدم و درست نشده

----

ببینید وقتی اس اس دی رو فرمت میکنم و روی لبتاب نصب میکنم و روی اون ویندوز میریزم و کلی هم با تنظیمات بایوس باید ور برم تا شناسایی کنم همه چیز اوکیه

کارمیکنه عالی قشنگ و زیبا

وقتی باتری لبتاب به صورت کامل تموم بشه و چند روزی دست به لبتاب نزنم وقتی میام سراغ لبتاب همون دفعه اول بوت نمیشه و باید کلی کلنجار برم و اف 8 بزنم حتی برم تو بایوس تنظیمات بایوس رو عوض کنم از اونی که بوده بزارم رو اون یکی بعد درست میشه حالا تو ریبوت بعدی باز باید عوضش کنم چون بعد یکبار ریبوت شدن با حالت قبلی بوت نمیشه ولی به حالت اول برمیگردم دوباره اوکی هستتتتت تا اینکه دوباره برق بهش نرسه انگار

خب قبل از اینکه رو لبتاب ازش استفاده کنم روی پی سی هم همین داستان رو داشتم

روی سیستمم بود و همه چیز اوکی وقتی میرفتیم مسافرت و برمیگشتم سیستم رو روشن میکردم میدیدم بوت نمیشه و همون داستان لبتاب اول فکرمیکردم مشکل مینبرد هست یا ... خلاصه هزاربار مادربرد و تجهیزات عوض کردیم تا پاور و اینا بعدم که لبتاب اخر فهمیدیم مشکل خود اس اس دی هست بماند

بعضی وقت ها هم کلا میرفت رو دنده لج مدت ها شناسایی نمیشد اصلا انگار سوخته بعد ی مدت یهو دوباره اوکی میشد و شناسایی میشد

الانم روی لبتاب اینجوریه وقتی تو لیست دیوایس میرم اصلا شناسایی نمیشه باید تنظیمات رو عوض کنم تا شناسایی بشه

واقعا گیج شدم که اصلا چه کاری باید انجام بدم ...

لینک به دیدگاه

داداش من این مشکل شما رو داشتم و مشکل از ویندوز بود ! به صورت طبیعی هنگام نصب  ویندوز باید جز درایو ویندوز 3 عدد درایو دیگه که مخصوص خود ویندوز هستن بسازه ویندوز شما احتمالا این مورد رو اجرا نمی کنه چون ویندوز قبلیم فقط 2 تا درایو می ساخت 

image.thumb.png.b44fb7d1c15a3ffeb2ec98b1fe7496ac.png

همونطور که می بینید یه اس اس دی 256 گذاشتم برای ویندوز و هنگام نصب زمانی که خواستم یه درایو جدیدش کنم 4 تا درایو ساخت که یکیش دیده نمی شه !

من این دقیقا این مشکل شما رو داشتم و به این صورت حل شد

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Extreme Plus گفته است :

سلام به همه دوستان

مشکل از چه قرار هست ؟

----

ببینید وقتی اس اس دی رو فرمت میکنم و روی لبتاب نصب میکنم و روی اون ویندوز میریزم و کلی هم با تنظیمات بایوس باید ور برم تا شناسایی کنم همه چیز اوکیه

وقتی باتری لبتاب به صورت کامل تموم بشه و چند روزی دست به لبتاب نزنم وقتی میام سراغ لبتاب همون دفعه اول بوت نمیشه و باید کلی کلنجار برم و اف 8 بزنم حتی برم تو بایوس تنظیمات بایوس رو عوض کنم از اونی که بوده بزارم رو اون یکی بعد درست میشه حالا تو ریبوت بعدی باز باید عوضش کنم چون بعد یکبار ریبوت شدن با حالت قبلی بوت نمیشه ولی به حالت اول برمیگردم دوباره اوکی هستتتتت تا اینکه دوباره برق بهش نرسه انگار

روی سیستمم بود و همه چیز اوکی وقتی میرفتیم مسافرت و برمیگشتم سیستم رو روشن میکردم میدیدم بوت نمیشه و همون داستان لبتاب اول فکرمیکردم مشکل مینبرد هست یا ... خلاصه هزاربار مادربرد و تجهیزات عوض کردیم تا پاور و اینا بعدم که لبتاب اخر فهمیدیم مشکل خود اس اس دی هست بماند

بعضی وقت ها هم کلا میرفت رو دنده لج مدت ها شناسایی نمیشد اصلا انگار سوخته بعد ی مدت یهو دوباره اوکی میشد و شناسایی میشد

الانم روی لبتاب اینجوریه وقتی تو لیست دیوایس میرم اصلا شناسایی نمیشه باید تنظیمات رو عوض کنم تا شناسایی بشه

یه گزارش از صفحه اول نرم افزار HD Sentinel بده.

لینک به دیدگاه

من قبلا همچین مشکلی رو توی یک PC قدیمی داشتم . بعدا متوجه شدم باطری مادربرد مشکل پیدا کرده بود یا ضعیف شده بود (باطریش از این معمولیها بود لیتیوم نبود) عوضش کردم درست شد .

حالا نمیدونم مادربرد لبتاپها باطری دارن یا نه.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Divine گفته است :

داداش من این مشکل شما رو داشتم و مشکل از ویندوز بود ! به صورت طبیعی هنگام نصب  ویندوز باید جز درایو ویندوز 3 عدد درایو دیگه که مخصوص خود ویندوز هستن بسازه ویندوز شما احتمالا این مورد رو اجرا نمی کنه چون ویندوز قبلیم فقط 2 تا درایو می ساخت 

همونطور که می بینید یه اس اس دی 256 گذاشتم برای ویندوز و هنگام نصب زمانی که خواستم یه درایو جدیدش کنم 4 تا درایو ساخت که یکیش دیده نمی شه !

این که ۳ تا درایو هست!
اون ریکاوری هم اجباری نیست من رو SSD بدون ریکاوری وین ۱۰ نصب دارم(خود وین + یدونه System Reserved همین دو تا برای نصب ویندوز 10 کفایت میکنه)(لازمه توضیح بدم کارش چیه اون پارتیشنه.)

استارتر هم بعد ارائه تصویر HD sentinal از پارتیشن منجر تصویر بدید احتمالا اون پارتیشن سیستم رزرو رو ندارید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

من قبلا همچین مشکلی رو توی یک PC قدیمی داشتم . بعدا متوجه شدم باطری مادربرد مشکل پیدا کرده بود یا ضعیف شده بود (باطریش از این معمولیها بود لیتیوم نبود) عوضش کردم درست شد .

حالا نمیدونم مادربرد لبتاپها باطری دارن یا نه.

بله

باتری ۳ ولت شبیه ساعت و مثل برد های عادی هست.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

این که ۳ تا درایو هست!
اون ریکاوری هم اجباری نیست من رو SSD بدون ریکاوری وین ۱۰ نصب دارم(خود وین + یدونه System Reserved همین دو تا برای نصب ویندوز 10 کفایت میکنه)(لازمه توضیح بدم کارش چیه اون پارتیشنه.)

استارتر هم بعد ارائه تصویر HD sentinal از پارتیشن منجر تصویر بدید احتمالا اون پارتیشن سیستم رزرو رو ندارید

نه دوست من 4 تاس نمی دونم چرا تو دیسک منیجمنت نشون نمیده شاید حرف شما درس باشه که لازم نیست اما تو ویندوز قبلی من 2 تا می ساخت و همیشه این مشکل دوستمون رو داشتم چون سیستم من سیستم تست قطعات هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 58 دقیقه قبل، Divine گفته است :

image.thumb.png.b44fb7d1c15a3ffeb2ec98b1fe7496ac.png

این مسئله به نوع بوتتون برمیگرده. اگر برای بوت UEFI بسته شده باشه یک گزینه بیشتر برای EFI میبنده. به غیر از سیستم رزرو یا ریکاوری.

لینک به دیدگاه

اقا منم همین مشکل مزخرف رو داشتم. البته واسه من روی پی سی اتفاق افتاد و فقط زمانی حل میشد که هاردو در میاوردم با بد بختی از سر جاش از نو جا میزدم ! اوایل که باطری در میالوردم درست میشد. اخرش رفتم مادربورد سیستمم رو عوض کردم همون هاردو روی مادربورد جدید دارم استفاده میکنم درست شد ! 

لینک به دیدگاه

در در 29 آبان 1398 در 23:52، Extreme Plus گفته است :

سلام به همه دوستان

مشکل از چه قرار هست ؟

----

اون سه تا  پارتیشن اضافی بخاطر خاصیت GPT است.

شما با یک برنامه SSD را   MBR  پارتیشن کن.

دیگه اون سه تا پارتیشن مزخرف به وجود نمیاد و یک واحد  پارتیشن  میشه.

بعد برو ویندوز نصب کن. 

و تو بیوس هم بوت اول را ssd انتخاب کن.

لینک به دیدگاه

در در 30 آبان 1398 در 01:18، Divine گفته است :

نه دوست من 4 تاس نمی دونم چرا تو دیسک منیجمنت نشون نمیده شاید حرف شما درس باشه که لازم نیست اما تو ویندوز قبلی من 2 تا می ساخت و همیشه این مشکل دوستمون رو داشتم چون سیستم من سیستم تست قطعات هست 

خواستم یاد اوری کنم شما پارتیشن EFI رو اضافه برای بوتتون دارید که جناب HEX گفتن

اون پارتیشن EFI هم وظیفش نگه داشتن کرنل سیستم عامل هست(به خاطر ساختار بوت EFI شما نمیتونید کرنل رو در پارتیشن سیستم داشته باشید که مزایا و معایب خودشو داره و از جمله دلایلی هست که لینوکس با بوت EFI مشکل داره مخصوصا اگر کنار ویندوز نصب کنید)

به هر حال اگر توضیحات اضافه میخواید خصوصی درخدمتون هستم و اینکه از موضوع مشکل دوستمون خارج نشیم.

در 2 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

اون سه تا  پارتیشن اضافی بخاطر خاصیت GPT است.

شما با یک برنامه SSD را   MBR  پارتیشن کن.

دیگه اون سه تا پارتیشن مزخرف به وجود نمیاد و یک واحد  پارتیشن  میشه.

بعد برو ویندوز نصب کن. 

و تو بیوس هم بوت اول را ssd انتخاب کن.

این کار از بیخ و بن اشتباه هست دوست عزیز!

GPT ربطی نداره

شما با MBR کردن سیستم عامل رو یک درجه محدودتر و کند تر میکنید!

الان سیستم من بدون GPT و روی MBR بازم دوتا پارتیشن میسازه(لپتاپم که SSD هم نصبه روش) 

ایشون به نظر من اول از همه باتری مادربرد رو چک کنن بعد در صورت مشکل نداشتن برد رو بدن یه تست بزنن براشون در آخر هم SSD رو بر روی یک سیستم دیگه تست کنند(احتمال بالا SSD مشکل داره و باید عوض بشه)

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

خواستم یاد اوری کنم شما پارتیشن EFI رو اضافه برای بوتتون دارید که جناب HEX گفتن

اون پارتیشن EFI هم وظیفش نگه داشتن کرنل سیستم عامل هست(به خاطر ساختار بوت EFI شما نمیتونید کرنل رو در پارتیشن سیستم داشته باشید که مزایا و معایب خودشو داره و از جمله دلایلی هست که لینوکس با بوت EFI مشکل داره مخصوصا اگر کنار ویندوز نصب کنید)

به هر حال اگر توضیحات اضافه میخواید خصوصی درخدمتون هستم و اینکه از موضوع مشکل دوستمون خارج نشیم.

این کار از بیخ و بن اشتباه هست دوست عزیز!

GPT ربطی نداره

شما با MBR کردن سیستم عامل رو یک درجه محدودتر و کند تر میکنید!

الان سیستم من بدون GPT و روی MBR بازم دوتا پارتیشن میسازه(لپتاپم که SSD هم نصبه روش) 

ایشون به نظر من اول از همه باتری مادربرد رو چک کنن بعد در صورت مشکل نداشتن برد رو بدن یه تست بزنن براشون در آخر هم SSD رو بر روی یک سیستم دیگه تست کنند(احتمال بالا SSD مشکل داره و باید عوض بشه)

سیستم کندتر نمیشه. من الان خودم دارم استفاده میکنم.

منتها gpt یکسری  خصوصیات بیشتر توی ساخت پارتیشن داره که برا ماها کاربرد نداره.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سیستم کندتر نمیشه. من الان خودم دارم استفاده میکنم.

منتها gpt یکسری  خصوصیات بیشتر توی ساخت پارتیشن داره که برا ماها کاربرد نداره.

بوت سیستم کند تر میشه عزیز تست کردم که میگم!

GPT علاوه بر خصوصیات در ساخت پارتیشن برای ساختار های دیگه مثل رمزنگاری بوت و غیره هم داره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...