رفتن به مطلب

شاید واستون جالب باشه ضرر مالی اینترنت اگر به مردم میرسید؟

The AmpheTamine
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

شاید واستون جالب باشه...
طبق گفته رسانه ها و سایت های تکنولوژی هر روز که اینترنت قطع باشه 370 میلیون دلار ضرر وارد میشه.

خود من به شخصه حتی یادم نیست بطور دقیق اینترنت از کی قطع شد. واسه بقیه هم توی ساعات مختلفی قطع شد و همه تجربه یکسانی نداشتیم.

من اینجا یه حساب تقریبی کردم که اگ این پول به مردم میرسید سهم هرکس چقدر میشد که به شرح زیر هستش:
اول 5 روز رو در 400 میلیون دلار ضرب کردم.
در وهله دوم اون عدد بدست اومده رو به تعداد مردم تقسیم کردم و سهم هرکس بر حسب دلار بدست اومد

image.thumb.png.b103fecc8cc1c115e70cc6e0e8def61d.png
 طبق حساب من به هرکس 25 دلار میرسه.
نظراتتونو به دور از هرگونه بحث سیاسی بگید.
اگر نکته ای هم توسط من گفته نشده بود یا اعداد و ارقام اشتباه بود هم بگید.
منتظر شنیدن نظراتتون هستم.

لینک به دیدگاه

سلام

نظرم اینه که اگه این پول بجای اینکه به مردم عادی برسه به اونایی برسه که واقعا ضرر کردن بهتره مثل تعدادی در همین فروم که کسب و کار اینترنتی دارن

(که صد البته نمیرسه)

لینک به دیدگاه

جناب الان این تاپیک چه فایده ای داره و چه دانشی به بقیه اضافه می کنه !

شما به طور دقیق هم حساب کنید . نه مسئولی میاد تاپیک را ببینه، اگر هم ببینه واسش مهم نیست . نه قرار است این ضرر را به شما برگردانند . خودشون هم بهتر از هر مردم عادی ای میدونند که چقدر ضرر کردند. ولی منافع شخصی و دولتی اصلا ضرر مردم براشون مهم نیست .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، SilverclaW.HHH گفته است :

سلام

نظرم اینه که اگه این پول بجای اینکه به مردم عادی برسه به اونایی برسه که واقعا ضرر کردن بهتره مثل تعدادی در همین فروم که کسب و کار اینترنتی دارن

(که صد البته نمیرسه)

کاری ندارم به کسی میرسه یا نمیرسه. چون خودمم میدونم نمیرسه.جالب بود واسم گفتم با بقیه هم به اشتراک بزارم.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است :

جناب الان این تاپیک چه فایده ای داره و چه دانشی به بقیه اضافه می کنه !

شما به طور دقیق هم حساب کنید . نه مسئولی میاد تاپیک را ببینه، اگر هم ببینه واسش مهم نیست . نه قرار است این ضرر را به شما برگردانند . خودشون هم بهتر از هر مردم عادی ای میدونند که چقدر ضرر کردند. ولی منافع شخصی و دولتی اصلا ضرر مردم براشون مهم نیست .

یه نکته بود. گفتم شاید واسه بقیه هم جالب باشه. مطمعن باشید اگر تمام شهروندان ایرانی از حق و حقوقشون با خبر باشن اوضاع خیلی بهتر میشه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

بله شما ضرر قطع شدن اینترنت رو حساب کردید

ولی ضرر قطع نشدنش رو حساب نکردید

معلوم نیست اگر نت قطع نمیشد چه قدر ساختمون و مغازه و خیابون و ماشین با خاک یکسان میشدن

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

بله شما ضرر قطع شدن اینترنت رو حساب کردید

ولی ضرر قطع نشدنش رو حساب نکردید

معلوم نیست اگر نت قطع نمیشد چه قدر ساختمون و مغازه و خیابون و ماشین با خاک یکسان میشدن

ضرر قطع نشدنش بیشتر توی چشم خودشون میرفت با اینکار دودشو تو چش مردم فرو کردن! 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، SaeedReDLiNe گفته است :

ضرر قطع نشدنش بیشتر توی چشم خودشون میرفت با اینکار دودشو تو چش مردم فرو کردن! 

حالا جدا از اینکه خودشونی این وسط خیلی وجود نداره

یه بودجه ای هست که قرار بود صرف یه کار دیگه ای بشه که اون بودجه هم از مالیات خودمون تامین میشه و حالا به جاش باید صرف تعمیر باشه

ولی جدا از این موضوع آتیش زدن مغازه ها های مردم و فروشگاه ها و خودرو ها هیچ ربطی به قول شما ( خودشون ) نداره و مستقیم به مردم مربوط هست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...