رفتن به مطلب

تعویض رم با گارانتی شرکتی

ehrez
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان. والا برای من یک مشکل عجیب پیش اومده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. من پنجشنبه هفته پیش یک رم کورسیر ۳۲ گیگ( CMK32GX4M2B3200C16) از یکی از سایتها بصورت آنلاین خریداری کردم . بخاطر اتفاقات اخیر سه چهار روز طول کشید تا تیپاکس انو از تهران بیاره کرج ! خلاصه دوشنبه  رمی که خریده بودم رسید کرج و چون من ماموریت بودم خانواده تحویل گرفتنش. پنجشنبه شب که من برگشتم خونه دیدم رمی که فرستادن دیتا کدش و تایمینگش با اون چیزی که تو سایتشون زدن فرق میکنه(CMK32GX4M2E3200C16)! متاسفانه این مدل رم با این دیتا کد تو لیست QVL  مادربردی که خریدم نیست(Asus z390-p). احتمال میدم این مدل رم به مادر بردم نخوره دقیقا اینو نمیدونم. حالا میخواستم بدونم آیا با گذشت یک هفته از خرید این رم میتونم درخواست بدم برام عوضش کنن بخاطر مغایرت با اون چیزی که سفارش دادم یا نه؟ اینو اون سایت بنظرتون قبول میکنه؟ چون الان دیگه تعطیل شدن رفت برا شنبه. اگر قبول نکردن چیکار میتونم بکنم؟ لطفا اگر تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ehrez گفته است :

باسلام خدمت دوستان. والا برای من یک مشکل عجیب پیش اومده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. من پنجشنبه هفته پیش یک رم کورسیر ۳۲ گیگ( CMK32GX4M2B3200C16) از یکی از سایتها بصورت آنلاین خریداری کردم . بخاطر اتفاقات اخیر سه چهار روز طول کشید تا تیپاکس انو از تهران بیاره کرج ! خلاصه دوشنبه  رمی که خریده بودم رسید کرج و چون من ماموریت بودم خانواده تحویل گرفتنش. پنجشنبه شب که من برگشتم خونه دیدم رمی که فرستادن دیتا کدش و تایمینگش با اون چیزی که تو سایتشون زدن فرق میکنه(CMK32GX4M2E3200C16)! متاسفانه این مدل رم با این دیتا کد تو لیست QVL  مادربردی که خریدم نیست(Asus z390-p). احتمال میدم این مدل رم به مادر بردم نخوره دقیقا اینو نمیدونم. حالا میخواستم بدونم آیا با گذشت یک هفته از خرید این رم میتونم درخواست بدم برام عوضش کنن بخاطر مغایرت با اون چیزی که سفارش دادم یا نه؟ اینو اون سایت بنظرتون قبول میکنه؟ چون الان دیگه تعطیل شدن رفت برا شنبه. اگر قبول نکردن چیکار میتونم بکنم؟ لطفا اگر تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم.

درود

نگران نباشید. کار میکنه.

قبلا مادربرد ایسوس داشتم و رم کورسیر دارم . همین مسله بود(تو لیست پشتیبانی مادر برد نبود). من همون جا تو فروشگاه تست کردم هیچ مشکلی نبود. و خریدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...