رفتن به مطلب

آیا داشتن هدسینگ برای رم ضروری هست؟!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من 2 تا رم 4 گیگ جی اسکیل دارم با 8 گیگ کینگستون ، میخوام دو تا 4 گیگ رو بفروشم یه رم 8 گیگ کینگستون بخرم ، مشکلی ایجاد نمیشه زیر فشار با توجه به اینکه هدسینگ نداره؟ رم اورکلاک نمیکنم سی پی یو خودم رو با توجه به اینکه 2500k هست از 3.3 گیگاهرتز به 4.5 اورکلاک میکنم ولی با رم کاری ندارم

22nz_01.jpg

s1cx_02.jpg

لینک به دیدگاه

تو DDR2 خیلی بهتره که رم هیت سینک داشته باشه چون مصرفش بالاست وقتی رو ولتاژ  2.0V اورکلاک کنی داغ میشه یا اگه هیت سینک نداره یه جریان هوایی اطرافش باشه کافیه

تو DDR3 این داستان کمتره چون با ولتاژ پایین تری کار می‌کنه و مصرفش کمتره تو اورکلاک هم معمولا تهش تا 1.8 اینا بیشتر نمی برن ولی اونجا هم بهتره که جریان هوای معمولی اطرافش باشه

تو DDR4 دیگه رم ها خیلی خنکن چون ولناژشون دیگه  1.5 به بالا کسی نمی بره 

از DDR2 به بالا هیت سینک جنبه کاهش دما برای اورکلاک بیشتر و زیبایی داره نه اینکه رم نسوزه

حالا مال شما DDR3 هست ولتاژ بنداز 1.75 یا 1.725 هر چقدر میخوای اورکلاک کن فقط یه جریان هوایی اطراف رم باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...