رفتن به مطلب

راهنمایی برای GPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود

یک کارت گرافیک 780 GTX مشکل دار دارم میخوام ریبال کنم پیش طرف بردم میگه 50 50 یا درست میشه یا ...  100 تومن میگیره 

دوستانی که تجربه ریبال دارن بگن ارزش داره 100 بدم براش؟

ویرایش شده توسط Amir_HA
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir_HA گفته است :

با درود

یک کارت گرافیک 780 GTX مشکل دار دارم میخوام ریبال کنم پیش طرف بردم میگه 50 50 یا درست میشه یا ...  100 تومن میگیره 

دوستانی که تجربه ریبال دارن بگن ارزش داره 100 بدم براش؟

وقتی درست نشه هزینه چی آخه میگیره ما هم تعمیر کار هستیم اگه کسی وسیله ای بیاره و روش وقت بذاریم و نشه درستش کرد هزینه ای از مشتری نمیگیرم. چطوری که میگه 100 بده. 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، zen گفته است :

وقتی درست نشه هزینه چی آخه میگیره ما هم تعمیر کار هستیم اگه کسی وسیله ای بیاره و روش وقت بذاریم و نشه درستش کرد هزینه ای از مشتری نمیگیرم. چطوری که میگه 100 بده. 

منظورم بیشتر اینه اگر درست بشه 100 هم بگیره شنیدم که چیپ حالت اولش بر نمیگرده ممکنه دوباره خراب بشه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Amir_HA گفته است :

منظورم بیشتر اینه اگر درست بشه 100 هم بگیره شنیدم که چیپ حالت اولش بر نمیگرده ممکنه دوباره خراب بشه

چیپ اگه سوخته باشه با ریبال که درست نمیشه. من چند بار ریبال کردم معمولا فایده ای نداره الکی هزینه نکنید. 

لینک به دیدگاه

نسوخته تصویر مقداری خط قرمز داره(artifact) انگار فرکانس نمیتونه بده به هسته همچین حالتی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir_HA گفته است :

نسوخته تصویر مقداری خط قرمز داره(artifact) انگار فرکانس نمیتونه بده به هسته همچین حالتی

جای دیگه ببر وقتی درست نشه نباید هزینه ای پرداخت کنید. و اگه درست شد باید پول بگیره. معلوم هم نیست دیسکانکتی داشته باشه میتونه یه قسمت از چیپ رفته باشه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...