رفتن به مطلب

خنک کنندهای خاص و شیک Asus وارد بازار ایران شد ....!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بالاخره بعد از مدت ها معرفی و انتظار سیستم خنک کننده های سی پی یو  Asus در تنها دو مدل 240 وارد بازار ایران شد البته با قیمت های تقریبا نجومی 

مدل  Asus ROG Strix LC 240

download.jpg.203cb3b8f06507bd4b34cb006fa57d4a.jpg1.jpg.ad1e1c53803d62ab850d4a97f53bdb57.jpg

مدل  Asus ROG RYUJIN 240 

download.jpg.ccf93733bb6fc9f0e46139c38dc8f407.jpg4_51_178.thumb.jpg.f95dd7ff0b6b4bbd3da0e9ed4b495fa2.jpg

مدل های مذکور دارای  3 مدل 120 -240-360 هستن که تنها مدل های 240 وارد بازار شدن همچنین از طیف کاملی از سوکت های Intel-AMD پشتیبانی میکنن و بسیار خوش ساخت با کیفیت بالا هستن

این کولرها بسیار لوکس و شیک طراحی شدن و دارای امکان Live dash هستن که  اطلاعات سی پی یو مثل  میزان  دما ، مقدار فرکانس سی پی یو  را بصورت Realtime روی پمپ واتر کولر نمایش می دهد

همچنین از قابلیت Asus AURA در مادربورد های ایسوس بهرمند هستن و قابلیت شخصی سازی بسیار بالا و متنوع رو دارن شما ممی تونید با داشتن هر یکی از این مدل ها زیبایی خاصی به کیس خود ارمغان دهید که برای این امر نیازمند مادبورد های Asus با قابلیت AURA نیز می باشید

مدل اول با  قیمت  3/500/000  و مدل دوم با قیمت 4/100/000 در بازار موجودهستن که البته به نسب دیگر رقبای خود قیمت بالاتری دارن و البته با امکانات خاصی و بینظیر 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
1
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

بالاخره بعد از مدت ها معرفی و انتظار سیستم خنک کننده های سی پی یو  Asus در تنها دو مدل 240 وارد بازار ایران شد البته با قیمت های تقریبا نجومی 

مدل  Asus ROG Strix LC 240

download.jpg.203cb3b8f06507bd4b34cb006fa57d4a.jpg1.jpg.ad1e1c53803d62ab850d4a97f53bdb57.jpg

مدل  Asus ROG RYUJIN 240 

download.jpg.ccf93733bb6fc9f0e46139c38dc8f407.jpg4_51_178.thumb.jpg.f95dd7ff0b6b4bbd3da0e9ed4b495fa2.jpg

مدل های مذکور دارای  3 مدل 120 -240-360 هستن که تنها مدل های 240 وارد بازار شدن همچنین از طیف کاملی از سوکت های Intel-AMD پشتیبانی میکنن

این مدل های بسیار لوکس و شیک طراحی شدن و دارای امکان Live dash هستن که  اطلاعات سی پی یو مثل  میزان  دما ، مقدار فرکانس سی پی یو رو روی پمپ واتر کولر نمایش میدهند

همچنین از قابلیت Asus AURA در مادربورد های ایسوس بهرمند هستن و قابلیت شخصی سازی بسیار بالا و متنوع رو دارن شما میتنید با داشتن هر یکی از این مدل ها زیبایی خاصی به کیس خود ارمغان دهید

مدل اول با  قیمت  3/500/000  و مدل دوم با قیمت 4/100/000 در بازار موجودهستن که البته به نسب دیگر رقبای خود قیمت بالاتری دارن و البته با امکانات خاصی و بینظیر 

,وای خدا یه  کولر  مدل 240  رو باید 4 میلیون  بخریم 

خیلی زیاددددددده 

البته شیک و خیلی یونیک هست ها ولی کلا ایسوس ام گرونه ما که نمیتونیم بخریم 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Sam_Asus گفته است :

خیلی زیاددددددده 

بله برند ایسوس گرون هستن که این گرونی بی دلیلی نیست انصافا کلا برند ایسوس بسیار خوش ساخت با مواد اولیه با کیفیت هست بنده

خودمم هم عاشق برند ایسوس و بسیار از لوازم جانبی و مادربود و کارت گرافیک ام ایسوس هست  

لینک به دیدگاه

قیمت این کالاها در خارج هم بالاست مدل STRIX  حدود 150 دلار هست و مدل RYUJIN هم 220 دلار کالای 150 دلاری با دلار 20 تومنی هم نهایتش باید بشه 3 میلیون و مورد دوم با دلار 20 تومنی باید بشه 4400 در نهایت خاک بر سر نماینده دزد ایسوز بکنن که حتی قیمت گذاریش هم مثل ادم نیست همیشه کالای گرونتر رو منطقی تر قیمت گذاری میکنه در حالی که همیشه باید کالای ارزونتر منطقی تر قیمت گذاری بشه

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

قیمت این کالاها در خارج هم بالاست مدل STRIX  حدود 150 دلار هست و مدل RYUJIN هم 220 دلار کالای 150 دلاری با دلار 20 تومنی هم نهایتش باید بشه 3 میلیون و مورد دوم با دلار 20 تومنی باید بشه 4400 در نهایت خاک بر سر نماینده دزد ایسوز بکنن که حتی قیمت گذاریش هم مثل ادم نیست همیشه کالای گرونتر رو منطقی تر قیمت گذاری میکنه در حالی که همیشه باید کالای ارزونتر منطقی تر قیمت گذاری بشه

با این قیمت گذاری من که خودمم عاشق ایسوس هستم  منطقی نیست بخصوص با رقبایی مثل کولر مستر که الان مدل 240  روزش رو میتونید نزدیم 2 تا 2.200 خرید کنید 

همچنین کورسیر مدل h115i  رو میشه نردیک 2.700 تا 2800 خرید کرد که مدل بسیار قوی و خوبی هست 

دلیل قیمت بالاش ام یکیش همین نمایشکر live dash روی واتر پمپ هست که به خودی خود باعث کرونیش شده 

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

اره قیمت جهانی این مدل ها بالاست 

دیگه هر کی عاشق ROG هست باید بهاشم بده دیگه 

اینجور که پیش میره فکنم تا آینده نه چندان دور یه کولر رو باید نزدیک 7-8 میلیون بخریم 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Sam_Asus گفته است :

اره قیمت جهانی این مدل ها بالاست 

دیگه هر کی عاشق ROG هست باید بهاشم بده دیگه 

اینجور که پیش میره فکنم تا آینده نه چندان دور یه کولر رو باید نزدیک 7-8 میلیون بخریم 

»ن عاشق Rog هستم  وقتی پاور و کولر های  ایسوس معرفی شد گفتم حتما میگیرم که بیشترین شخصی سازی  aura رو توی کیسم داشته باشم 

مین - گرافیک - موس-کیبورد - موس پد ام برند ایسوس هست 

ولی وقتی وارد بازار شدن دیک یه پاور و کولر نزدیک 8 میلیون میشه که واقعا غیر ممکنه خریدشون البته متاسفانه حتی می خواستم کیس ام ایسوس بگیرم ولی با این قیمت ها نمیشه واقعا 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

»ن عاشق Rog هستم  وقتی پاور و کولر های  ایسوس معرفی شد گفتم حتما میگیرم که بیشترین شخصی سازی  aura رو توی کیسم داشته باشم 

ولی وقتی وارد بازار شدن دیک یه پاور و کولر نزدیک 8 میلیون میشه که واقعا غیر ممکنه خریدشون البته متاسفانه حتی می خواستم کیس ام ایسوس بگیرم ولی با این قیمت ها نمیشه واقعا 

برادر شما عاشق نیستی که رسما  ازدواج ام کردی با ROG  😂

الان دیگه فقط برای این جور علاقه ها به یه برند خاص باید بالای 10-15 تومن هزینه کنی که اصلا منطقی نیست یه زمانی میشد الان دیگه اصلا 

خودمم ام ایسوس بازم ولی لوازمم به اندازه شما از ایسوس نیست چون توان خرید ندارم 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sam_Asus گفته است :

برادر شما عاشق نیستی که رسما  ازدواج ام کردی با ROG  1f602.png

عالی بود ......  🤣🤣

دیگه باید برم تایوان باهاش رسمی ازدواج کنم بره دیگه 😍

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

عالی بود ......  🤣🤣

دیگه باید برم تایوان باهاش رسمی ازدواج کنم بره دیگه 1f60d.png

باز کره ایا بهترن خخخخ

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

من خودمم ایسوس رو دوست دارم

ولی به نظرم انتخاب های شما کمی افراطیه

به جز لوازم داخلی کیس مثل مادربرد گرافیک بقیه لوازم جانبی ایسوس در حد قیمتشون کیفیت ندارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Sam_Asus گفته است :

خیلی زیاددددددده 

با سلام
دوست گرامی باور کنید واتر کولر های بسیار بهتر و زیباتر و قدرتمند تر هم وجود داره بهتره یه بررسی کنید در سطح نت

در ۱ ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

بله برند ایسوس گرون هستن که این گرونی بی دلیلی نیست انصافا کلا برند ایسوس بسیار خوش ساخت با مواد اولیه با کیفیت هست بنده

خودمم هم عاشق برند ایسوس و بسیار از لوازم جانبی و مادربود و کارت گرافیک ام ایسوس هست  

خریدشون هیچ توجیهی نداره واقعاً دوست گرامی
امیدوارم روزی با واقعیت کنار بیاید و زودتر طلاقش بدین این سری رو

در 58 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

موافقم ولی با این وضع گرونی ها دیگه هیچ در وپیکری وجود نداره
فقط میتونیم نظاره گر باشیم ازدواج سایرین رو

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

دیگه باید برم تایوان باهاش رسمی ازدواج کنم بره دیگه 😍

بادا با دا مبارک بادا  😁

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
دوست گرامی باور کنید واتر کولر های بسیار بهتر و زیباتر و قدرتمند تر هم وجود داره بهتره یه بررسی کنید در سطح نت

حتما همینطوره

الان مدل های جدید کولر مستر خیلی عالی هستن هم طراحی و هم کیفیت و کارایی 

کورسیر سری پلاتنیونم وحتی  مدل های موجود بازار ایران مثلا h115i pro که 280 ام هست بسیار قوی و زیبا هستن 

NZXT هم هست که دیگه نگو ولی توی ایران نمیاد اصلا مگر مسافری 

لینک به دیدگاه

ب قول اون یارو bitwit شما با خرید این کولر فقط و فقط پول به اون فن ها میدین و لوگوی ROG

من نمیگم کسی سطح انتظارشو پایین بیاره ولی حتی برادران بلاد کفر هم پول به همچین چیزایی نمیدن :D 

لینک به دیدگاه

درود

بهترین و با کیفیت ترین و بالاترین پرفورمنس واترکولر برای کورسیر هست. 

ایسوس بیشتر دنبال رنگین کمان کردن محصولاتش تا پرفورمنس :)

ویرایش شده توسط FakhaR
لینک به دیدگاه

خنک کنندهای خاص و شیت اگزوز وارد بازار ایران شد ....!😂

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، FakhaR گفته است :

درود

بهترین و با کیفیت ترین و بالاترین پرفورمنس واترکولر برای کورسیر هست. 

ایسوس بیشتر دنبال رنگین کمان کردن محصولاتش تا پرفورمنس :)

کورسیر که عالیه .... ولی من از کیس هاش خوش نماید 

ولی فن هاش و خنک کننده و رم هاش عالی هستن و جرو بهترین ها 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

خنک کنندهای خاص و شیت اگزوز وارد بازار ایران شد ....!1f602.png

دیگه خیلی بی انصافی  ها 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...