رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد فشرده سازی فایل

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

مشکلی که دارم اینه می خوام حدود 4 ترا بایت دیتا رو تو یه هارد 2 ترا جا بدم. این 4 ترا دیتا متشکل از حدود 2000 تا فایل 2 گیگ هستش. متوجه شدم اگه هر فایل رو فشارده سازی کنیم حجمش یک چهارم میشه و خیلی راحت میشه این 4 ترا رو به یه ترا کاهش حجم داد و ذخیره کرد. حالا قصد دارم این 2000 فایل رو فشرده سازی کنم. وقتی چند فایل رو انتخاب می کنیم برای فشرده سازی با نرم افزار winrar میاد و همه فایل ها رو تو یه فایل فشرده سازی می کنه. قصد م اینه هر فایل به صورت جدا گانه با اسم همون فایل فشرده بشه. دونه دونه هم بخوام انتخاب کنم باید ساعت ها پای سیستم بشیم. می خوام دو هزار فایل رو بدم به نرم افزار و بیاد هر کدوم رو تو یه فایل جداگانه به اسم خودش فشرده و تو هارد اکسترال ذخیره کنه. می خواستم من رو راهنمایی کنید چطور این کار رو بکنم.

لینک به دیدگاه

309441333_Screenshot(43).png.d5aeb7cb29c0d3758d1e2927ade1c1b5.png

این قسمت پایین تو archive و ...put each و تیک  ...double exeten بزنید

فکر کنم کمکتون کنه

,و اینکه این گزینه هر فایل یا فولدری که  روش انتخاب کرده باشید رو به عنوان فایل جدا با همون اسم و نام  ارشیو میکنه و داخل فولدر هارو کاری نداره 

خیلیم گزینه خوبیه نیاز به برنامه دیگه نیست

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، mَd گفته است :

309441333_Screenshot(43).png.d5aeb7cb29c0d3758d1e2927ade1c1b5.png

این قسمت پایین تو archive و ...put each و تیک  ...double exeten بزنید

فکر کنم کمکتون کنه

,و اینکه این گزینه هر فایل یا فولدری که  روش انتخاب کرده باشید رو به عنوان فایل جدا با همون اسم و نام  ارشیو میکنه و داخل فولدر هارو کاری نداره 

خیلیم گزینه خوبیه نیاز به برنامه دیگه نیست

ممنون.  پیدا کردم و الان زدم تو کار فشرده سازی هست. 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، saeed110 گفته است :

ممنون.  پیدا کردم و الان زدم تو کار فشرده سازی هست. 

به سلامتی 

فکر کنم یه چندروزی تو فشرده سازی هستش درسته؟

4ترابایت عدد کمی نیست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mَd گفته است :

به سلامتی 

فکر کنم یه چندروزی تو فشرده سازی هستش درسته؟

4ترابایت عدد کمی نیست

آره چهار ترا خیلیه. اما یه ساعت پیش 500 گیگ رو زدم فشرده کنه حدود 3 ساعت مونده تموم بشه ینی هر 500 گیگ 4 ساعت زمان میبره که 4 ترا حدود 32 ساعت میشه. متاسفانه مجبورم بین فشرده سازی خیلی زیاد و درگیری پردازنده حالت بهینه انتخاب کنیم. من سیستم ندارم و با لپتاپ زدم فشرده بشه. پردازنده لپتاپم i7 مدل 3630qm هست که پردازنده خوبیه. اما کلا نباید طولانی مدت پردازنده لپتاپ بره زیر فشار در نتیجه فشرده سازی رو گذاشتم رو حالت خیلی سریع که پردازنده حدود 20 الی 30 درصد درگیره رو حالت نرمال 70 الی 80 درصد درگیر بود و لپتاپ شدید داغ شده بود و 32 ساعت قرار باشه تو این حالت تو فشار باشه وضعیت جالبی نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...