رفتن به مطلب

مشکلات کارتهای 2080ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت همه عزیزان. راستش چند وقتیه بنده تصمیم گرفتم برای کارم یک سیستم جدید بگیرم و میخوام کارت 2080ti روش ببندم. اما اون طور که تحقیق کردم تو سایتهای خارجی مثل اینکه مشکلات خرابی این سری زیاد گزارش شده و گویا خود انویدیا هم این نقص رو قبول کرده . حالا می خواستم بدونم آیا این مشکلات برطرف شده و این کارتهایی که تو ایران هستن هم همین مشکل رو دارند یاخیر؟ اصلا کسی راجع به این مشکلات چیزی شنیده یا خودش برخورد کرده؟ اگر خرید کردم و کارت این مشکلات رو داشت اصلا این شرکتهای گارانتی تو ایران زیر بار این قضیه میرن یا پولمون به باد هوا میره؟!

لینک به دیدگاه

جدا میخوای 20 ملیون بریزی تو شکم واردکننده داخلی؟؟ به والله خدا انویدیا هم اینقدر هم سود نمیکنه

لینک به دیدگاه

بسیار توصیه میکنم به جای 2080ti 

2080 سوپر بگیرید علی رقم عملکرد بسیار مشابه 2080 سوپر خیلی ارزون تره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ehrez گفته است :

باسلام خدمت همه عزیزان. راستش چند وقتیه بنده تصمیم گرفتم برای کارم یک سیستم جدید بگیرم و میخوام کارت 2080ti روش ببندم. اما اون طور که تحقیق کردم تو سایتهای خارجی مثل اینکه مشکلات خرابی این سری زیاد گزارش شده و گویا خود انویدیا هم این نقص رو قبول کرده . حالا می خواستم بدونم آیا این مشکلات برطرف شده و این کارتهایی که تو ایران هستن هم همین مشکل رو دارند یاخیر؟ اصلا کسی راجع به این مشکلات چیزی شنیده یا خودش برخورد کرده؟ اگر خرید کردم و کارت این مشکلات رو داشت اصلا این شرکتهای گارانتی تو ایران زیر بار این قضیه میرن یا پولمون به باد هوا میره؟!

بله عزیز مدل های قدیمی مشکل دارن اگر می خواید حتما 2080Ti بخرید سعی کنیداز مدل هایی بخرید که بچ نامبر جدیدی دارن و به تازگی ریلیز شدن مشکل مربوط به مدل های اولیه هست و الان رفع شده خرید rtx 2080 super توصیه میشه که هم حافظه سریع تری داره و هم به مقدار خیلی کمی از 2080ti عقب هست ارزش نداره برای 10 تا 15 درصد پرفورمنس اضافه نزدیک 2 برابر هزینه کرد

relative-performance_1920-1080.png

relative-performance_2560-1440.png

relative-performance_3840-2160.png

لینک به دیدگاه

سلام.

کلا توی کارت های سری 20 انویدیا به جز اشکال های اولیه که مربوط به درایورها و... بود، فقط یه اشکال اساسی ممکنه وجود داشته باشه. یه سری از کارت ها به خاطر اینکه رم های gddr6 موجود توی کارت مشکل داشتن، بعد از یه مدت شروع به دادن آرتیفکت و اشکال های گرافیکی می کردن و همش کرش می کردن. البته می شه این طور کارت ها رو به راحتی به گارانتی پس داد که تعویض بشن ولی خب توی ایران ممکنه خیلی راحت نباشه.

نکته اصلی اینه که اکثر این مشکل ها با کارت هایی بود که از رم های gddr6 ساخت شرکت micron استفاده می کردن. برای همین راه ساده اینه که کارتی تهیه کنید که رم اون ساخت سامسونگ باشه و این طوری احتمال خرابی خیلی خیلی کم می شه. ضمنا این اشکال ها برای سری های اولیه این رم ها بوده و کارت های جدید micron همچین اشکالی ندارن. 

برای انتخاب بین 2080 S و 2080 ti هم خودتون باید تصمیم بگیرد. ممکنه توی یه سری بازی های خاص اختلاف مثلا 15% باشه ولی اصل کارت خیلی قوی تره.  سوپر 3072  هسته کودا داره ولی Ti  4352 داره که تفاوت کمی نیست. به خصوص اگه کاری غیر بازی انجام می دید. بیشتر نزدیک شدن این 2 تا کارت ها هم به خاطر بالاتر بودن فرکانس رم های نسخه سوپر هست که شما به راحتی می تونید روی مدل های نسبتا خوب Ti  دستی کمی فرکانس رو بالا ببرید و اختلاف رو خیلی زیاد کنید. 

البته بحث اقتصادی و تفاوت قیمت ها که دوستان می گن کاملا منطقیه. باز اگه بوجه ندارید سوپر ولی اگه دارید Ti بهتره.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

برای انتخاب بین 2080 S و 2080 ti هم خودتون باید تصمیم بگیرد. ممکنه توی یه سری بازی های خاص اختلاف مثلا 15% باشه ولی اصل کارت خیلی قوی تره.  سوپر 3072  هسته کودا داره ولی Ti  4352 داره که تفاوت کمی نیست. به خصوص اگه کاری غیر بازی انجام می دید. بیشتر نزدیک شدن این 2 تا کارت ها هم به خاطر بالاتر بودن فرکانس رم های نسخه سوپر هست که شما به راحتی می تونید روی مدل های نسبتا خوب Ti  دستی کمی فرکانس رو بالا ببرید و اختلاف رو خیلی زیاد کنید. 

البته بحث اقتصادی و تفاوت قیمت ها که دوستان می گن کاملا منطقیه. باز اگه بوجه ندارید سوپر ولی اگه دارید Ti بهتره.

درود دوست عزیز چارت های بالا متوسط فریم ریت بازی ها در 22 بازی جدید هست پس یک سری بازی خاص نیست تعداد کودا کور بیشتر تضمین دهنده پرفورمنس بیشتر نیست لزوما کارت 2080ti همون اولش هم که معرفی شد خیلیا از پرفورمنسش شاکی بودن که چرا اینقد کم هست با توجه به کودا کور بالاش این کارت قطعا از پهنای باند پایین رنج میبره حتی اورکلاک هر 2 کارت نهایت اختلاف رو به 20 درصد به صورت متوسط در بدترین حالت در گیم میرسونه استفاده دیگه اگر استارتر داشته باشن بحثش جداست

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

درود دوست عزیز چارت های بالا متوسط فریم ریت بازی ها در 22 بازی جدید هست پس یک سری بازی خاص نیست تعداد کودا کور بیشتر تضمین دهنده پرفورمنس بیشتر نیست لزوما کارت 2080ti همون اولش هم که معرفی شد خیلیا از پرفورمنسش شاکی بودن که چرا اینقد کم هست با توجه به کودا کور بالاش این کارت قطعا از پهنای باند پایین رنج میبره حتی اورکلاک هر 2 کارت نهایت اختلاف رو به 20 درصد به صورت متوسط در بدترین حالت در گیم میرسونه استفاده دیگه اگر استارتر داشته باشن بحثش جداست

ایشون گفتن برای کارم، مگه استریمری چیزی باشن که کارش فقط بازی وگرنه برای کارهای دیگه کودا کور خیلی مهمه. اورکلاک رم هم تاثیر واقعا زیادی . کارت های خوب 2080 t i به راحتی و بدون هیچ دردسری تا 500 مگ روی رم اور کلاک می شکن که کارایی رو شدید افزایش می ده. این تست ها صرفا بازی هستن، شاید اگه کارایی ایشون فقط بازی باشه، ممکنه ارزش داشته ولی برای کارهای دیگه حتما 2080 ti بهتره و توش شکی نیست. قیمت رو البته کاملا قبول دارم، تفاوت قیمت به تفاوت کارایی نمی ارزه و کارت واقعا گرونه.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان. واقعیتش من مدل تی آی رو بیشتر بخاطر حافظه بالاتر و هسته های کودای بیشتری که داره مد نظر دارم. برای کارم که رندر صحنه های سنگین هستش امکان داره با کمبود رم کارت گرافیک مواجه بشم چون از رندر جی پی یو استفاده میکنم. هرچی گشتم توی سایتهای ایران مدل سوپر ۲۰۸۰ کاستوم سه فنه درستوحسابی پیدانکردم. گویا این سریهای سوپر هنوز وارد ایران نشدن! درمورد شرکتهای گارانتی کارت گرافیک میشه راهنمایی کنین کدوم از همه معتبر تره؟

ویرایش شده توسط ehrez
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ehrez گفته است :

ممنون از راهنمایی دوستان. واقعیتش من مدل تی آی رو بیشتر بخاطر حافظه بالاتر و هسته های کودای بیشتری که داره مد نظر دارم. برای کارم که رندر صحنه های سنگین هستش امکان داره با کمبود رم کارت گرافیک مواجه بشم چون از رندر جی پی یو استفاده میکنم. هرچی گشتم توی سایتهای ایران مدل سوپر ۲۰۸۰ کاستوم سه فنه درستوحسابی پیدانکردم. گویا این سریهای سوپر هنوز وارد ایران نشدن! درمورد شرکتهای گارانتی کارت گرافیک میشه راهنمایی کنین کدوم از همه معتبر تره؟

سری سوپر یه مقدار محدود وارد شد و متاسفانه روی هوا زدنش جسارتا برنامه تخصصی که استفاده می کنید رو بگید شاید بهتر بشه نظر داد کارت الان اگر از داخل خواستین بخرین این مورد چون گارانتی اواژنگ از همه گارانتی ها پاسخگوتر هست ترجیح خودم برند ایسوز هست ولی گارانتی خیلی جالبی در ایران نداره https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gigabyte/gigabyte-aorus-geforce-rtx-2080-ti-11g.html

لینک به دیدگاه

19 minutes ago, matrix.trixx said:

سری سوپر یه مقدار محدود وارد شد و متاسفانه روی هوا زدنش جسارتا برنامه تخصصی که استفاده می کنید رو بگید شاید بهتر بشه نظر داد کارت الان اگر از داخل خواستین بخرین این مورد چون گارانتی اواژنگ از همه گارانتی ها پاسخگوتر هست ترجیح خودم برند ایسوز هست ولی گارانتی خیلی جالبی در ایران نداره https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gigabyte/gigabyte-aorus-geforce-rtx-2080-ti-11g.html

. ممنون از راهنمایی . من با بلندر و مکس کار میکنم . از موتورهای رندر اکتان و سایکل استفاده میکنم که جفتشون gpu base هستن

الان فروشگاه لیون رو چک کردم مثل اینکه کارت گیگای 2070 سوپر رو اورده. نمیدونم مدل 2080 رو هم میاره یانه.

ویرایش شده توسط ehrez
لینک به دیدگاه

اما پیشنهاد اخر اگر قرار شد از خارج از کشور که الان خیلی مد شده با واسطه سایت هایی مثل ایگرد خرید کنید این مدل از شرکت AMD رو مد نظر داشته باشید با حافظه 16 گیگابایت HBM2 و پهنای باند فوق العاده 1024 گیگابایت تنها کارتی که دیدم در black friday خوب تخفیف خورد این مورد بود و 180 دلار تخفیف خوردیکی از بنچماراکای Blender هم میزارم که ببینین کارت قابل توجهی هست

vii.PNG

Blender-Performance-Classroom-Cycles-Render-AMD-Navi-vs-NVIDIA-SUPER.jpg

لینک به دیدگاه

2 minutes ago, matrix.trixx said:

اما پیشنهاد اخر اگر قرار شد از خارج از کشور که الان خیلی مد شده با واسطه سایت هایی مثل ایگرد خرید کنید این مدل از شرکت AMD رو مد نظر داشته باشید با حافظه 16 گیگابایت HBM2 و پهنای باند فوق العاده 1024 گیگابایت تنها کارتی که دیدم در black friday خوب تخفیف خورد این مورد بود و 180 دلار تخفیف خوردیکی از بنچماراکای Blender هم میزارم که ببینین کارت قابل توجهی هست

vii.PNG

Blender-Performance-Classroom-Cycles-Render-AMD-Navi-vs-NVIDIA-SUPER.jpg

ممنون ولی راستش من  با کارتهای ای ام دی اصلا رابطه خوبی ندارم و دو بار باهاشون به مشکل برخوردم. اوپن سی ال  خیلی مونده که به بلوغ کودا برسه .در ضمن از اکتان هم استفاده میکنم که متاسفانه رو کارتهای ای ام دی کار نمیکنه .البته یه حرفهایی راجع بهش ردن که ببرنش روی رو ولکان  که اونم معلوم نیست!.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ehrez گفته است :

. ممنون از راهنمایی . من با بلندر و مکس کار میکنم . از موتورهای رندر اکتان و سایکل استفاده میکنم که جفتشون gpu base هستن

الان فروشگاه لیون رو چک کردم مثل اینکه کارت گیگای 2070 سوپر رو اورده. نمیدونم مدل 2080 رو هم میاره یانه.

حقیقتش خیلی تفاوتی بین 2070 super و 2080 super نیست من جاتون باشم برای این برنامه هایی که شما استفاده می کنید همون 2070 super رو میخرم

Autodesk-3ds-Max-Viewport-Performance-AMD-Navi-vs-NVIDIA-SUPER.jpg

لینک به دیدگاه

1 minute ago, matrix.trixx said:

حقیقتش خیلی تفاوتی بین 2070 super و 2080 super نیست من جاتون باشم برای این برنامه هایی که شما استفاده می کنید همون 2070 super رو میخرم

Autodesk-3ds-Max-Viewport-Performance-AMD-Navi-vs-NVIDIA-SUPER.jpg

البته این چیزی که شما گذاشتین ویوپورت پرفورمنس هستش که با  مبحث  سرعت در رندرگیری دو مقوله کاملا متفاوتن . همینطور که قبلا گقتم حجم سین هم خیلی برام مهمه که توی وی رم سیستم کم نیاره.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

-------------

میشه بفرمایین چقد میخوایین هزینه کنین ؟!

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ehrez گفته است :

البته این چیزی که شما گذاشتین ویوپورت پرفورمنس هستش که با  مبحث  سرعت در رندرگیری دو مقوله کاملا متفاوتن . همینطور که قبلا گقتم حجم سین هم خیلی برام مهمه که توی وی رم سیستم کم نیاره.

متاسفانه سایت techgage برنامه مکس فقط viewport رو بنچمارکش رو گذاشته و صرفا جهت نشون دادن تفاوت پرفورمنس بود وگرنه متوجه تفاوت دو مقوله هستم عزیز  لینک زیر صفحه مخصوص کودا رندرینگ هست فک کنم جوابتون رو بعد از دیدن بنچمارکها تا حدودی به دست بیارین https://techgage.com/article/amd-radeon-navi-vs-nvidia-geforce-super-proviz/3/

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، ehrez گفته است :

برطرف شده ولی سری قبلی ها هنوز تو بازار هست مخصوصا ایران

سعی کنید نمونه های جدید رو تهیه کنید که همین چند وقت پیش رونمایی شدن 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ehrez گفته است :

ممنون از راهنمایی . من با بلندر و مکس کار میکنم . از موتورهای رندر اکتان و سایکل استفاده میکنم که جفتشون gpu base هستن

حتما انویدیا تهیه کنید و حتما هم سمت مدل های سوپر برید 

البته اگه vram مهمه میتونید رو تیتان rtx هم حساب باز کنید که پول میطلبه

در 12 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

شرکت AMD رو مد نظر داشته باشید با حافظه 16 گیگابایت HBM2 و پهنای باند فوق العاده 1024 گیگابایت تنها کارتی که دیدم

متاسفانه موتور های رندرگیری ازش زیاد پشتیبانی نمیکنن 

اوکتان که فقط انویدیاست و کودا کار میکنه 

ولی تو مباحث cad به دلیل fp64 که نزدیک به  دوبرابر 1080ti حداقل  قدرت دارن تونستن خیلی موفق باشن که خوب اینم مربوط به اون برنامه ها میشه و ربطی به کارای گرافیکی نداره

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
On 12 آذر 1398 at 0:40 AM, ehrez said:

دوست عزیز 

کلا گیج شدم تو انتخاب،

خیلی میگن ۲۰۶۰ یا ۲۰۷۰ بگیر خیلی بهتره از ۱۰۸۰ -۱۱ گیگ تی آی اوسیه

خیلیها هم برعکس میگن ۱۰۸۰ خیلی بهتره

من واسه کار معماری میخوام-رندرینگ.لومیون.کرونا.ویری تری دی مکس و آنریل

اگه بتونید بیشتر راهنماییم کنید خیلی ازتون ممنون میشم(۱۰۸۰ که اگه قرار باشه بگیرم دست دوم هستش

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

دوست عزیز 

کلا گیج شدم تو انتخاب،

خیلی میگن ۲۰۶۰ یا ۲۰۷۰ بگیر خیلی بهتره از ۱۰۸۰ -۱۱ گیگ تی آی اوسیه

خیلیها هم برعکس میگن ۱۰۸۰ خیلی بهتره

من واسه کار معماری میخوام-رندرینگ.لومیون.کرونا.ویری تری دی مکس و آنریل

اگه بتونید بیشتر راهنماییم کنید خیلی ازتون ممنون میشم(۱۰۸۰ که اگه قرار باشه بگیرم دست دوم هستش

سلام دوست عزیز کارت ۱۰۸۰ معمولی در حد ۵.۶ فریم ضعیفتر از ۲۰۷۰ هست. ۱۰۸۰ تی ای ۲ درصد قوی تر از ۲۰۷۰ هست. اگه قصد خرید سوپر دارید که بهتر هست کلا. ۲۰۸۰ سوپر هم ۲۰ درصد از ۱۰۸۰ تی ای قوی تر هست. کلا ۲۰۶۰ توصیه نمیکنم.

لینک به دیدگاه

5 minutes ago, Behrouz Molaei said:

سلام دوست عزیز کارت ۱۰۸۰ معمولی در حد ۵.۶ فریم ضعیفتر از ۲۰۷۰ هست. ۱۰۸۰ تی ای ۲ درصد قوی تر از ۲۰۷۰ هست. اگه قصد خرید سوپر دارید که بهتر هست کلا. ۲۰۸۰ سوپر هم ۲۰ درصد از ۱۰۸۰ تی ای قوی تر هست. کلا ۲۰۶۰ توصیه نمیکنم.

کلا چند جا هم پرسیدم بیشتر پیشنهادشون از کارتهای سری جدید هستش،چون هم ساپرت مبکنن نرم افزارارو هم کاراییشون بهتر شده

باز اونایی که سوپر هستن پیشنهاد شده،حالا اگه قیمت مناسب گیرم بیاد،توانم برسه ۲۰۷۰ سوپر میخرم

یه تاپیک‌گذاشتم واسه خرید گرافیک

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

کلا چند جا هم پرسیدم بیشتر پیشنهادشون از کارتهای سری جدید هستش،چون هم ساپرت مبکنن نرم افزارارو هم کاراییشون بهتر شده

باز اونایی که سوپر هستن پیشنهاد شده،حالا اگه قیمت مناسب گیرم بیاد،توانم برسه ۲۰۷۰ سوپر میخرم

یه تاپیک‌گذاشتم واسه خرید گرافیک

من خودم به تازگی ۲۰۸۰‌ سوپر‌خریدم و وقعا عالیه بجز قیمتش البته 😂

لینک به دیدگاه

25 minutes ago, Behrouz Molaei said:

من خودم به تازگی ۲۰۸۰‌ سوپر‌خریدم و وقعا عالیه بجز قیمتش البته 1f602.png

من بین ۱۰۸۰ تی آی ۱۱ گیگ اوسی و ۲۰۷۰ ۸ گیگ سوپر موندم

که کدومش سرعت بیشتری داره

شما اطلاع ندارید؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

من بین ۱۰۸۰ تی آی ۱۱ گیگ اوسی و ۲۰۷۰ ۸ گیگ سوپر موندم

که کدومش سرعت بیشتری داره

شما اطلاع ندارید؟

۲۰۷۰ سوپر سرعت بیشتری‌ داره مخصوصا تو رندر

لینک به دیدگاه

1 hour ago, Behrouz Molaei said:

۲۰۷۰ سوپر سرعت بیشتری‌ داره مخصوصا تو رندر

مگه تعداد هسته های کودا تو ۱۰۸۰-۱۱ گیگ تی آی از ۲۰۷۰ سوپر بیشتر نیست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...