رفتن به مطلب

مشکلات کارتهای 2080ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من اتفاقی این تاپیک رو دیدم باید بگم که 2080ti انصافا ارزش خرید نداره اما توی ایران الان بین 2080 تا تی ایش 5 ملیون اختلاف افتاده یعنی سوپرش بیاد اختلاف کمترم می شه در حالی بین قیمت جهانیشون اختلاف نزدیک به 2 برابره  پس در ایران حداقل زمان خوبی برای خریدشه نکته ی خیلی مهم میزان رم دستگاه هست که با اومدن نسل بعدی حداقل 11 گیگ لازم دارید اگر بیشتر نشه اگر بیش از حد هم رم کم بیارید دچار لگ شدید می شید چون بارش می افته روی رم سیستم در کل اگر قرار 16 17 پای سوپرش بدید همون تی ای بخرید خیلی بهتره مگه اینکه صبر کنید قیمت سوپر ها بیاد خوب بشه که با این اوضاع بعید می دونم اصلا دیگه جنسی بتونید پیدا کنید.

به نظرم اگر ری تریسینگ براتون مهم نیست 1080ti بخرید انصافا به لطف دلال های ماین کار قیمت این کارت مفت شده 6.5 تا 7 تومنه تمیزش هست که در حد 2080 کارایی داره نهایت 3 4 فریم 2080 بیشتر می ده که اصلا حس نمی شه به جاش 11 گیگ لازم رو هم داره من با تی ای بازی control bf5 هم به راحتی با ری تریسینگ رفتم bf r ultra راحت 70 تا 80 فریم می داد اما کنترل بدون رفلکشن 45 تا 60 تا metro هم می شه 60 تا ازش روی هایش گرفت.

این مشکل رم هم برای 2070 2080 هم هست فرقی نمی کنه کلا مایکرون ها از قبل هم مشکل داشتن سری 970 980 هم همچین مشکلی داشتن.

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

4 minutes ago, slash_slash said:

من اتفاقی این تاپیک رو دیدم باید بگم که 2080ti انصافا ارزش خرید نداره اما توی ایران الان بین 2080 تا تی ایش 5 ملیون اختلاف افتاده یعنی سوپرش بیاد اختلاف کمترم می شه در حالی بین قیمت جهانیشون اختلاف نزدیک به 2 برابره  پس در ایران حداقل زمان خوبی برای خریدشه نکته ی خیلی مهم میزان رم دستگاه هست که با اومدن نسل بعدی حداقل 11 گیگ لازم دارید اگر بیشتر نشه اگر بیش از حد هم رم کم بیارید دچار لگ شدید می شید چون بارش می افته روی رم سیستم در کل اگر قرار 16 17 پای سوپرش بدید همون تی ای بخرید خیلی بهتره مگه اینکه صبر کنید قیمت سوپر ها بیاد خوب بشه که با این اوضاع بعید می دونم اصلا دیگه جنسی بتونید پیدا کنید.

به نظرم اگر ری تریسینگ براتون مهم نیست 1080ti بخرید انصافا به لطف دلال های ماین کار قیمت این کارت مفت شده 6.5 تا 7 تومنه تمیزش هست که در حد 2080 کارایی داره نهایت 3 4 فریم 2080 بیشتر می ده که اصلا حس نمی شه به جاش 11 گیگ لازم رو هم داره من با تی ای بازی control bf5 هم به راحتی با ری تریسینگ رفتم bf r ultra راحت 70 تا 80 فریم می داد اما کنترل بدون رفلکشن 45 تا 60 تا metro هم می شه 60 تا ازش روی هایش گرفت.

دوست عزیز سلام،من واسه رندر و معماری میخوام

که الان قیمت دست دوم  ۲۰۷۰ سوپر با دست دوم۱۰۸۰-۱۱گیگ تی آی،حدودا تو یه رنج قیمتن

واسه همین موندم که بین این ۲ تا کارت کلا کدومش سرعتش بیشتره؟

اگه هزینه رو کنار بزاریم،کدومش سرعت بیشتری تو معماری و رندرینگ لونیون داره؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

دوست عزیز سلام،من واسه رندر و معماری میخوام

که الان قیمت دست دوم  ۲۰۷۰ سوپر با دست دوم۱۰۸۰-۱۱گیگ تی آی،حدودا تو یه رنج قیمتن

واسه همین موندم که بین این ۲ تا کارت کلا کدومش سرعتش بیشتره؟

اگه هزینه رو کنار بزاریم،کدومش سرعت بیشتری تو معماری و رندرینگ لونیون داره؟؟

1 رنج که نیستن اگر سوپر 2070 گیر بیاد 8 تومنه اما 1080 تی ای برای رندر قطعا سریع تره برای گیم هم حتی سریع تره

لینک به دیدگاه

58 minutes ago, slash_slash said:

1 رنج که نیستن اگر سوپر 2070 گیر بیاد 8 تومنه اما 1080 تی ای برای رندر قطعا سریع تره برای گیم هم حتی سریع تره

الان که داشتم نگاه یو تیوب میکردم

تو رندرای لومیون زمان رندرای ۱۰۸۰-۱۱گیگ و ۲۰۷۰سوپر تو ۴۷ دقیقه کلا اختلافش ۳۰ ثانیه بود

اینم زمان رندرای چندتا کارت

۲۰۶۰سوپر و معمولی

۲۰۷۰ سوپر و معمولی

۲۰۸۰ سوپر

۱۰۸۰ ۱۱ گیگ ti

B967ADFA-43DD-40D3-B372-2FE01CD84B00.jpeg

9B364427-961A-4A9B-B6DD-D2B3C326465B.jpeg

58AAC5B4-9796-4AAE-842C-2E425B72B10E.jpeg

4986D653-B7F9-4BCC-916A-8855298988BD.jpeg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

مگه تعداد هسته های کودا تو ۱۰۸۰-۱۱ گیگ تی آی از ۲۰۷۰ سوپر بیشتر نیست؟

1080ti از ۲۰۸۰ هم خیلی جاها بیشتر فریم میده من هر جفتشو دارم

لینک به دیدگاه

30 minutes ago, 7alireza7 said:

کدومش منظورتونه بیشتر فریم میده؟

لینک به دیدگاه

1 hour ago, 7alireza7 said:

حالا بین ۲۰۷۰سوپر و ۱۰۸۰-۱۱گیگ تی آی

میگید کدومش واسه رندرینگ لومیون یا معماری بهتره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

حالا بین ۲۰۷۰سوپر و ۱۰۸۰-۱۱گیگ تی آی

میگید کدومش واسه رندرینگ لومیون یا معماری بهتره؟

عزیز جان

خودت بنچمارک گذاشتی دیگه مشخصه که 1080Ti با اختلاف کمی پیروز شده

از طرفی 1080Tiدارای 11 گیگ مموری هست و 2070 8 گیگ

وقتی از لحاظ پرفرمنس یکی پیروز میشه حتی فرض هم بگیریم برابره میریم سراغ مقایسه امتیاز های دیگه اش که مموری 1080ti باعث میشه انتخاب بهتری بشه

لینک به دیدگاه

14 minutes ago, MStreamer said:

عزیز جان

خودت بنچمارک گذاشتی دیگه مشخصه که 1080Ti با اختلاف کمی پیروز شده

از طرفی 1080Tiدارای 11 گیگ مموری هست و 2070 8 گیگ

وقتی از لحاظ پرفرمنس یکی پیروز میشه حتی فرض هم بگیریم برابره میریم سراغ مقایسه امتیاز های دیگه اش که مموری 1080ti باعث میشه انتخاب بهتری بشه

بحث پارامتر آرتی ایکس هستش که نمیدونم آیا تو رندرینگ ومعماری آیا بدردمیخوره یا نه و 

بحث دیگه اینکه یکی گفت اگه ۸گیگ ۲۰۷۰ پر نشه سرعتش از ۱۰۸۰ تی آی بیشتره

میخواستم ببینم درست میگه؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

بحث پارامتر آرتی ایکس هستش که نمیدونم آیا تو رندرینگ ومعماری آیا بدردمیخوره یا نه و 

بحث دیگه اینکه یکی گفت اگه ۸گیگ ۲۰۷۰ پر نشه سرعتش از ۱۰۸۰ تی آی بیشتره

میخواستم ببینم درست میگه؟؟؟

شما اگر رندر بازی که باید سری رندرینگ اصلا بخری اما اگه کژوال هست کارت خوب کارت ارزون تر با مموری بیشتر بردار دیگه کسایی که 2070 می خرن صرفا به خاطر ری تریسینگش هست اونم فقط توی گیم تازه رندر باز فرقش خیلی کمه چون دیگه درایور الکی انویدیا نیست که الکی فریم نده بنچمارک کرای انجین 4 قشنگ در حد 2070 فریم می ده.

لینک به دیدگاه

43 minutes ago, slash_slash said:

شما اگر رندر بازی که باید سری رندرینگ اصلا بخری اما اگه کژوال هست کارت خوب کارت ارزون تر با مموری بیشتر بردار دیگه کسایی که 2070 می خرن صرفا به خاطر ری تریسینگش هست اونم فقط توی گیم تازه رندر باز فرقش خیلی کمه چون دیگه درایور الکی انویدیا نیست که الکی فریم نده بنچمارک کرای انجین 4 قشنگ در حد 2070 فریم می ده.

رندر باز نیستم

ولی گهگاهی با اومیون رندر میگیرم

یعنی آنچنان که فک کنی با گرافیک رندر نمیگیرم،اکثرا سی پی یو

ولی کلا میخوام بدونم آرتی ایکس تاثیرش تو رندرینگ چیه و هسته های اضافیش بدردم میخوره یا نه

و یا کلا ۱۰۸۰ ارزش خریدش از ۲۰۷۰ سوپر بیشتره با نه؟

البته دس دوم ۱۰۸۰ تی آی منظورمه

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

رندر باز نیستم

ولی گهگاهی با اومیون رندر میگیرم

یعنی آنچنان که فک کنی با گرافیک رندر نمیگیرم،اکثرا سی پی یو

ولی کلا میخوام بدونم آرتی ایکس تاثیرش تو رندرینگ چیه و هسته های اضافیش بدردم میخوره یا نه

و یا کلا ۱۰۸۰ ارزش خریدش از ۲۰۷۰ سوپر بیشتره با نه؟

البته دس دوم ۱۰۸۰ تی آی منظورمه

می گم اگر توی گیم باشه بحث سلیقه ای هست 1.5 باید بیشتر بدید رم کمتر با کمی فریم کمتر بگیرید اما 1080ti خیلی کارت قدرتمندی هست قیمت دست دومشم الان عالی هست متاسفانه ما همیشه اجازه می دیم دلال ها قیمت تعیین کنن فقط دقت کنید 90 درصد 1080ti ها ماین شده و عملا مفتشم گرونه چرا که این ها کارت گیم هستن 8 ساعت در روز نه 24/7 باشن دلال ها یا فروشنده های کلی که قطعا کارت هاشون ماین شده اگرم می گن نیست دروغ می گن چون اصلا نمی دونن چند دست گشته چون خودشون نکردن می گن نیست. 1 بخش زیادیشم ظاهرا از دوبی میارن اگرم دقت کنید اکثرا چنتا دارن چون برای ماین خیلی ها می گرفتن sli می کردنش بگذریم که خود sli خیلی به کارت مخصوصا کارت اول فشار میاره دمای کارت های دیگه هم روی هم تاثیر می ذارن که داغ تر کار کنن.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

دهن دروغ گویان سرویس(سایت های معتبر نقد) 2080TI جدا خیلی از 2080S قوی تره کافیه به این نقد 1 نگاهی بندازید ضمن اینکه 2080TI خیلی بوست کلاک نسخه ی رفرنسش پایینه 1540 در مقابل 1815 اما مکس جفتشون بین 2050 تا 2100 هست یعنی اینکه مدل های OC خیلی بهتر عمل می کنن و قابلیت اورکلاکش خیلی بیشتره

من اگر خودم تست نکرده بودم باور نمی شد این سایت ها اینقدر دروغ سر هم بکنن 2080 TI در واقعیت اختلاف 20 تا 25 درصد یا حتی بیشترم هست کافیه 3DMARK ش نگاه کنید لایتنیگ Z تا 16500 یعنی 105 فریم رفته اما 2080S بهترینش 12500 اینا شده که می شه 85 فریم تقریبا دقیقا هم اختلافش همین قدر هست حتی اگر لایتنیگ هم نگیرید بازم 15500 راحت می گیرید 101 فریم اینا

https://www.youtube.com/watch?v=zieYoysWcIs

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...