رفتن به مطلب

کسی مانیتور 22MK430H-B الجی داره؟مشکل تاری نداره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من این مانیتور رو از لیون خریدم ولی واقعا اذیتم کرده.قبلش لبتاب با رزولوشن اچ دی داشتم که بعدش وقتی به این مانیتور کوچ کردم فونتها و برنامه ها کوچیک شدن که ظاهرا مشکل از ویندوز 10 هست و تو اینترنت این مشکل زیاد گزارش شده.در رزولوشن های فول اچی و 4k ریز بودن گزارش شده.

سیستم من بدون کارت گرافیکه و از پردازنده گرافیکی 8400  اینتل استفاده میکنم.

مانیتور زمانی که اتاق تاریک باشه خوب هست ولی همینکه چراغ اتاق روشن باشه،کم کم چشمام رو به تاری میرن.گفتم شاید به خاطر لامپ کم مصرف مهتابی باشه که رفتم ال ای دی آفتابی خریدم ولی باز مشکل پابرجاست.

بازی تام رایدر 2013 که بازی میکردم هم تویه اتاق تاریک صحنه ها بهتر نشون داده میشد.زمانی که چراغ روشن (مهتابی)بود اصلا یه سری جزئیات رو نمیتونستم ببینم ولی الان با ال ای دی آفتابی بهتر شده.

اینم بگم چراغ اتاق روبروی مانیتور هست ولی اصلا نورش توی مانیتور نمیفته چون روکش مانیتور ماته.

راهکاری به نظرتون میرسه؟چون من بیشتر نوشته و تکست میخونم و نمیشه اتاق خاموش باشه.

با تشکر.ببخشید شرح مشکل طولانی شد

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

سلام

دوستان من این مانیتور رو از لیون خریدم ولی واقعا اذیتم کرده.قبلش لبتاب با رزولوشن اچ دی داشتم که بعدش وقتی به این مانیتور کوچ کردم فونتها و برنامه ها کوچیک شدن که ظاهرا مشکل از ویندوز 10 هست و تو اینترنت این مشکل زیاد گزارش شده.در رزولوشن های فول اچی و 4k ریز بودن گزارش شده.

سیستم من بدون کارت گرافیکه و از پردازنده گرافیکی 8400  اینتل استفاده میکنم.

مانیتور زمانی که اتاق تاریک باشه خوب هست ولی همینکه چراغ اتاق روشن باشه،کم کم چشمام رو به تاری میرن.گفتم شاید به خاطر لامپ کم مصرف مهتابی باشه که رفتم ال ای دی آفتابی خریدم ولی باز مشکل پابرجاست.

بازی تام رایدر 2013 که بازی میکردم هم تویه اتاق تاریک صحنه ها بهتر نشون داده میشد.زمانی که چراغ روشن (مهتابی)بود اصلا یه سری جزئیات رو نمیتونستم ببینم ولی الان با ال ای دی آفتابی بهتر شده.

اینم بگم چراغ اتاق روبروی مانیتور هست ولی اصلا نورش توی مانیتور نمیفته چون روکش مانیتور ماته.

راهکاری به نظرتون میرسه؟چون من بیشتر نوشته و تکست میخونم و نمیشه اتاق خاموش باشه.

با تشکر.ببخشید شرح مشکل طولانی شد

سلام 

با چه کابلی مانیتور رو به سیستم متصل کردید ؟ 

کابل تصویر دیگه ای دارید که بتونید باهاش تست بگیرید ؟

لینک به دیدگاه

با کابل اچ دی ام آیی که خود الجی گذاشته بود توی کارتن،که میشه روی فرکانس 50،59،60،75 گذاشت.کابل vga هم داره ولی خیلی تست نگرفتم باش ببینم چطوریاس

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام این مشکل نوشته های تار،ظاهرا و احتمال زیاد مربوط میشه به ویندوز 10 و ربطی به مانیتورها نداره.مثلا  این تایپیک خارجی یه سری راه حل داده بودن که بعضیاش سخت افزاری بوده و مشکل شون حل شده و بعضی ها نرم افزاری که بیشترشون فایده نداشت برای من.

https://www.tenforums.com/general-support/7423-blurry-text.html?s=20cd55dce3173a91722ca9786ac03258

الان از دوستان کسی میدونه سه رنگ آبی و قرمزو سبز رو چطور تنظیم کنم که به چشم فشارنیاد؟من چشمام دچار قرمزی میشن تو وب گردی.در واقع خشک میشن.فقط تو وب گردی این مشکل هست ولی تو بازی این مشکلو ندارم.

سه تا رنگ آبی و قرمز و سبز هم هرسه تاشون روی عدد 50 هستند.روی چند باشند خوبه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...