رفتن به مطلب

ارتقای کانفیگ لپ تاپ Dell D610

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

یک عدد لپ تاپ dell latitude d610 به صورت موروثی ( :) ) یه ده - دوازده سالی هست که داره توی خونواده میچرخه

برادرم برای کارهای نقشه برداریش حدود 12 سال پیش به صورت دست دو این لپ تاپ رو خریداری میکنه

و الان بعد از دوازده سال و کلی دست به دست چرخیدن این لپ تاپ (از خودش و خودم و پدرم و خواهرم و ...) آخرش الان رسیده دست من، برادرمم دیگه نمیخوادش. آپدیت های جدید اتوکد به قدری سنگین هستن که دیگه این لپ تاپ به کارش نیاد و احتمالا پیش خودم بمونه

از نظر سرحال بودنم بدک نیست. وب گردی و آفیس و حتی ویژوال استودیو (تا قبل از این خواهرم باهاش ویژوال استودیو کار میکرد) رو پاسخگوعه

کانفیگ لپ تاپ به این صورته:

CPU: Intel Pentium M-760 1.73GHz

RAM: 2.5GB DDR2, (bandwidth unknown)

GPU: Onboard

HDD: Fujitsu 60 GB 5400RPM

و احساس میکنم این لپ تاپ به دست درست آدمی رسیده. تنها کسی که توی خونه به سرش میزنه که این عزیز دلو ارتقا بده منم

فکر میکنم رم تا خرخره ارتقا داده شده، چونکه این لپ تاپ در کاتالوگ دل به 500 مگابایت رم مجهزه و کاریش هم نمیخوام بکنم. برای همچین سیستمی انصافا 2.5 گیگ بسه.

و الان مسائل این هستن:

1- چند ردیفی از پیکسل های مانیتور سوخته و کاربری مالتی مدیای لپ تاپ کلا از بین رفته. پنلش رو میتونم عوض کنم؟ چقدر هزینه داره؟ مدل پنلش هم XGA 14.1in 1024*768

2- یه عدد ssd کوچولو بگیرم براش. مطمئن نیستم که پورت های هارد و dvd driver آیا ata هستن یا sata

3- یه بهبود کوچولو توی کولینگ و اندکی مادیفیکیشن روی سیستم خنک کنندش بدم که هزینه خاصی نداره، فقط باید کله م کار بکنه و تمیز هم انجامش بدم

خیلی توی سرمه که یه نسخه 32 بیتی از ویندوز 10 ltsc بریزم روش. منتهی خواهرم گویا یه تلاشهایی کرده و توصیه میکنه که اصلا به ویندوز فعلیش که 7 سرویس پک یکه دست نزنم چون گویا درایور هاش اصلا برای 10 نیست و عملا ... هیچی.

خلاصه اینکه ممنون میشم کمک کنید تا این فرایندو باهم پیش ببریم و این لپ تاپو برگردونیم به چرخه استفاده. چون حقیقت الان سیستمم کامل پاسخگوعه برای نیازهام. به mobility و قابلیت جابجایی لپ تاپ هم در کانفیگ بالا احتیاجی ندارم حقیقت. البته اینکه تا چند سال دیگه شرایطم طوری بشه که نیاز پیدا بکنم یه چیز بدیهیه منتهی چند سال دیگه، الان نه. میخوام تا اون موقع هم این لپ تاپ باشه توی خونه برای پدر و مادرم چونکه دوازده ساله توی خونه ست و تقریبا پدر و مادرم بهش مسلط هستن، هم اینکه خب ... کم نشده تا حالا که به خاطر عدم توانایی تکون دادن سیستم بزرگ (وار) کلی دردسر بکشم و دعا کنم که خدا، یه ویندوز فقط بالا بیاد ...

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

به صورت خلاصه بگم

این لپتاپ ارزش ارتقا نداره.

اگه کار می کنه و کار راه اندازه استفاده کن. اگه اذیت می کنه تو کارا یه لپتاپ دیگه بگیر. شاید دست دوم سرحال بتونی پیدا کنی.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

به صورت خلاصه بگم

این لپتاپ ارزش ارتقا نداره.

اگه کار می کنه و کار راه اندازه استفاده کن. اگه اذیت می کنه تو کارا یه لپتاپ دیگه بگیر. شاید دست دوم سرحال بتونی پیدا کنی.

نمیدونم ... اوورال شاید کل خرجی که بزاره رو دستم 500 هزارتا نشه

مانیتورشو بیخیال بشم شاید فقط به یه درایو بسنده کنم. نزدیک 400 هزار تومن فقط تعویض صفحش تموم میشه

چون واقعا با یه هارد 5400 هشتاد گیگی هیچ کاری نمیشه کرد

و، خیلی داغه. یه جور بتونم فقط خنک ترش کنم نصف مشکلات حل میشن

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

نمیدونم ... اوورال شاید کل خرجی که بزاره رو دستم 500 هزارتا نشه

مانیتورشو بیخیال بشم شاید فقط به یه درایو بسنده کنم. نزدیک 400 هزار تومن فقط تعویض صفحش تموم میشه

چون واقعا با یه هارد 5400 هشتاد گیگی هیچ کاری نمیشه کرد

و، خیلی داغه. یه جور بتونم فقط خنک ترش کنم نصف مشکلات حل میشن

شاید به عنوان سرگرمی می خوای ارتقاش بدی و جنبه فان داره برات.

برای ارتقا مادربرد باید جواب بده و مثلا پردازنده کافی باشه برات یا از بقیه قطعات بهتر باشه و حالا شما بنا به دلایلی رم احتیاج داشته باشی و ارتقا بدی وگرنه به غیر این ارزش نداره دست بهش بزنی.

کلا لپتاپ دو سه کار معموله برای ارتقا، یا رم افزایش میدن، یا هارد رو برمی دارن جاش یه هارد بهتر یا اس اس دی میذارن یا جای دی وی رایتر به کمک براکت  اس اس دی میذارن.

بقیه کارا معمول نیست برای ارتقا. مگه قطعه ای خراب بشه جایگزین کنن.

تا جایی که می دونم این مدلیه حالا باز بقیه شاید روشی بلد بودن به شما گفتن کارت راه افتاد.

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

شاید به عنوان سرگرمی می خوای ارتقاش بدی و جنبه فان داره برات.

برای ارتقا مادربرد باید جواب بده و مثلا پردازنده کافی باشه برات یا از بقیه قطعات بهتر باشه و حالا شما بنا به دلایلی رم احتیاج داشته باشی و ارتقا بدی وگرنه به غیر این ارزش نداره دست بهش بزنی.

کلا لپتاپ دو سه کار معموله برای ارتقا، یا رم افزایش میدن، یا هارد رو برمی دارن جاش یه هارد بهتر یا اس اس دی میذارن یا جای دی وی رایتر به کمک براکت  اس اس دی میذارن.

بقیه کارا معمول نیست برای ارتقا. مگه قطعه ای خراب بشه جایگزین کنن.

تا جایی که می دونم این مدلیه حالا باز بقیه شاید روشی بلد بودن به شما گفتن کارت راه افتاد.

کار دیگه ای هم بالا ذکر نکردم

رمش که 2.5 گیگه الان و تا خرخره ارتقا خورده و رسیده دست من (توی کاتالوگ dell این مدل 512 مگ رم داره)

فقط میمونه صفحه ش چون واقعا نمیشه کار کرد باهاش. 400 هزار تومن قیمت صفحه نو هست ولی استوک بتونم پیدا کنم از روی لپ تاپ های اوراق شده چیز بهتری میشه

یه پروژه تعویض هارد هم هست با یه ssd، حالا یا با خود اسلات هارد یا از طریق براکت درایور

که فکر نمیکنم ممکن باشه و بایوس لپ تاپ جواب بده

در مورد کولینگ هم باید بازش کنم و بررسی کنم. حداقل ی تعویض خمیر که میتونم انجام بدم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...