رفتن به مطلب

فروش رم SP ddr3 8GB cl 11

invoker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

با فروش این رم در خدمتتون هستم ...

قیمت پایه 290 گام 10 فروی N/A / پایان بعد از 24 ساعت

سوالی داشتین فقط و فقط پ-خ ارسال کنین !

pgon_1.jpg

cv62_2.jpg

دوستان این مورد هم موجوده ( بدون پاور و dvd رایتر )

یکجا با این مورد 3500 تقدیم میشه !

لینک به دیدگاه

در در 16 آذر 1398 در 04:25، mohammad540800 گفته است :

320

مزایده به پایان رسید /.

لطفا" جهت هماهنگی پ-خ بزنین

لینک به دیدگاه

به دلیل بی توجه ای دوست عزیزمون !

بعد از گذشت یکروز ...

مزایده مجددا" از سر گرفته میشه ...

از مدیران محترم / واسه ایشون درخواست ثبت بازخورد منفی دارم !

@Hamed @ARMIN

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در در 15 آذر 1398 در 18:18، Aria.Jafari گفته است :

پایه + 1

خوب عزیزجان اگر این دو نفر انصراف دادند نفر قبلیش که بنده باشم میشه برنده مزایده و درخدمتم

لینک به دیدگاه

کسی انصراف نداده دوست عزیز.

شما پیام دادی و جواب نگرفتی.

هم شمارمو داشتی و هم پخ لیون بوده.

ویرایش شده توسط mohammad540800
ما چون با هم چندتا معامله داشتیم و دوست بودیم بخاطر همین گفتم پیام بده،ولی با این تفاسبر دیگه رم رو نمیخام
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، invoker گفته است :

به دلیل بی توجه ای دوست عزیزمون !

بعد از گذشت یکروز ...

مزایده مجددا" از سر گرفته میشه ...

از مدیران محترم / واسه ایشون درخواست ثبت بازخورد منفی دارم !

@Hamed @ARMIN

نیازی به ثبت منفی نیست، معامله ای صورت نگرفته.

اتوماتیک می توانید به نفر قبلی بفروشید و یا کمی مدت رو Extend کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

نیازی به ثبت منفی نیست، معامله ای صورت نگرفته.

اتوماتیک می توانید به نفر قبلی بفروشید و یا کمی مدت رو Extend کنید.

در ۱ ساعت قبل، mohammad540800 گفته است :

وقتی که مزایده ای به پایان میرسه وشما برنده اش هستین / میبایست همون رو پ-خ ارسال کنین جهت هماهنگی ...

( اگه هم موردی مشکلی چیزی باشه همون لحظه میبایست اعلام کنین ! )

یک روز تمام مهلت داشتین واسه هماهنگ شدن با بنده ! دلیل بی توجه ای شما واقعا" قابل قبول نیست ! وقتی که از دیروز تا الان تمام وقت فروم انلاین بودین !

( اگه افلاین بودین بازم یه چی ! )

به قولا شما خودتون هم شماره بنده و دارین ... ولی این وظیفه بنده نیس که دنبالتون بگردم / چونکه شما خریدارین نه من

من بارها و بارها گفتم ادم میبایست همیشه تابع قوانین باشه ! نمونه اش همین موضوع ... که بی نظمی شما باعث به هم زدن خیلی از برنامه های طرف بشه !

شاید من تو اون لحظه محتاج به این مبلغ بوده باشم و یا .... هر چیزی نظمش خوبه منطقش خوبه درست کاریش خوبه !

ولی یه عده از این امتیاز واقعا" دارن سواستفاده میکنن ! و بارها بخاطره این / طرف خودش رفته زیر سوال ... خب این درسته ؟! تاوان اشتباه شمارو ینفر دیگه بده !؟

که به حساب چی مثلا ؟! خب شما مدیران مگه دم از قوانین نمیزنین !؟ بسم الله این اسمش چیه پس ؟!

-------------------------------------------------------------------------

اگه من تو تاپیک خوده شما همینکارو میکردم / با همین امتیاز ! واقعا" جواب چنین بودش ؟! بی شک نیست که نیست ... چون دیدم که میگم

ادم باید همه جا منطق داشته باشه ! عدالت مال همه است ... امتیاز بالا  ژن خوب بودن رو نمیرسونه ! از قدیم گفتن حساب / حساب کاکا برادر ...

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، invoker گفته است :

شاید من تو اون لحظه محتاج به این مبلغ بوده باشم و یا .... هر چیزی نظمش خوبه منطقش خوبه درست کاریش خوبه !

ولی یه عده از این امتیاز واقعا" دارن سواستفاده میکنن ! و بارها بخاطره این / طرف خودش رفته زیر سوال ... خب این درسته ؟! تاوان اشتباه شمارو ینفر دیگه بده !؟

که به حساب چی مثلا ؟! خب شما مدیران مگه دم از قوانین نمیزنین !؟ بسم الله این اسمش چیه پس ؟!

برادر، شما بیش از اندازه موضوع رو جدی گرفتین. مادامی که پولی به حساب شما نیومده، خریداری وجود نداره، حتی اگر 100 نفر بیان تاپیک شما بگن خریداریم.

زمانی موضوع خرید و فروش جدی میشه که پول به حساب شما بیاد، در آن زمان، اگر طرف مقابل زد زیر حرفش، یا هر بهانه ای آورد، که جنس رو نمیخوام، برید منفی بدین. ولی مادامی که پولی واریز نشده اصلا برنده ی مزایده ای وجود نداره، پس هر کسی اومد گفت من فلان قدر میخوام، جدی نگیرید ...... تا اینکه پول بزنه به کارت شما.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mohammad540800 گفته است :

فروشنده که نباید دنبال شما راه بیفته آقا بیا جنس منو بخر، شما مثلا خریداری، یعنی شما خواستین که بخرید، شما باید پیگیر باشی، نه ایشون. اگر علاقه ای نداشتین برای خریداری کالا، بیخود پیام دادین. هم ایشون رو اذیت کردین و هم تاپیک رو بر هم زدین.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

برادر، شما بیش از اندازه موضوع رو جدی گرفتین. مادامی که پولی به حساب شما نیومده، خریداری وجود نداره، حتی اگر 100 نفر بیان تاپیک شما بگن خریداریم.

زمانی موضوع خرید و فروش جدی میشه که پول به حساب شما بیاد، در آن زمان، اگر طرف مقابل زد زیر حرفش، یا هر بهانه ای آورد، که جنس رو نمیخوام، برید منفی بدین. ولی مادامی که پولی واریز نشده اصلا برنده ی مزایده ای وجود نداره، پس هر کسی اومد گفت من فلان قدر میخوام، جدی نگیرید ...... تا اینکه پول بزنه به کارت شما.

ارمین جان شما که میگین جدی نگیر باشه ولی اینو بدون که سر همین چیزا ... و تمام اون گفته هام حق خیلی از کاربران داره ضایع میشه !

که  یه عده امتیاز بالا به حساب ژن خوب فروم هستن ؟ و میبایست خیلی راحت از خیلی بحث ها گذشت ؟!

---------------------------------------------------------------------------

بازم اگه طرف مقابل ام یه کاربر تازه کار بودش / حرف شما کاملا صحیحه ... ولی واسه چنین کاربرانی واقعا" بعیده !

( بله خودم مرتکب چنین اشتباهی شدم ! و همون موقع هم اشتباه هم رو پذیرفتم کلی هم شرمنده طرف شدم چراکه تازه وارد بودم ! )

اینم منطقی نیست /  اگه پولی به حساب نیومده یعنی معامله ای صورت نگرفته خب اگه اینطور باشه که (عینه همین موضع) هرکی تو هر تاپیکی وعده هیچ و پوچ میده ...

طرف هم دلش خوشه که جنسش فروش رفته (طرف هم محتاج پول باشه و یا نه به جلو جنسی و سفارش بده یا ... هزاران چیز دیگه ) خب این کجاش انصافه ؟! کجاش یه خرید و فروش منصفانه اس !!!

بازم از اینش هم که بگذاریم. شاید دیگه اون جنس هم درست حسابی فروش نره ! مقصر تمام اینا کیه ؟! اگه بد میگم بگو بد میگی بحث سر هیچ و پوچه ... ولی بارها چنین اتفاقی افتاده و این درستش نیست

عدالت مال همه است / بی نظمی دیگران  موجب بی اعتباری اون شخص میشه و این رو باید قبول کرد ! انصاف / منطق / صداقت ... هم شده آرزو

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

سلام

استارتر عزیز، پیشنهادات بنده کاملا معتبره و اگر قصد فروش داشتید بفرمایید 🙏

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

استارتر عزیز، پیشنهادات بنده کاملا معتبره و اگر قصد فروش داشتید بفرمایید 1f64f.png

درود حامد جان

تقدیم شما میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...