رفتن به مطلب

فروش اکانت استیم MORTAL KOMBAT 11 PREMIUM EDTION COD MW با چند بازی دیگه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اکانت دارای بازی های زیر بقیه ی بازی ها برای 1 اکانت دیگه هستن خواهشا درست بخونید که بعدا به مشکل برنخورید.

MORTAL KOMBAT 11 PREMIUM EDITION

ARK SURVIVAL EVOLED

ARK SURVIVAL OF THE FITTEST

BATMAN ARKHAM NIGHT PREMIUM EDTION

INSIDE

RISE OF THE TOMB RAIDER WITH REMANT DLC

CALL OF DUTY MODERN WARFARE OPERATOR EDITION

نسخه های بتمن با مورتال فول هست ارک هم مطمئن نیستم اما فکر کنم بود. بخش انلاین همشون دست نخوردس یا تنها 1 ساعت بازی شده مورتال که تنها 1 مین پلی داده شده روی 1 اکانت دیگه رفتمش

همه ی بازی ها قابلیت فمیلی دارن و می تونید روی اکانت خودتونم برید البته در مورد ارک مطمئن نیستم 100 درصد

اکانت همراه با ایمیل تحویل داده می شه فول قانونی به تدریج خریداری شده هیچ بنی هم روی اکانت نیست اصلا انلاین باز نیستم.

قیمت 350

Screenshot (1323).png

Screenshot (1322).png

Screenshot (1324).png

نسخه ی بازی operator edition هست ریجن روس هست اما همه چیز انگلیسی هست هر سروری هم می شه انتخاب کرد قابلیت تغییر ایمیل اصلی اکانتم داره چون هنوز verify نشده

فقط سینگلش هم بازی کردم انلاین تنها تست شده که ایتم هاش اومده یا نه

اکانت همراه سوال امینیتیش داده می شه ایمیل اکانتم خواستید می دم اما نیازی بهش ندارید رفتید داخلش می تونید عوضش کنید بازی هم از 1 کی از فروشنده های همین جا خریداری شده که تاپیک داره پس گارانتیم داره اکانتشم خودم ساختم  پس 100 درصد بی مشکل هست. در عکس نام slash هم اون بالا هست.

دقت کنید این نسخه دیگه در استور نیست و دیگه هم نمی تونید به محتواش دسترسی پیدا کنید تنها راهش همین خرید اکانت های قبل از بتل پس هست.

قیمت پایه 390

فوری 460

Screenshot (1371).png

لینک به دیدگاه

قیمت پایه 280

قیمت فوری 320

بازی ارک هم با DLC هاش هست که الان بالای 200 قیمتشه

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...