رفتن به مطلب

نظر شما در مورد هارد ssd انتخابی (خرید)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من به شما A400 معرفی نکردم، دقت کنید مدلی که نام بردم UV400 و UV500 هستش. این مدلها با A400 فرق می کنه.

میدونم

نظر شما در مورد مدل لایت آن که دوستمون گفتن چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اس اس دی هر مدل بخری به شرط اینکه تقلبی نباشه خوبه و سرعتش شگفت زده ات می کنه اگه قبلا هارد داشته باشی.

این تفاوت هایی که هست بین اس اس دی ها تو بنچمارک هست و عملا حس نمیشه. من خودم تست کردم.

شخصا برای من کیفیت و طول عمر اس اس دی مهمتر از سرعتش هست چون سرعت همه خوبه.

ینی من یه اس اس رو ۵ درصد سر سرعت می خرم. ۹۵ درصد نگاه می کنم اس اس دی جواب پس داده و با کیفیت باشه و افرادی که خریدن راضی بودن و داره براشون خوب کار می کنه.

لینک به دیدگاه

یه چیز دیگه هم بگم.

دیگه یه سیستم بدون اس اس دی قابل تصور نیست. ینی عملا بدون اس اس دی سیستم اون سرعت و روان بودن رو نداره.

من نرم افزارهای مهندسی زیاد کار دارم. با هارد نزدیگ سه چهار دقیقه لودش طول می کشه با اس اس دی ۱۵ الی ۲۰ ثانیه میاد بالا آدم لذت می بره. لود ویندوز بماند. من لود و بارگزاری زیاد دارم اصلا اس اس دی یه چیز دیگه هست.

سرعت ویندوز بعد یه مدت استفاده کند نمیشه.

یادمه هارد داشتم هر چند وقت یه بار ویندوز عوض می کردم سیستم سرحال بشه :)))

خلاصه اس اس دی حتما بخر. من یه اس اس دی ۱۲۸ دارم خیلی سر حجمش اذیت شدم چون نام افزارهای مهندسی استفاده می کنم خیلی حجیم هستن. اما بازم برنگشتم رو هارد.

قصد دارم یه اس اس دی یه ترا بخرم که بتونم اکثر کارام رو بدون کمک هارد اکسترنال انجام بدم. توصیه اکید دارم سمت اس اس دی ۱۲۰ گیگ نری و یه اس اس دی تو محدوده ۲۵۰ گیگبایت بخری.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

قبولت دارم

ولی لایکام تموم شده ببخشید :)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

نظر شما در مورد مدل لایت آن که دوستمون گفتن چیه؟

والا لایت آن تکلیفش با خودش مشخص نیست، از طرفی صاحب Plextor هست، قاعدتا وقتی شما برند خوبی مثل پلکستور دارید دیگه نیازی نیست اس اس دی به نام خودتون تولید کنید مگر اینکه از کیفیتش مطمئن نباشید و نخواهید Plextor بد نام بشه؟!

از طرف دیگه، پلکستور رو هم که توشیبا اخیرا خرید، بنابراین لایت آن دیگه حتی اون یه درصد سهمی هم که داشت به خاطر پلکستور دیگه نداره.

اونوقت این وسط لایت آن چی میگه دقیقا برای من مشخص نیست.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

والا لایت آن تکلیفش با خودش مشخص نیست، از طرفی صاحب Plextor هست، قاعدتا وقتی شما برند خوبی مثل پلکستور دارید دیگه نیازی نیست اس اس دی به نام خودتون تولید کنید مگر اینکه از کیفیتش مطمئن نباشید و نخواهید Plextor بد نام بشه؟!

از طرف دیگه، پلکستور رو هم که توشیبا اخیرا خرید، بنابراین لایت آن دیگه حتی اون یه درصد سهمی هم که داشت به خاطر پلکستور دیگه نداره.

اونوقت این وسط لایت آن چی میگه دقیقا برای من مشخص نیست.

والا منم موندم قضیش چیه،این مدلش که ۴۱۰تومنه،حافظه ی mlc داره یعنی ssd های هم رده اون حدود ۶۰۰به بالا باید باشن ولی این اینقدر ارزونه،یکم شک برانگیزه

البته اون قضیه فروش شرکت مال همین اواخره،احتمالا این جنسایی که ریخته تو بازارم سر اینه که هنوز بار قدیمه و هنوز جدید وارد نکرده باشن

لینک به دیدگاه

دوستان سه روز دیگه مونده که برم ssd بخرم ولی همین الان داشتم بازی جدید chernobylite رو تست بنچمارک میگرفتم،روی مدیوم هم فریم به ۴۰میومد پایین،یه لحظه رفتم تو فکر!

گفتم بجا اینکه ۵۰۰بدم جای ssd ,چطوره گرافیک رو بفروشم وبزارم رو پولش عوض کنم با یه مدل مثل 570 ؟ ؟؟

بهتر نیست؟؟؟؟فوقش لود بیشتر ،ولی دیگه هر بازی بکنم فریم فیکس روی ۶۰میمونه(مگه اینکه  پردازنده نکشه)

گرافیک gtx 960 MSI gaming هست ۲گیگه

دوستان سریع نظر بدین!خیلی رفتم تو فکر

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

دوستان سه روز دیگه مونده که برم ssd بخرم ولی همین الان داشتم بازی جدید chernobylite رو تست بنچمارک میگرفتم،روی مدیوم هم فریم به ۴۰میومد پایین،یه لحظه رفتم تو فکر!

گفتم بجا اینکه ۵۰۰بدم جای ssd ,چطوره گرافیک رو بفروشم وبزارم رو پولش عوض کنم با یه مدل مثل 570 ؟ ؟؟

بهتر نیست؟؟؟؟فوقش لود بیشتر ،ولی دیگه هر بازی بکنم فریم فیکس روی ۶۰میمونه(مگه اینکه  پردازنده نکشه)

گرافیک gtx 960 MSI gaming هست ۲گیگه

دوستان سریع نظر بدین!خیلی رفتم تو فکر

درود مطمعنا تعویض گرافیک مهم تر هست و باید اولویت اولتون باشه کارت rx 570 هم مورد خوبیه که انتخاب کردین شما گرافیکت خیلی ضعیف تر از rx 570 هست و این ارتقا رو به خوبی حس می کنید

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، matrix.trixx گفته است :

درود مطمعنا تعویض گرافیک مهم تر هست و باید اولویت اولتون باشه کارت rx 570 هم مورد خوبیه که انتخاب کردین شما گرافیکت خیلی ضعیف تر از rx 570 هست و این ارتقا رو به خوبی حس می کنید

ای که من الان تو دلم عروسیه،این کارت پدرمو در اورد هر بازی جدید میزارم مموری مچسبه به سقف لگ شدید میزنه چیگه خسته شدم ازش،کارت خودم و چقد بفروشم؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Silvermanhhh گفته است :

ای که من الان تو دلم عروسیه،این کارت پدرمو در اورد هر بازی جدید میزارم مموری مچسبه به سقف لگ شدید میزنه چیگه خسته شدم ازش،کارت خودم و چقد بفروشم؟

قیمت ندارم من ولی فک کنم 1 میلیون ببرن دیگه کارتتو خوشبختانه کارتای انویدیا فروششون راحت تر هست و راحت میشه فروختش برای خرید 570 هم اگر بتونید کارکرده خوش قیمت پیدا کنید به نظرم بهتر هست خودم 580 کارکرده خریدم و واقعا تفاوتی با نو نداشت جز اینکه در هزینه صرفه جویی کردم

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

قیمت ندارم من ولی فک کنم 1 میلیون ببرن دیگه کارتتو خوشبختانه کارتای انویدیا فروششون راحت تر هست و راحت میشه فروختش برای خرید 570 هم اگر بتونید کارکرده خوش قیمت پیدا کنید به نظرم بهتر هست خودم 580 کارکرده خریدم و واقعا تفاوتی با نو نداشت جز اینکه در هزینه صرفه جویی کردم

اره میخام دست دو بخرم

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره دوستان 

نخاستم تاپیک جدید بزنم 

دوستان در مدل RX  570 کدوم برند ها بهترن؟

من مدل گیمینگ MSI چشممو گرفته،هم برای ظاهرش هم اینکه کارتی که دادم رفت هم همین مدل بود چیز خوبی بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...