رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی فوری برای تصویر ندادن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

اگه یادتون باشه من اول در این تاپیک  درخواست راهنمایی داشتم برای وصل کردن  سیم های جلویی پنل کیس به مادربرد که مشکل حل شد اما 

الان هر کاری میکنم سیستم تصویر نمیده همه قطعات درست بستم اما باز سیستم تصویرنمیده ممکنه سی پیو i3 9100f  که تری خریدم مشکل داشته باشه ؟

باندل خریدم i3 9100f  و مادربرد Biostar B360GT5S و رم G.skill  F4-3000C16s-8GISB  گرافیک هم Gigabyte RX 580 4g

دوستان لطفا سریع تر راهنمایی کنید

IMG_20191209_123154.jpg

ویرایش شده توسط Abolfazl.Ganji
لینک به دیدگاه

کسی نیست راهنمایی کنه 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

کسی نیست راهنمایی کنه 

اصلا اگه بخوام بدون کیس این سیستم جمع کنم چطور باید سیستم روشن کنم؟

فکر نکنم بشه،تنها راه برای روشن کردنش دکمه کیسه،،،،،یا من اشتباه میکنم؟؟

خوده مادر بورد دفتر چه نداره چیزی دستگیرت بشه؟

ویرایش:b20180402_1.thumb.png.5cfcfd81ae1ba6501ce094a997cfc503.png

به این عکس توجه کن ،اون بالاییا چین؟بالاسمت راست ،همون مال پاور نیست؟

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

سلام دوستان عزیز 

درخواست راهنمایی داشتم برای وصل کردن  سیم های جلویی پنل کیس به مادربرد

یک باندل جدیدا خریدم i3 9100f  و مادربرد Biostar B360GT5S

الان تو نصب این سیم ها به مشکل خوردم کیسم معمولی و قدیمیه هنوز فرصت نکردم کیس جدید سفارش بدم 

large-000.thumb.jpg.7f052e5bc5a2a12f304d5b455fb86d41.jpg

مادربردهای قدیمی که داشتم روی خود مادربرد جاشون مشخص بود راحت نصب میکردم اما این مادربرد نه اصلا 

لطفا دوستانی که در این مورد سر رشته دارن راهنمایی کنند از بس این یه مدت سرم شلوغ بود هنوز فرصت نکردم  باندل تست کنم 

کامپیوتری محلم که برای وصل کردن یک فن گرین رفتم طرف هیچی بلد نبود اخرش همه کارو خودم کردم نمیدونم چرا همه تا تقی به توق میخوره میرن کامپیوتر فروشی یا گوشی فروشی میزنن وقتی هیچی ازشون سر رشته ندارن

IMG_20191208_160513.thumb.jpg.8c89b80ff36d6d336aa1c47a9c25cbcd.jpg

تا حالا Biostar وصل نکردم ، ولی شما توی Manual مادربوردت نگاه کنی جایه دقیقشو زده.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

در 20 دقیقه قبل، angel of death گفته است :

ممنون از هردو دفترچشو دقت نکرده بودم اصلا

فقط من اشتباهی دستم خورد به کلید JCMOS1: Clear Cmos Jumper   وقتی داشتم سیم هارو جا میزدم ممکنه اپدیت بایوس پاک شده باشه ؟ 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

ممنون از هردو دفترچشو دقت نکرده بودم اصلا

فقط من اشتباهی دستم خورد به کلید JCMOS1: Clear Cmos Jumper   وقتی داشتم سیم هارو جا میزدم ممکنه اپدیت بایوس پاک شده باشه ؟ 

خیر

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

در 19 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

در 18 ساعت قبل، angel of death گفته است :

الان هر کاری میکنم سیستم تصویر نمیده همه قطعات درست بستم اما باز سیستم تصویرنمیده ممکنه سی پیو i3 9100f  که تری خریدم مشکل داشته باشه ؟

باندل خریدم i3 9100f  و مادربرد Biostar B360GT5S و رم G.skill  F4-3000C16s-8GISB  گرافیک هم Gigabyte RX 580 4g

اگه مادربرد یا رم مشکل داشتن نباید سیستم اصلا روشن میشد (یا باید پش سر هم خاموش روشن میشدن) تا اونجا که میدونم

اما درمورد سی پیو  اطلاع ندارم چطور مطمئن بشم سالمه ؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

صدای بوت میده ؟

1. با یک کابل دیگه امتحان کنید.
  2. به یک display port یا hdmi دیگه گرافیک وصل کنین.
  3. اگر تبدیل دارین ببینین نر و مادگی درست زده باشین.
  4. فن سی پی یو رو درست وصل کردین ؟
  5. سی پی یو و مادربورد رو چک کنین ببینین درست از پاور وصلشون کردین.این حالت خیلی پیش میاد مخصوصا سی پی یو و خوده مادربورد که اشتباه وصل می کنن.
  6. رم کامل تو رفته ؟ یکم فشار زیاد میخواد.
  7. Manual Motherboard رو چک کنید ببینیند سیم ها و سوکت هارو درست وصل کردین ؟!

معمولا همین چیزاست ... البته ممکنم هست مادربوردتون باید اپدیت بشه تا سری 9 رو بشناسه ؟! چون پیش آمده و در مورد مادربوردتون چیزی نمیدونم.

این کارهارو بکنین امیدوارم حل بشه.خبرشو بدین اگر نشد بقیه احتمالاتو در نظر بگیریم.

ویرایش شده توسط angel of death
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، angel of death گفته است :

صدای بوت میده ؟

1. با یک کابل دیگه امتحان کنید.
  2. به یک display port یا hdmi دیگه گرافیک وصل کنین.
  3. اگر تبدیل دارین ببینین نر و مادگی درست زده باشین.
  4. فن سی پی یو رو درست وصل کردین ؟
  5. سی پی یو و مادربورد رو چک کنین ببینین درست از پاور وصلشون کردین.این حالت خیلی پیش میاد مخصوصا سی پی یو و خوده مادربورد که اشتباه وصل می کنن.
  6. رم کامل تو رفته ؟ یکم فشار زیاد میخواد.
  7. Manual Motherboard رو چک کنید ببینیند سیم ها و سوکت هارو درست وصل کردین ؟!

معمولا همین چیزاست ... البته ممکنم هست مادربوردتون باید اپدیت بشه تا سری 9 رو بشناسه ؟! چون پیش آمده و در مورد مادربوردتون چیزی نمیدونم.

این کارهارو بکنین امیدوارم حل بشه.خبرشو بدین اگر نشد بقیه احتمالاتو در نظر بگیریم.

مادربرد همون زمان خرید خواستم برام اپدیتش کنن تو خود سایتش هم زده این ورزن سری 9 پشتیبانی میکنه 

وقتی دکمه پشت پاور میزنم  خاموش بشه یک صدای بام انگار میده حالا مطمئن نیستم صدا از سیستم هست یا نه 

اما انگار موقع روشن شدن صدای بوت شدن میده 

مادربرد به نظرم مشکلی نداره تو عکس ها مشخصه فنها روشن هستن و تمام کابلهارو وصل کردم 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

مادربرد همون زمان خرید خواستم برام اپدیتش کنن تو خود سایتش هم زده این ورزن سری 9 پشتیبانی میکنه 

وقتی دکمه پشت پاور میزنم  خاموش بشه یک صدای بام انگار میده حالا مطمئن نیستم صدا از سیستم هست یا نه 

اما انگار موقع روشن شدن صدای بوت شدن میده 

مادربرد به نظرم مشکلی نداره تو عکس ها مشخصه فنها روشن هستن و تمام کابلهارو وصل کردم 

اون صدای بام مانندی که میگین توی همه سیستما هست وقتی خاموش می کنین که صدای کم شدن سرعت فنها و صدای قطع شدن جریان الکتریکی هست.

احیانا کابل تصویرتون رو به خوده مادربورد که وصل نمی کنین ؟ چون باید مستقیم به گرافیک وصل بشه.

لینک به دیدگاه

عکس از مادربوردتون میتونید بذارید ؟ اگر مشکلیم باشه چراغ زرد یا قرمز روشن میشه و توی دفترچه راهنما اگر نگاه کنید نشون میده از چیه ... چراغی روشن نمیشه روی مادربورد وقتی روشن می کنید ؟!

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، angel of death گفته است :

عکس از مادربوردتون میتونید بذارید ؟ اگر مشکلیم باشه چراغ زرد یا قرمز روشن میشه و توی دفترچه راهنما اگر نگاه کنید نشون میده از چیه ... چراغی روشن نمیشه روی مادربورد وقتی روشن می کنید ؟!

دفتر چه که انگلیسی هست زیاد چیزی نمیتونم ازش سر در بیارم اما همینو میتونم بگم توضیح زیادی نداده اصلا  

من مادربرد از مقداد ایتی  خریدم  تو توضیحات خرید زدم حتما بایوس اپدیت کنن اما یکی دیگه از دوستان که این مادربرد داشت میگه به مقداد نمیشه اطمینان کرد  احتمالا اپدیت نکردن

IMG_20191209_123154.jpg

IMG_20191209_123229.jpg

IMG_20191209_123243.jpg

لینک به دیدگاه

اگه سیم های جلویی کیس اشتباه وصل کنم نباید سیستم روشن بشه دیگه پس مشکل از اون هم نیست 

نه خوب برای همین گرافیک وصل کردم به مادربردتا  که کابل hdmi به گرافیک وصل کنم 

اخه مگه چندتا سیم هست که من اشتباه کرده باشم ؟! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا بردتون آپدیت نکردن و تصویر نمیده

راجب تصویر گرفتن از برد و گرافیک فرقی ندارن به هر کدوم وصل کنی تصویر میدن

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

اگه سیم های جلویی کیس اشتباه وصل کنم نباید سیستم روشن بشه دیگه پس مشکل از اون هم نیست 

نه خوب برای همین گرافیک وصل کردم به مادربردتا  که کابل hdmi به گرافیک وصل کنم 

اخه مگه چندتا سیم هست که من اشتباه کرده باشم ؟! 

کابل تصویر به مادربرد وصل کنید ببینید تصویر میده

رم رو جابجا کنید..در اخر ببرید به یک خدماتی

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

احتمالا بردتون آپدیت نکردن و تصویر نمیده

راجب تصویر گرفتن از برد و گرافیک فرقی ندارن به هر کدوم وصل کنی تصویر میدن

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

کابل تصویر به مادربرد وصل کنید ببینید تصویر میده

رم رو جابجا کنید..در اخر ببرید به یک خدماتی

این سی پیو که گرافیک انبرد نداره ؟

تصویر میده بار مادربرد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Abolfazl.Ganji گفته است :

این سی پیو که گرافیک انبرد نداره ؟

تصویر میده بار مادربرد ؟

درسته این پردازنده گرافیک مجتمع نداره و تصویر نمیده حتما باید گرافیک داشته باشید حواسم نبود

طبق فرمایش دوستان رم ها رو جابه جا کنید و تک اسلاته هم تست کنید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

در ۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

دوستان من با پشتیبانی سایت بروزکالا  که سی پیو ازشون خریدم صحبت کردم گفتن مشکلی نیست میتونم مادربرد و سی پیو براشون بفرستم تا هردو رو چک کنند 

اما یکی از  کامپیوتری های شهر بغلی شهرمن  گفته سی پیو i3 8100 داره بایوس اپدیت کنه به نظر شما منطقی ترین کار چیه بفرستم برای بروز کالا که اگه در صورتی سی پیو خراب بود عوض کنن یا مادربرد اپدیت کنم همینجا احتمال داره مشکلم حل بشه

نمیخوام ریسک کنم واقعیت نگرانم نکنه سی پیو خراب باشه 

لینک به دیدگاه

دوستان بعد یک ساعت صحبت کردن با  فروشگاه مزخرف مقداد ایتی 

تازه جواب دادن که بایوس مادربرد اپدیت نکردن و باید دوباره مادربرد براشون بفرستم تا اپدیتش کنن 

یعنی سایتی هم به این مزخرفی پیدا میشه یکی نبود درست حسابی جواب ادمو بده فقط همش میگفتن ما خبر نداریم به بخش دیگه وصلتون میکنیم 

سوال من اینه خوب چرا الکی تو مشخصات مادربرد ورژن اپدیت شده رو چرا میزنید یه مادربرد سی پیو خریدم چه دردسری دارم میکشم

کسی نزدیکهای من نیست سی پیو نسل 8 داشته باشه بتونم مادربرد اپدیت کنم؟

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

دوستان بعد یک ساعت صحبت کردن با  فروشگاه مزخرف مقداد ایتی 

تازه جواب دادن که بایوس مادربرد اپدیت نکردن و باید دوباره مادربرد براشون بفرستم تا اپدیتش کنن 

یعنی سایتی هم به این مزخرفی پیدا میشه یکی نبود درست حسابی جواب ادمو بده فقط همش میگفتن ما خبر نداریم به بخش دیگه وصلتون میکنیم 

سوال من اینه خوب چرا الکی تو مشخصات مادربرد ورژن اپدیت شده رو چرا میزنید یه مادربرد سی پیو خریدم چه دردسری دارم میکشم

کسی نزدیکهای من نیست سی پیو نسل 8 داشته باشه بتونم مادربرد اپدیت کنم؟

ببرید بیرون براتون اپدیتش کنن مادربرد سالم میفرستی ناقص تحویلت میدن! اون یه هفته الافیش هم بماند

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ببرید بیرون براتون اپدیتش کنن مادربرد سالم میفرستی ناقص تحویلت میدن! اون یه هفته الافیش هم بماند

اره انصافا 

اما عجب وضعی شدها  تو مشخصات مادربرد زده بود بایوس اپدیت شده 

باز من جهت اطمینان تو توضیحات خریدم نوشتم بایوس اپدیت کنن - مادربرد وقتی بدستم رسید باز شده بود منم فکر کردم خودشون باز کردن کارتن مادربرد اپدیتش کردن 

احساس میکنم  مقداد در عوض تخفیفی که روی این مادربرد گذاشته قبل ارسال مادربردی که هم بایوسش  از قبل اپدیت شده هم باشه رو ریست میکنه تا دوباره برای اپدیت از مشتری پول جدا بگیره ...

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

اره انصافا 

باز من جهت اطمینان تو توضیحات خریدم نوشتم بایوس اپدیت کنن - مادربرد وقتی بدستم رسید باز شده بود منم فکر کردم خودشون باز کردن کارتن مادربرد اپدیتش کردن 

احساس میکنم  مقداد در عوض تخفیفی که روی این مادربرد گذاشته قبل ارسال مادربردی که هم بایوسش  از قبل اپدیت شده هم باشه رو ریست میکنه تا دوباره برای اپدیت از مشتری پول جدا بگیره ...

بایوس مادربرد بعد ریست ورژنش تغییری نمیکنه فقط تنظیماتش به حالت کارخانه برمیگرده

دیر نشده میتونید همین الان مادربرد ببرید بیرون براتون اپدیتش کنن!

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

اره انصافا 

در سایتشون اشاره کردن برا اپدیت بایوس باید 30 تومن پرداخت میکردی.شما مبلغ آپدیت بایوس پرداخت کردی؟

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :
در 2 دقیقه قبل، masooyan گفته است :
در 19 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

سلام دوستان من باندل بردم یکی از مغازه های شهرم برای اپدیت مادربرد 

طرف گفت اول بزار جهت اطمینان ببینم باندل تا کجا روشن میشه ( یک گرافیک معمولی بست روی باندل بدون هارد زد باندل تصویر داد مشخصات سی پیو مادربرد نشون داد گفت مادربرد سی پیو مشکل نداره اپدیت هم هست 

وگرنه تصویر نمیداد )

الان با این توصیف مشکل از کجاست من چند بار تست کردم با مانیتور خودم که benq GL2240 هست و  تلویزیون خونم هیچ کدوم تصویر نمیدن 

یعنی مشکل از گرافیکه ؟ اما گرافیک من همین الان روی یه باندل دیگه 1155 بستم مشکلی نداره باهاش گیم هم زدم تو تستGPU-Z  هم مشکلی نشون نداده

لینک به دیدگاه

گرافیک رو یه اسلات دیگه تست کنید..گرافیک ببرید بیرون تست کنید مثل مادربرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...