رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی فوری برای تصویر ندادن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قبل روشن شدن کامل سیستم برای یک لحظه چراغ فن سی پیو خاموش میشه دوباره روشن میشه

چراغ led کوچیک گرافیک هم موقع روشن شدن اول روشن میشه اما دوباره خاموش میشه دیگه روشن نمیشه

با باندل i3 2120  و چهار گیگ رم  و گرافیک RX 580 WINDFORCE تست Futuremark 3DMark بگیرم که اشکالی نداره ؟ میخوام مطمئن بشم گرافیک سالمه

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

قبل روشن شدن کامل سیستم برای یک لحظه چراغ فن سی پیو خاموش میشه دوباره روشن میشه

چراغ led کوچیک گرافیک هم موقع روشن شدن اول روشن میشه اما دوباره خاموش میشه دیگه روشن نمیشه

با باندل i3 2120  و چهار گیگ رم  و گرافیک RX 580 WINDFORCE تست Futuremark 3DMark بگیرم که اشکالی نداره ؟ میخوام مطمئن بشم گرافیک سالمه

گرافیکتون با سیستم دیگه کار میکنه؟

مشکل شما تصویر ندادنه گرافیکه بنچمارک رو لازم ندارید..یبار دیگه بایوس ربست کنید ببینید فرجی میشه

اون led های روی برد برای نشون دادن سلامت قطعات و دزست وصل بودنشون رو مادربرد هست غیر یدونه که پاور هست بقیه باید خاموش بشن

یبار گرافیک رو اسلات دوم مادربرد تست کنید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

گرافیکتون با سیستم دیگه کار میکنه؟

مشکل شما تصویر ندادنه گرافیکه بنچمارک رو لازم ندارید..یبار دیگه بایوس ربست کنید ببینید فرجی میشه

اون led های روی برد برای نشون دادن سلامت قطعات و دزست وصل بودنشون رو مادربرد هست غیر یدونه که پاور هست بقیه باید خاموش بشن

یبار گرافیک رو اسلات دوم مادربرد تست کنید

بله همین الان روی سیستم 1155 داره کارمیکنه بدون مشکل 

بایوس مادربرد منظورتون هست ؟  ریست بزنم اپدیت بایوس نپره دردسر  بیشتر نشه برام

ممکنه باندلم با این گرافیک سر ناسازگاری داشته باشه گرافیک دیگه بگیرم مثل 1060 یا 1070 مشکل حل بشه ؟

روی اسلایت دوم هم تست کردم اول سیستم روشن و خاموش میشد بعد دوباره کامل روشن موند اما باز تصویر نداد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

بله همین الان روی سیستم 1155 داره کارمیکنه بدون مشکل 

بایوس مادربرد منظورتون هست ؟  ریست بزنم اپدیت بایوس نپره دردسر  بیشتر نشه برام

ممکنه باندلم با این گرافیک سر ناسازگاری داشته باشه گرافیک دیگه بگیرم مثل 1060 یا 1070 مشکل حل بشه ؟

روی اسلایت دوم هم تست کردم اول سیستم روشن و خاموش میشد بعد دوباره کامل روشن موند اما باز تصویر نداد

1155 به مانیتور خودتون وصله؟

گرافیکی که روی سیستم تست کردید در خدماتی سوکت برق نمیخورد؟ اگه پاور ماژولار یا نیمه ماژولار هست تغییر بدید برق گرافیک رو

روی بعضی از گرافیکهای amd کلیدی هست که یکی میگه برای مادربردهای قدیمی و جدید هست یگی هم میگه برای ماینرهاست اون هم چک کنید

مشکل پابرجا بود کل کیس ببرید بیرون شاید مشکل چیز دیگه ای باشه مثل پاور

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

1155 به مانیتور خودتون وصله؟

گرافیکی که روی سیستم تست کردید در خدماتی سوکت برق نمیخورد؟ اگه پاور ماژولار یا نیمه ماژولار هست تغییر بدید برق گرافیک رو

روی بعضی از گرافیکهای amd کلیدی هست که یکی میگه برای مادربردهای قدیمی و جدید هست یگی هم میگه برای ماینرهاست اون هم چک کنید

مشکل پابرجا بود کل کیس ببرید بیرون شاید مشکل چیز دیگه ای باشه مثل پاور

گرافیک rx 580 هست نگاه کردم نداره کلید

---------------------------------------

اره الان دارم با  این سیستم کار میکنم 

i3 2120      ram 4      Asus P8Q77-M2

و گرافیک rx 580 

پاورم هم Corsair VS650W 80Plus 

الان یادم اومد که من گرافیک ها مختلف  خیلی عوض کردم

تو بعضی از موارد پیش میومد گرافیک هرکاری میکردم تصویر نمیداد با هزار بدبختی دقیق یادم نیست با ریست مادربرد بود یا  چی اخر گرافیک تصویر میداد ممکنه که این هم از همون موارد باشه  

البته چون خیلی وقته  گرافیک عوض نکردم اینجور مشکل دوباره برام پیش نیومده یادم نیست دقیقا چیکار میکردم  (دکمه خاموش کردن کیس نگه میداشتم یا مستقیم مادربرد ریست میکردم )

------------------------------------

دوستان حرفه ای که خیلی اهل خرید فروش گرافیک هستین  اینجور موارد براتون پیش میومده  چیکار میکنید؟ وقتی گرافیکی که خریدن تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

سلام 

واسه وقتی 1060 فروختم و 580 گرفتم و انداختم رو سیستم همینطور بود 

باطری مادربرد 8دقیقه درآوردم که بایوس ریست شد. و اومد بالا 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

احتمال زیادی هست که بایوس آپدیت نشده باشه(هر بوردی میاد ایران همون اول عرضه وارد شده بعدیا همه از انبار قطره چکونی میشن)

ممکنه از اسلات رم باشه، سعی کنید با یه اسلات دیگه عوض کنید و بازم تست کنید

و در نهایت هم از وصل بودن درست کابل های بورد/گرافیک و فن سی پی یو مطمئن بشید

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...