رفتن به مطلب

مشکل با فن گرافیک

REZA_TPORT
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه گرافیک دست دو اردیبهشت خریدم با این گرافیک آمدم جمعه گیم بزنم بازی اروپا یونیورسال بودنش که گرافیک خفنی ام ندارد یکباره صدای فن گرافیک بلند شد انگار آمده رو ۱۰۰ درصد با بیرون آمدن و بستن بازی صدا پایین آمد

شنبه ویندوز رو عوض کردم باتری مادربوردم درآوردن بایوس مادربورد ریست شد بازم این مشکل هست

امروزم کلی با نرم افزار گیگابایت و افتربرن ام اس ای و با انویدیا چک کردم درست نشد

از نزدیک فن گرافیک رو دیدم یکی از سه تا فن خوب نمیچرخید بنابراین اون فن خراب رو با یکی از فن های سالم یه گرافیک دیگه عوض کردم

الان سه تا فن خوب کار می‌کنه ولی تا تو گیم میرم یکباره می‌ره رو ۱۰۰ پایینه نمیاد

یه چیز دیگه هم هست تو gpuz و hwmonitor سرعت و درصد چرخش فن صفر هستش

حالا تو فکر فلش بایوس گرافیک هستم گفتم قبلش از بچه ها یه راهنمایی و راه حلی بگیرم 

مدل گرافیکم g1 1070 گیگابایت هستش

تو نرم افزار انویدیا سرعت فن رو تغییر میدم فقط بالا می‌ره و پایین نمیاد

با تشکر

لینک به دیدگاه

دمای گرافیک رو حین بازی چک کنید ، من همین گرافیک رو دارم ، احتمالا خمیر سیلیکونش خشک شده و بایوس گرافیک هم برای ماین ویرایش شده

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، REZA_TPORT گفته است :

سلام

من یه گرافیک دست دو اردیبهشت خریدم با این گرافیک آمدم جمعه گیم بزنم بازی اروپا یونیورسال بودنش که گرافیک خفنی ام ندارد یکباره صدای فن گرافیک بلند شد انگار آمده رو ۱۰۰ درصد با بیرون آمدن و بستن بازی صدا پایین آمد

شنبه ویندوز رو عوض کردم باتری مادربوردم درآوردن بایوس مادربورد ریست شد بازم این مشکل هست

امروزم کلی با نرم افزار گیگابایت و افتربرن ام اس ای و با انویدیا چک کردم درست نشد

از نزدیک فن گرافیک رو دیدم یکی از سه تا فن خوب نمیچرخید بنابراین اون فن خراب رو با یکی از فن های سالم یه گرافیک دیگه عوض کردم

الان سه تا فن خوب کار می‌کنه ولی تا تو گیم میرم یکباره می‌ره رو ۱۰۰ پایینه نمیاد

یه چیز دیگه هم هست تو gpuz و hwmonitor سرعت و درصد چرخش فن صفر هستش

حالا تو فکر فلش بایوس گرافیک هستم گفتم قبلش از بچه ها یه راهنمایی و راه حلی بگیرم 

مدل گرافیکم g1 1070 گیگابایت هستش

تو نرم افزار انویدیا سرعت فن رو تغییر میدم فقط بالا می‌ره و پایین نمیاد

با تشکر

امان از گرافیک های ماین شده و خرابی هاشون.احتمالا با فلش بایوس درست بشه.

اونوقت میگن ماین برای گرافیک بی ضرر تره تا گیم😡

پسرخاله من با کلی پول جمع کردن یه 1050ti ماینی خرید بعد ازسه ماه گرافیک سوخت 😢

لینک به دیدگاه

مگر سری پاسکال لاک نشده بودن ؟ 🙄 تا اونجا که یادمه آخرین بار لاک شده بودن و نمیشد بایوس رو مویدفای کرد چه برسه عوض کرد !

ولی اگر میشه (؟!) اینکارو بکنین ، امکانش هست درست بشه.

ممکنم هست خمیرتون دیگه گرمارو انتقال نمیده سره همین گرافیک زیاد داغ میشه و دور فن میره بالا ! دماتون چقدره ؟

ویرایش شده توسط angel of death
لینک به دیدگاه

کارت گرافیک دماش زیاد بالا نمیره خودم خمیرشو ماه بعد خریداری با خمیر کولرمستر پرو عوض کردم

دمای گرافیک در حالت فول لود ( که فن ها اتومات تا 100 میچرخن) حدود 50 درجه هستش

حین تعویض خمیر به اون نوار های روی gram دست نزدم چون نمیدونم قابل تعویضه یا تو بازار موجوده

بعد این بایوس رو چگونه دستکاری کنم ؟

اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم  و یا راه حلی به ذهنتون میرسه بگید تا امتحان کنم من دیگه مخم نمیکشه

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، REZA_TPORT گفته است :

کارت گرافیک دماش زیاد بالا نمیره خودم خمیرشو ماه بعد خریداری با خمیر کولرمستر پرو عوض کردم

دمای گرافیک در حالت فول لود ( که فن ها اتومات تا 100 میچرخن) حدود 50 درجه هستش

حین تعویض خمیر به اون نوار های روی gram دست نزدم چون نمیدونم قابل تعویضه یا تو بازار موجوده

بعد این بایوس رو چگونه دستکاری کنم ؟

اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم  و یا راه حلی به ذهنتون میرسه بگید تا امتحان کنم من دیگه مخم نمیکشه

1060 دوال ایسوس دارم تا حالا ندیدم فنها بالای 50% برن..مشکوکه رفتار کارتتون

بایوس این سری نمیشه ادیت کرد احتمال خاموشی گرافیک بالاست

گرافیک رو یه سیستم دیگه تست کنید

لینک به دیدگاه

ببخشید موقعی که داشتم درایو رو لغو نصب میکردم صدای فن پایین امد

بعد نصب مجدد و بعد از اجرای بازی دوباره بالا رفت !

اخرین نسخه 441.66 هم نصب کردم

بنظر مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

این درصد کارت گرافیک امده ولی اشتباهه

الان تو این عکس فن با سرعت صددرصد نباشه 90 هست

0rop_img_20191211_114306.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، REZA_TPORT گفته است :

0rop_img_20191211_114306.jpg

@derakulla

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، REZA_TPORT گفته است :

درود مورد اول اینکه بایوس کارت های سری پاسکال قابل دستکاری شدن نیستن پس خیالتون راحت باشه صاحب قبلی بلایی سر بایوس نیاورده

مورد دوم شما به صورت دستی تنظیم کنید روی 50 درصد دور فن رو ببینید مشکلتون حل میشه یا نه؟ من یک سری این مشکل برام پیش اومد که با نرم افزار ddu درایور رو پاک کردم و اخرین درایور رو نصب کردم مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود مورد اول اینکه بایوس کارت های سری پاسکال قابل دستکاری شدن نیستن پس خیالتون راحت باشه صاحب قبلی بلایی سر بایوس نیاورده

مورد دوم شما به صورت دستی تنظیم کنید روی 50 درصد دور فن رو ببینید مشکلتون حل میشه یا نه؟ من یک سری این مشکل برام پیش اومد که با نرم افزار ddu درایور رو پاک کردم و اخرین درایور رو نصب کردم مشکل حل شد

منم باسه همین تعجب کردم که دوستان گفتن بایوس رو عوض کنید !!!

DDU یکبار توی Safe Mode یکبار هم به صورت معمولی می تونه کمکشون کنه موافقم.

می تونین درایور قدیمی نصب کنید که میدونید مشکلی نداشته با اونم تست کنید ...

ویرایش شده توسط angel of death
لینک به دیدگاه

در در 19 آذر 1398 در 07:03، Hamed.Madadi گفته است :

دمای گرافیک رو حین بازی چک کنید ، من همین گرافیک رو دارم ، احتمالا خمیر سیلیکونش خشک شده و بایوس گرافیک هم برای ماین ویرایش شده

در در 19 آذر 1398 در 07:19، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

امان از گرافیک های ماین شده و خرابی هاشون.احتمالا با فلش بایوس درست بشه.

اونوقت میگن ماین برای گرافیک بی ضرر تره تا گیم1f621.png

پسرخاله من با کلی پول جمع کردن یه 1050ti ماینی خرید بعد ازسه ماه گرافیک سوخت 1f622.png

دوستان خداییش تو چیزی که اطلاع ندارین اظهار نظر نفرمایین الان این بنده خدا می رفت رو بایوس یه حرکتی می زد 99 درصد کارت کلا خاموش می شد بایوس نسل 10 انویدیا به این راحتی ها قابل تغییر یا تعویض نیست(منظورم مد بایوس هست) و اگر بایوسی باشه که تغییر پیدا کرده اکثرا از سمت  شرکت سازنده کارت هست برای اپدیت بایوس یا خود انودیا برای یه سری کارهای خاص مثه اورکلاکرها  و  همچنین هیچ ماینری ! به قطع هیچ ماینری نه در داخل کشور و نه در خارج از کشور بایوس کارت های نسل 10 انویدیا رو دسکاری نمی کنه

من مشکل این دوستمون رو با یه کارت 1060 داشتم دادم گارانتی گرین یه کارت دیگه بم دادن و تعمیر نکردن اگر گارانتی نداره اول با یه ویندوز جدید و درایور جدید تست کنین چون مشکلتون هم می تونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری اگر مشکل حل نشد برین پیش تعمیرکار یادتون باشه تحت هیچ شرایطی دور فن به صورت اتومات به 100 درصد نمی رسه تحت هیچ شرایطی

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

با تشکر از راه حل هایتون ولی متاسفانه هیچکدوم جواب نداد

1 - فن رو 50 درصد گذاشتم جواب نداد (فن ها رو یه درصدم زیاد میکنم میره رو صددرصد)

2- درایو رو با ddu  تو سیف مود پاک کردم درایو ورژن 391 رو نصبیدم بازم جواب نداد

3- الانم ویندوز جدید نصبیدم باتری مادربوردم دراودم  درایو جدید نصبیدم بازم جواب نداد

ممکنه دمای رم های گرافیک بره بالا بعد این فن ها سرعتش بالا بره ؟ این دور فن ها قبلا نشون میداد الان چرا نشون نمیده ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، REZA_TPORT گفته است :

1 - فن رو 50 درصد گذاشتم جواب نداد (فن ها رو یه درصدم زیاد میکنم میره رو صددرصد)

3- الانم ویندوز جدید نصبیدم باتری مادربوردم دراودم  درایو جدید نصبیدم بازم جواب نداد

ممکنه دمای رم های گرافیک بره بالا بعد این فن ها سرعتش بالا بره ؟ این دور فن ها قبلا نشون میداد الان چرا نشون نمیده ؟

خیر رم های گرافیک در دماهای بالا به راحتی کار می کنند و مشکل از اینجا نیست از اونجایی که شما با اون دور فن زیاد دمای چیپ گرافیکتون هم بسیار پایین هست 52 درجه زیر لود 100 پس خمیر کارت هم سالم هست به نظر میاد کنترلر فن ها به مشکل خورده یا می تونه یکی از سنسورهای دمای رو برد کارت گرافیک  خراب شده باشه اینها حدسیات من هست و می تونه اشتباه هم باشه چیز اخری که به نظرم میرسه و شاید مشکلتون رو حل کنه تعویض بایوس هست قبل از اینکه بدین دست تعمیرکار

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، REZA_TPORT گفته است :

@derakulla بهتره با ایشون هماهنگ کنید 

لینک به دیدگاه

در در 20 آذر 1398 در 17:59، Divine گفته است :

دوستان خداییش تو چیزی که اطلاع ندارین اظهار نظر نفرمایین الان این بنده خدا می رفت رو بایوس یه حرکتی می زد 99 درصد کارت کلا خاموش می شد بایوس نسل 10 انویدیا به این راحتی ها قابل تغییر یا تعویض نیست(منظورم مد بایوس هست) و اگر بایوسی باشه که تغییر پیدا کرده اکثرا از سمت  شرکت سازنده کارت هست برای اپدیت بایوس یا خود انودیا برای یه سری کارهای خاص مثه اورکلاکرها  و  همچنین هیچ ماینری ! به قطع هیچ ماینری نه در داخل کشور و نه در خارج از کشور بایوس کارت های نسل 10 انویدیا رو دسکاری نمی کنه

من مشکل این دوستمون رو با یه کارت 1060 داشتم دادم گارانتی گرین یه کارت دیگه بم دادن و تعمیر نکردن اگر گارانتی نداره اول با یه ویندوز جدید و درایور جدید تست کنین چون مشکلتون هم می تونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری اگر مشکل حل نشد برین پیش تعمیرکار یادتون باشه تحت هیچ شرایطی دور فن به صورت اتومات به 100 درصد نمی رسه تحت هیچ شرایطی

دوست عزیز من هم به خوبی میدونم که بایوس نسل 10 قابل تغیر نیست.

من هم به ایشون نگفتم که خودش بایوس رو دست بزنه.مسلما این کارت باید بره گارانتی و اگر هم گارانتی نداره باید یه تعمیرکار مجرب کارت رو چک کنه.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مشکل رفع شد

کفتم یه سری توضیحات بدم بچه ها کسی به این مشکل خورد حلش کنه

این کارت گرافیک من فن اول یعنی فنی که نزدیکترین به رابط فن برد گرافیک هست خراب شده بود و نمیچرخید و دور فن سیستم خیلی بالا میرفت

منم لحضه اول که دیدم نمیچرخه گفتم مشکل سرعت هم همینه اون دوتا دارن جای این یکی هم میچرخن و با یه فن گرافیک دیگه عوض کردم حالا بعد دو ماه و یه سری داستان ها با تعمیر گاه ها فهمیدم زمانی که کابل رو وصل کردم ( چهار تا سوکت رو سیم رابط فن ها و برد یه شکله) دوتا از این چهار تا 4 سیم ازشون رد شده بود اون دوتا یه دیگه 3 تا فهمیدم که یکی از این فن ها (اولیه که خراب شده بود) وظیفه انتقال اطلاعات (دور فن) به برد بود که من اشتب او سه سیم رو بسته بودم و سری بعدم یه فنی نسبیدم که اطلاعات نمیفرتاد (چون مال یه گراف دیگه بود) خلاصه فن سالم رو اوردم گزاشتم اول و فن خراب رو یه مقدار دستکاری کردم راه افتادش گذاشتم اخر بدون مشکل

حالا داستان با تعمیر گاه ها

تعمیرکار بازار رضا : گراف رو باز کرد گفت از هیت سینکشه ! برداشت خمیر حرارتی رو عوض کرد گفت خمیر قبلیت بدرد نمی خورد خشک بود (خمیر مسترژل پرو کولرمستر!!!) گفتم فکر نکنم مشکل از این باشه گفت نه الان حله سیستمم برای تست نداشت گفت مهلت تست میدم گفتم نه من همین الان میخوام تستش کنم به دستیارش گفت منو ببره چهار تا مغازه اون ور تست کنم داشتم میرفتم گفت پولشو حساب کن از اون ورم برو منم گفتم نه بزار برم تست کنم بر میگردم رفتیم اونجا تا طرف دید گفت تعمیر این دستگاه از دست من حارجه تستشم کنیم فایده نداره دستیارشم میگفت نمیشه این گرافو بده یه گراف سالم با هزینه بدم بهش منم گفتم دستتون دردنکنه رفتم دنبال یه تعمیر گاه دیگه یه مغازه دار گفت برو اواژنگ بگو با هزینه درستش کنن اینا شاسکولن

گارانتی اواژنگ : کارتو دادیم بهش گفت بهت زنگ میزنیم پس فرداش گفت فهمیدیم مشکلش چیه مشکلش فناشه باید سه تا فنش عوض بشه هر فنشم 400 هزار و خرده ای که با هم میشه 1400 !! با هزینه تعویضش میشه 1600 !!!!!!!!!!!! گفت تعمیرش کنیم یا نه گفتم دستت درد نکنه دست بهش نزن دستات کثیف میشه رفتم فرداش گرفتم

تعمیرگاه بازار کامپیوتر ایران : گفت تضمین نمیکنم ولی میتونم یه حرکت بزنم درست بشه گفتم مثلا میخوای چیکار کنی طفره رفت گفت یه چیزی رو رو بردش تغییر میدم درست بشه هزینشم 350 تومنه منم گفتم دستت درد نکنه من اینو مستقیم به پاور وصل کنم بهتر از اینه که 350 بدم بره گفت نه این فناش با خود چیپ تنظیمه اگه اینکارو منی یکی دوماهه باید اینو بندازی سطل اشغال منم با یه تشکر خالصانه تو افق محو شدم

قابل توجه 1600 پول 3 تا فن نیست پول دو تا پنکه هستش !

با این پول میشه یه واتر کولر گراف خرید

https://malltina.com/product/mlt-6844036

این پول سه تا فنه (این شرکت برای همه گراف ها فن میزنه)

https://malltina.com/product/mlt-1301844

با تشکر از دوستان و راهنمایهاشون که وقت گذاشتن من مشکلم رفع بشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، REZA_TPORT گفته است :

مشکل رفع شد

کفتم یه سری توضیحات بدم بچه ها کسی به این مشکل خورد حلش کنه

این کارت گرافیک من فن اول یعنی فنی که نزدیکترین به رابط فن برد گرافیک هست خراب شده بود و نمیچرخید و دور فن سیستم خیلی بالا میرفت

منم لحضه اول که دیدم نمیچرخه گفتم مشکل سرعت هم همینه اون دوتا دارن جای این یکی هم میچرخن و با یه فن گرافیک دیگه عوض کردم حالا بعد دو ماه و یه سری داستان ها با تعمیر گاه ها فهمیدم زمانی که کابل رو وصل کردم ( چهار تا سوکت رو سیم رابط فن ها و برد یه شکله) دوتا از این چهار تا 4 سیم ازشون رد شده بود اون دوتا یه دیگه 3 تا فهمیدم که یکی از این فن ها (اولیه که خراب شده بود) وظیفه انتقال اطلاعات (دور فن) به برد بود که من اشتب او سه سیم رو بسته بودم و سری بعدم یه فنی نسبیدم که اطلاعات نمیفرتاد (چون مال یه گراف دیگه بود) خلاصه فن سالم رو اوردم گزاشتم اول و فن خراب رو یه مقدار دستکاری کردم راه افتادش گذاشتم اخر بدون مشکل

حالا داستان با تعمیر گاه ها

تعمیرکار بازار رضا : گراف رو باز کرد گفت از هیت سینکشه ! برداشت خمیر حرارتی رو عوض کرد گفت خمیر قبلیت بدرد نمی خورد خشک بود (خمیر مسترژل پرو کولرمستر!!!) گفتم فکر نکنم مشکل از این باشه گفت نه الان حله سیستمم برای تست نداشت گفت مهلت تست میدم گفتم نه من همین الان میخوام تستش کنم به دستیارش گفت منو ببره چهار تا مغازه اون ور تست کنم داشتم میرفتم گفت پولشو حساب کن از اون ورم برو منم گفتم نه بزار برم تست کنم بر میگردم رفتیم اونجا تا طرف دید گفت تعمیر این دستگاه از دست من حارجه تستشم کنیم فایده نداره دستیارشم میگفت نمیشه این گرافو بده یه گراف سالم با هزینه بدم بهش منم گفتم دستتون دردنکنه رفتم دنبال یه تعمیر گاه دیگه یه مغازه دار گفت برو اواژنگ بگو با هزینه درستش کنن اینا شاسکولن

گارانتی اواژنگ : کارتو دادیم بهش گفت بهت زنگ میزنیم پس فرداش گفت فهمیدیم مشکلش چیه مشکلش فناشه باید سه تا فنش عوض بشه هر فنشم 400 هزار و خرده ای که با هم میشه 1400 !! با هزینه تعویضش میشه 1600 !!!!!!!!!!!! گفت تعمیرش کنیم یا نه گفتم دستت درد نکنه دست بهش نزن دستات کثیف میشه رفتم فرداش گرفتم

تعمیرگاه بازار کامپیوتر ایران : گفت تضمین نمیکنم ولی میتونم یه حرکت بزنم درست بشه گفتم مثلا میخوای چیکار کنی طفره رفت گفت یه چیزی رو رو بردش تغییر میدم درست بشه هزینشم 350 تومنه منم گفتم دستت درد نکنه من اینو مستقیم به پاور وصل کنم بهتر از اینه که 350 بدم بره گفت نه این فناش با خود چیپ تنظیمه اگه اینکارو منی یکی دوماهه باید اینو بندازی سطل اشغال منم با یه تشکر خالصانه تو افق محو شدم

قابل توجه 1600 پول 3 تا فن نیست پول دو تا پنکه هستش !

با این پول میشه یه واتر کولر گراف خرید

https://malltina.com/product/mlt-6844036

این پول سه تا فنه (این شرکت برای همه گراف ها فن میزنه)

https://malltina.com/product/mlt-1301844

با تشکر از دوستان و راهنمایهاشون که وقت گذاشتن من مشکلم رفع بشه

من هم رفتم بازار رضا برای خرید تک فن سافایر 580، یه نگاه کرد تو سیستم برای دیدن قیمت روز! و گفت 275 تومن! 😂 گفتم جفته ؟ گفت نه تکه . دقیقا همین فن ها رو تو ای بی و علی اکسپرس دیدم، 10 دلار قیمتش، اینا هم احتمال 99.99%  از چین میاد، دلاری چند حساب کرده که شده 275 تومن نمی دونم 😂 گفتم نمی خواد خودم میرم یه کولر براش درست می کنم، ارزونتر و بهتر هم درمیاد، چیزی هم که زیاده آموزش تو یوتیوب. علی برکت الله 😅

لینک به دیدگاه

واقعا ۹۰٪ تعمیرکارها هیچی حالیشون نیست.

یکی نیست بگه از چیزی  که سر در نمیاری یه کلمه بگو بلد نیستم،خلاص

ماشاا... همشونم توی همه زمینه ای سر رشته دارن😄

خوب کاری کردی که گول حرفاشونو نخوردی

یاعلی

لینک به دیدگاه

من گرافیک 1070 G1 رو آکبند 1600 خریدم بعد واسه تعویض فنش میخواستن 1600 از شما بگیرن 

لینک به دیدگاه

دمت گرم با این پیگیری هوشمندانت

اگه من بودم همون 1600 میدادم و خودم رو حسابی توجیه میکردم که اینا فن اورجینال شن و اینایی که تو گارانتی کار میکنن همشون فوق تخصص هستن اگه جای دیگه بری و کار دیگه کنی ضرر کردی😂😂😂😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...