رفتن به مطلب

استفاده از 3 رم با فرکانس متفاوت در کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام - من 2 تا رم با فرکانس 3000 و هر کدوم 8 گیگ دارم که دوکاناله هستند ( جفت خریدمشون ) الان یه رم 8 دیگه هم دارم که فرکانس 2400 هستش

الان به نظرتون این رم 2400  رو بفروشم یا استفاده کنم ازش؟ مادربردم 4 تا سوکت رم داره کلا - الان 2 تا جای خالی داره.

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کاربردتون چیه مگه ؟! 2 تا 8 گیگ کفایت خیلی چیزا میکنه ...

مشخصات سیستم رو بفرمایین

لینک به دیدگاه

بستگی داره که به رم بالای 16 گیگ نیاز دارید یا نه.

اگه رم سوم رو نصب کنید، همه رم هاتون روی فرکانس 2400 کار خواهند کرد. برای همین اگه واقعا نیاز ندارید نصب نکنید.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir44 گفته است :

بستگی داره که به رم بالای 16 گیگ نیاز دارید یا نه.

اگه رم سوم رو نصب کنید، همه رم هاتون روی فرکانس 2400 کار خواهند کرد. برای همین اگه واقعا نیاز ندارید نصب نکنید.

استفاده های من از سیستم :

والا من یه VISUAL STUDIO یه OPERA که باز میکردم رم میرفت رو 60؛ میرفتم سمت WMware که دیگه میرفت بالای 80 درصد 🙄 سر این یه رم 16 گرفتم / 

کارم کدنویسی / فوتوشاپ / ذخیره فیلم از دستگاهب ( کپتابو ادوب ) / ادیوس ( حذف نویز فقط ! ) / اندروید استودیو / سیشارپ / ویندوز مجازی / آفیس / مرورگر با 15 صفحه تو حالت عادی و 40-80 صفحه تو شرایط بحرانی!!!🤪  کلا هرچی نیاز داشته باشم کار میکنم 🙄

خود اپرا 1گیگ مصرف میکنه با 11 تا صفحه 😶 الان که رم ام 16 هستش بازم مقدار رم مصرفی رو 30% هستش. 😐

شیطون گولمون بزنه DOTA3 هم میزنیم / البته فعلا تو ترکیم 😁 چه وضع آبدیته آخه خداییش - یه زمانی DOTA2 بود - الان DOTA3 شده - والا.

مشخصات سیستم من :

1050

i7 8700k

ram 16/3000/cl15

نتیجه؟

پس رم 8 رو بفروشم بره؟

ویرایش شده توسط md3848
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، md3848 گفته است :

رو

چرا بفروشی یکمی سرعت کمتر میشه تو پردازش غیر گیم ،ولی خب اگه حیاتیه بزن رو سیستم

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، md3848 گفته است :

والا من یه VISUAL STUDIO یه OPERA که باز میکردم رم میرفت رو 60؛ میرفتم سمت WMware که دیگه میرفت بالای 80 درصد 1f644.png سر این یه رم 16 گرفتم / 

کارم کدنویسی / فوتوشاپ / ذخیره فیلم از دستگاهب ( کپتابو ادوب ) / ادیوس ( حذف نویز فقط ! ) / اندروید استودیو / سیشارپ / ویندوز مجازی / آفیس / مرورگر با 15 صفحه تو حالت عادی و 40-80 صفحه تو شرایط بحرانی!!!🤪  کلا هرچی نیاز داشته باشم کار میکنم 1f644.png

خود اپرا 1گیگ مصرف میکنه با 11 تا صفحه 1f636.png الان که رم ام 16 هستش بازم مقدار رم مصرفی رو 30% هستش. 1f610.png

شیطون گولمون بزنه DOTA3 هم میزنیم / البته فعلا تو ترکیم 1f601.png چه وضع آبدیته آخه خداییش - یه زمانی DOTA2 بود - الان DOTA3 شده - والا.

مشخصات سیستم من :

1050

i7 8700k

ram 16/3000/cl15

نتیجه؟

پس رم 8 رو بفروشم بره؟

اوه اوه ... بنظرم اگه همت کنی این رم 8 گیگ 2400 رو بدی جاش دوتا هم باس و هم cl رم خودت تهیه کنی دیگه کاملا راحتی ...

درکل همونطور که دوستان هم گفتن با اضافه کردن رم 2400 فرکانس الباقی رم ها هم میشه 2400

اره دوتا 2 مرد ... واقعا" با این آپدیتش به دوتا 2 پایان داد و دوتا 3 رو استارت زد !

-----------------------------------------------------------

لول بعضی هیرو هم بعد باگ شده !

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، invoker گفته است :

اوه اوه ... بنظرم اگه همت کنی این رم 8 گیگ 2400 رو بدی جاش دوتا هم باس و هم cl رم خودت تهیه کنی دیگه کاملا راحتی ...

کمرم میکشنه اونوقت - همت ممت جواب نمیده 😁

نقل قول

اره دوتا 2 مرد ... واقعا" با این آپدیتش به دوتا 2 پایان داد و دوتا 3 رو استارت زد !

کریپ جنگل آیتم میده wtf - اول بازی اصلا نمیشه کریپ رو زد wtfff - مپ هم که طبق معمول دوباره تغییر کرده.😶 - امروز یه دست بازی یه بنده خدایی که sladeer بازی میکرد رو دیدم - قبلا فقط تو آب سرعتش زیاد بود، ولی اینی که من دیدم بیرون آب هم سرعتش زیاد بود، میرفت چک میزد و بر میگشت، مگه میشد گرفتتش.😐

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، md3848 گفته است :

والا من یه VISUAL STUDIO یه OPERA که باز میکردم رم میرفت رو 60؛ میرفتم سمت WMware که دیگه میرفت بالای 80 درصد 1f644.png سر این یه رم 16 گرفتم / 

کارم کدنویسی / فوتوشاپ / ذخیره فیلم از دستگاهب ( کپتابو ادوب ) / ادیوس ( حذف نویز فقط ! ) / اندروید استودیو / سیشارپ / ویندوز مجازی / آفیس / مرورگر با 15 صفحه تو حالت عادی و 40-80 صفحه تو شرایط بحرانی!!!🤪  کلا هرچی نیاز داشته باشم کار میکنم 1f644.png

خود اپرا 1گیگ مصرف میکنه با 11 تا صفحه 1f636.png الان که رم ام 16 هستش بازم مقدار رم مصرفی رو 30% هستش. 1f610.png

شیطون گولمون بزنه DOTA3 هم میزنیم / البته فعلا تو ترکیم 1f601.png چه وضع آبدیته آخه خداییش - یه زمانی DOTA2 بود - الان DOTA3 شده - والا.

مشخصات سیستم من :

1050

i7 8700k

ram 16/3000/cl15

نتیجه؟

پس رم 8 رو بفروشم بره؟

والا با این توضیحاتی که دادید. ایده آل اینه که اگه بوجه اش رو دارید، رم رو بفروشید و 2 تا 8 دیگه مشابه همون هایی که دارید تهیه کنید. حتی اگه بشه 2 تا 4 گیگ مشابه اونا هم پیدا کرد( که یکم سخته) پیشنهاد خوبیه.

در غیر این صورت همون 8 گیگ رو نصب کنید. درسته که همه روی 2400 کار می کنن و حتی اون 8 گیگ اضافه شده هم دوال چنل نمی شه ولی وقتی کمبود رم دارید، 8 گیگ اضافه خیلی کمک کننده است.

لینک به دیدگاه

بعد از این که رم رو عوض کردم کامپیوتر تقریبا هر 0.5 ساعت 1 ساعت یه هنگی میکنه - چرا؟

حس میکنم یه رم مربوطه-نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، md3848 گفته است :

بعد از این که رم رو عوض کردم کامپیوتر تقریبا هر 0.5 ساعت 1 ساعت یه هنگی میکنه - چرا؟

حس میکنم یه رم مربوطه-نظرتون چیه؟

خب اگه اشکال داره، احتمالا رم ها باهم هماهنگ نیستن. با این حساب فکر کنم باید بفروشیش و پول ها رو جمع کنی و سر فرصت یه سری رم مشابه یا حتی یه کیت 32 گیگی بخری. 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، amir44 گفته است :

خب اگه اشکال داره، احتمالا رم ها باهم هماهنگ نیستن. با این حساب فکر کنم باید بفروشیش و پول ها رو جمع کنی و سر فرصت یه سری رم مشابه یا حتی یه کیت 32 گیگی بخری. 

بیخیاللللللللللللللللللللللللللللللل🥴

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...