رفتن به مطلب

انتخاب مادربرد گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

بنده میخواستم یه سیستم برای گیم  و استریم ببندم  و بین دو مدل asus tuf b360 pro gaming  و msi b360 gaming plus موندم کدومو انتخاب کنم 

پردازنده موردنظرم i3 9100f هستش 

همونطور ک میدونید این دو مادربورد از لحاظ فنی  تفاوت چندانی باهم ندارند و در یک سطح هستند 

از طرفی مادربرد ایسوس از سری نظامی هستش و از قطعات با کیفیت و بادوامی برخورداره و قابلیت های خوبی برای گیم داره  اما از اون طرف msi قابلیت های بیشتری رو برای گیمینگ داره از جمله لن گیمینگ و صدای ۷.۱ کاناله و همینطور نرم افزارهای بیشتری  رو در مقابل  ایسوس برای  گیمینگ در اختیار کاربر قرارمیده ..

من حقیقتا مجذوب msi شدم اما از دوام و کاراییش نسبت به ایسوس مطمئن نیستم و از حرفه ایی های این انجمن درخواست میکنم ک تو این زمینه به بنده کمک کنند ..

سوال دومم اینه با توجه ب اینکه  پردازنده مورد نظرم نسل ۹ اینتل هستش اینه که  آیا قبل از  نصب این پردازنده روی مادربردهای b360 نیاز ب آپدیت بایوس هست یا اینکه میشه پردازنده رو نصب کنم و بعدا از طریق بایوس آپدیت رو انجام بدم ..آیا برای شناسایی پردازنده از طریق مادربورد نیاز به آپدیت بایوس هست ؟؟؟

ویرایش شده توسط DeFaLt
مشکلات نگارشی
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، DeFaLt گفته است :

سلام دوستان 

بنده میخواستم یه سیستم برای گیم  و استریم ببندم  و بین دو مدل asus tuf b360 pro gaming  و msi b360 gaming plus موندم کدومو انتخاب کنم 

پردازنده موردنظرم i3 9100f هستش 

همونطور ک میدونید این دو مادربورد از لحاظ فنی  تفاوت چندانی باهم ندارند و در یک سطح هستند 

از طرفی مادربرد ایسوس از سری نظامی هستش و از قطعات با کیفیت و بادوامی برخورداره و قابلیت های خوبی برای گیم داره  اما از اون طرف msi قابلیت های بیشتری رو برای گیمینگ داره از جمله لن گیمینگ و صدای ۷.۱ کاناله و همینطور نرم افزارهای بیشتری  رو در مقابل  ایسوس برای  گیمینگ در اختیار کاربر قرارمیده ..

من حقیقتا مجذوب msi شدم اما از دوام و کاراییش نسبت به ایسوس مطمئن نیستم و از حرفه ایی های این انجمن درخواست میکنم ک تو این زمینه به بنده کمک کنند ..

سوال دومم اینه با توجه ب اینکه  پردازنده مورد نظرم نسل ۹ اینتل هستش اینه که  آیا قبل از  نصب این پردازنده روی مادربردهای b360 نیاز ب آپدیت بایوس هست یا اینکه میشه پردازنده رو نصب کنم و بعدا از طریق بایوس آپدیت رو انجام بدم ..آیا برای شناسایی پردازنده از طریق مادربورد نیاز به آپدیت بایوس هست ؟؟؟

سلام

MSI رو بخر ،هردو ساپورت میکنن پردازنده رو ،مادربورد استهلاک انچنان نداره اگه قرار باشه با برق یا چیزی خراب بشه ،همه مادربردا خراب میشن

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

درود هرچی میخری سراغ TUF نرو 

سلام عزیز 

دلیل خاصی داره؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، DeFaLt گفته است :

سلام عزیز 

دلیل خاصی داره؟

به بیانی ساده  آشغال هست 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Slasher گفته است :

به بیانی ساده  آشغال هست 

دوست عزیز اگر بتونین واضح تر و با جزییات بگین ممنون میشم ...

در اینصورت کمک بیشتری ب بنده میکنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، DeFaLt گفته است :

دوست عزیز اگر بتونین واضح تر و با جزییات بگین ممنون میشم ...

در اینصورت کمک بیشتری ب بنده میکنید

از این واضح تر نمیشه که 😂
مادربرد MSI قطعاتش با کیفیت نظامیه خیلی بهتر هست از TUF مادربرد های TUF حداقل توی چیپ ست B360 خیلی ارزش و پرفورمنس پایینی دارن

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

از این واضح تر نمیشه که 1f602.png
مادربرد MSI قطعاتش با کیفیت نظامیه خیلی بهتر هست از TUF مادربرد های TUF حداقل توی چیپ ست B360 خیلی ارزش و پرفورمنس پایینی دارن

سلام.

مادربردهای Rog strix چی؟ مثل b360f rog strix.

بین tuf و rog strix کدوم بهتره؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

درود، با اجازه

صد درصد strix  از هر لحاظ.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

استریکس بهترین سری مادربرد ایسوز هست 

لینک به دیدگاه

Giga B360m aorus gaming3 گزینه خوبی هست الان هم بهترین خدمات گارانتی را اواژنگ داره فعلا. نسل 9 را هم بدون نیاز به آپدیت بایوس ساپورت میکنه من تست کردم. و بجای اینکه برای مین 2 تومن هزینه کنی strix بگیری این مدل را بگیر و سی پی یو را 9400f بگیر. این مادربرد از نظر امکانات هیچی کم نداره. 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga1151/gigabyte-b360m-aorus-gaming-3-mainboard-222314.html

لینک به دیدگاه

این مادربرد گیمینگ بیشتر برای زدن جیب ملت هستن مادربرد گیمینگه اما برای اورکلاک 4تا فاز پدر مادر دار نداره

اما گیمر اگه باهوش باشه دنبال مادربردی میره تا قدرت و کیفیت داشته باشه نه rgb و...

دوستان مادربرد گیمینگ خریدن تو کاتالوگش فقط rgbو قابلیت های بیخودش توضیح داده...بشخصه اول کیفیت بعد قدرت 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

این مادربرد گیمینگ بیشتر برای زدن جیب ملت هستن مادربرد گیمینگه اما برای اورکلاک 4تا فاز پدر مادر دار نداره

اما گیمر اگه باهوش باشه دنبال مادربردی میره تا قدرت و کیفیت داشته باشه نه rgb و...

دوستان مادربرد گیمینگ خریدن تو کاتالوگش فقط rgbو قابلیت های بیخودش توضیح داده...بشخصه اول کیفیت بعد قدرت 

فرق های دیگه هم داره مادربرد گیمینگ. 

1- کیفیت قطعات استفاده شده. 

2- کارت شبکه بهتر

3- کارت صدا بهتر

و... 

البته کیفیت مهم هست و بهترین کیفیت را مادربرد هایی که برای اورکلاک یا ورک استیشن هستن دارن ولی از نظر قیمتی زیاد توجیح ندارن پس در نتیجه با توجه به قیمت های مادربرد های گیمینگ انتخاب بهتری نسبت به مادربرد های معمولی دارن. البته بازم بستگی به نو استفاده داره. 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Slasher گفته است :

از این واضح تر نمیشه که 1f602.png

مادربردهای سری Prime ایسوز بهتر از سری های tuf هستن؟

لینک به دیدگاه

در در 22 آذر 1398 در 01:24، zen گفته است :

Giga B360m aorus gaming3 گزینه خوبی هست الان هم بهترین خدمات گارانتی را اواژنگ داره فعلا. نسل 9 را هم بدون نیاز به آپدیت بایوس ساپورت میکنه من تست کردم. و بجای اینکه برای مین 2 تومن هزینه کنی strix بگیری این مدل را بگیر و سی پی یو را 9400f بگیر. این مادربرد از نظر امکانات هیچی کم نداره. 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/intel/gigabyte/lga1151/gigabyte-b360m-aorus-gaming-3-mainboard-222314.html

حقیقتش من قصدم خرید strix نبود و اگر بودجه ای تا اون حد داشتم h370 میبستم 

ممنون از پیشنهادتون 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

مادربردهای سری Prime ایسوز بهتر از سری های tuf هستن؟

100% بهتر هستن 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، DeFaLt گفته است :

حقیقتش من قصدم خرید strix نبود و اگر بودجه ای تا اون حد داشتم h370 میبستم 

ممنون از پیشنهادتون 

پس همون B360m aorus بگیر واقعا مین خوبی هستش و گارانتی بهتری هم داره نسبت به قیمت هم مناسب هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...