رفتن به مطلب

نحوه اتصال فنهای کیس به مادربرد Asus z390-p

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت همه دوستان. ببخشید من در زمینه قطعات کامپیوتر مبتدی هستم شاید سوالم کمی پیش پا افتاده یا احمقانه باشه از این بابت عذر  میخوام!

من برای سیستم جدیدم کیس مسترتک آپاچی و مارد بردasus z390-p خریدم. چون برای CPU واتر کولر گرین 240evo گرفتم ،دوتا  از فن کانکتورهای روی مادر برد یکی برای پمپ و یکی برای فنهای رادیاتورها استفاده میشه. این مادر برد طبق تصویر زیر کلا  4 تا کانکتور  4 پین داره. کلا دوتای دیگه میمونه برای فنهای کیس . کیس من 4 تا فن داره 3تا جلوی کیس ویکی پشت کیس . چطوری میشه هر چهارتا فنهای کیس رو به مادر برد متصل کرد؟ میشه به هر کانکتور دو تا فن وصل کرد یا نه هر کانکتور 4 پین مخصوص یک فنه؟ اکر امکانش هست ایا تبدیلی هست برای این کار؟

Capture.thumb.PNG.9d44cddde27ff0cad91836df33fbf20e.PNG

لینک به دیدگاه

سلام داداش میتونی یدونه فن هاب بخری و فن ها رو وصل کنی به یدونه ۴ پین. 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ehrez گفته است :

باسلام خدمت همه دوستان. ببخشید من در زمینه قطعات کامپیوتر مبتدی هستم شاید سوالم کمی پیش پا افتاده یا احمقانه باشه از این بابت عذر  میخوام!

من برای سیستم جدیدم کیس مسترتک آپاچی و مارد بردasus z390-p خریدم. چون برای CPU واتر کولر گرین 240evo گرفتم ،دوتا  از فن کانکتورهای روی مادر برد یکی برای پمپ و یکی برای فنهای رادیاتورها استفاده میشه. این مادر برد طبق تصویر زیر کلا  4 تا کانکتور  4 پین داره. کلا دوتای دیگه میمونه برای فنهای کیس . کیس من 4 تا فن داره 3تا جلوی کیس ویکی پشت کیس . چطوری میشه هر چهارتا فنهای کیس رو به مادر برد متصل کرد؟ میشه به هر کانکتور دو تا فن وصل کرد یا نه هر کانکتور 4 پین مخصوص یک فنه؟ اکر امکانش هست ایا تبدیلی هست برای این کار؟

همونطوری که دوست عزیزمون فرمودن باید فن هاب بخرید.

سیستم من هم 5 تا فن داره که با یه فن هاب 10 پورت به مادربرد وصل کردم .

البته فن هابی که من دارم به هدر فن سی پی یو وصل میشه و فنهایی که به هاب وصل میشن از هدر سی پی یو تنظیم میشن و با توجه به دمای سی پی یو و تنظیماتی که خودتون انجام میدین سرعتشون زیاد و کم میشه و " خاموش نمی شوند ".

لینک به دیدگاه

اگه تعداد فنهاتون زیاد نیست نیازی به خرید هاب نیست و میتونید صرفا یه اسپلیتر تعیه کنید. مثل این مدل: 

https://....ir/computer-accessories/cable-connector/y-cables-fan-noctua-na-syc1-chromax-4-pin

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

اگه تعداد فنهاتون زیاد نیست نیازی به خرید هاب نیست و میتونید صرفا یه اسپلیتر تعیه کنید. مثل این مدل: 

https://....ir/computer-accessories/cable-connector/y-cables-fan-noctua-na-syc1-chromax-4-pin

این اسپلیترکه دوستمون فرمودن خیلی بهتره نسبت به فن هاب.( مخصوصا فن هابی که من تهیه کردم ) چون کنترل کامل فن ها حتی خاموش کردن فن ها رو هم از طریق مادربرد دارید.

البته قیمت فن هابی که من گرفتم حدود 40 هزار تومان از این اسپلیتر ارزونتره .

تو بازار کامپیوتر ایران که من گشتم همچین چیزی پیدا نکردم. ای کاش زودتر متوجه این سایت و این اسپلیتر میشدم.

---------------

پ.ن: فقط قیمتی که توی سایت زده برای هر کابله یا برای 3 کابل داخل جعبه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

این اسپلیترکه دوستمون فرمودن خیلی بهتره نسبت به فن هاب.( مخصوصا فن هابی که من تهیه کردم ) چون کنترل کامل فن ها حتی خاموش کردن فن ها رو هم از طریق مادربرد دارید.

البته قیمت فن هابی که من گرفتم حدود 40 هزار تومان از این اسپلیتر ارزونتره .

تو بازار کامپیوتر ایران که من گشتم همچین چیزی پیدا نکردم. ای کاش زودتر متوجه این سایت و این اسپلیتر میشدم.

---------------

پ.ن: فقط قیمتی که توی سایت زده برای هر کابله یا برای 3 کابل داخل جعبه؟

نوشته دیگه رو جعبش و توی توضیحات سایت. پک 3 عددی هست. برندشم که اگه نگم بهترینه حداقل جزو بهترین برند های سازنده فن و خمیر حرارتی هست. ضمنا قبل ار خرید از هر سایتی ابتدا تماس بگیرید باهاشون و از موجودی کالا مطمعن بشید و بعد اقدام به خرید کنید. وگرنه برای پس گرفتن پولتون باید التماسشون کنید 😄

لینک به دیدگاه

ممنون  از راهنمایی همه دوستان. بنظر میرسه بهترین گزینه همونطور که بعضی از عزیزان اشاره کردن همون اسپلیتر های هدر 4 پین هستش چون مستقیما به مادربرد وصل میشن و قابلیت کنترل کامل فنها رو میشه داشت. اتفاقا توی جعبه کولر 240EVO هم یه دونه از همینا هست که برای وصل کردن دو فن کولر به یک کانکتور استفاده که الان مورد استفاده اش رو فهمیدم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...