رفتن به مطلب

استفاده از دیسپلی لپتاپ (پورت USB-C) به عنوان مانیتور اصلی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من لپتاپم هم پورت HDMI و هم پورت USB-C داره. میدونم که تو لپتاپ ها پورت HDMI صرفا خروجی هست و نه ورودی. ولی هر چی گشتم چیری در مورد استفاده از پورت USB-C (فاقد استاندارد Thunderbolt) برای اتصال دیسپلی لپتاپ به PC برای استفاده به عنوان مانیتور پیدا نکردم. لطفا راهنماییم کنید.

هم مادربرد, هم کارت گرافیک و هم لپتاپم پورت USB-C دارن و میخام از کابل USB-C به USB-C استفاده کنم

ویرایش شده توسط Persian Assassin
لینک به دیدگاه

سلام‌، این کار انجام شدنی نیست. فقط لپتاپ های‌ گیمینگ خاص و یا لپتاپ هایی که این اپشن واسشون تعبیه شده میتونید اینکار رو بکنید.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام‌، این کار انجام شدنی نیست. فقط لپتاپ های‌ گیمینگ خاص و یا لپتاپ هایی که این اپشن واسشون تعبیه شده میتونید اینکار رو بکنید.

لپتاپ منم گیمینگ هست (GL552VW). فکر نمیکنم نشدنی باشه با توجه به یونیورسال بودن USB-C ولی هیچ توضیحی بابت نحوه انجامش نیست. الان شما میتونید پورت USB-C کارتای گرافیک جدید رو به پورت USB-C مانیتورای جدید وصل کنید. برای اتصال لپتاپ به PC برای این منظور اول باید با یه تلویزیون و یا مانیتور ستاپ رو انجام داد و بعد دیسپلی لپتاپ رو به عنوان مانیتور اصلی انتخاب کرد. ولی نحوه دقیق انجامشونمیدونم. یه نکته رو یادم رفت بگم: هم مادربرد, هم کارت گرافیک و هم لپتاپم پورت USB-C دارن و میخام از کابل USB-C به USB-C استفاده کنم

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

لپتاپ منم گیمینگ هست (GL552VW). فکر نمیکنم نشدنی باشه با توجه به یونیورسال بودن USB-C ولی هیچ توضیحی بابت نحوه انجامش نیست. الان شما میتونید پورت USB-C کارتای گرافیک جدید رو به پورت USB-C مانیتورای جدید وصل کنید. برای اتصال لپتاپ به PC برای این منظور اول باید با یه تلویزیون و یا مانیتور ستاپ رو انجام داد و بعد دیسپلی لپتاپ رو به عنوان مانیتور اصلی انتخاب کرد. ولی نحوه دقیق انجامشونمیدونم. یه نکته رو یادم رفت بگم: هم مادربرد, هم کارت گرافیک و هم لپتاپم پورت USB-C دارن و میخام از کابل USB-C به USB-C استفاده کنم

من dc1707 دارم و نمیشه

خیلی امتحان کردم این قضیه رو ولی نشد.میخواستم ایکس باکسم رو وصل کنم به لپ تاپ . از لپ تاپ به عنوان مانیتور استفاده کنم

راستی ستیم اد فرند دادم خوشحال میشم اد کنی

لینک به دیدگاه

دیسپلی لپتاپم 4K هست در صورتی که توان کارت گرافیک اپتاپم (960M) اصلا تو حد و اندازه های 4K نیست و این آزار دهندست. به نظرتون نرم افزاری میشه کاریش کرد؟ چون برای اتصال بی سیم نرافزار هست (با اینپوت لگ فاجعه) ولی برای اتصال با USB-C هنوز هیچی پیدا نکردم. فکر میکردم این مساله دغدغه خیلیاست که لپتاپشون پورت USB-C داره ولی تعجب کردم که هیچی در موردش تو نت نیست

ویرایش شده توسط Persian Assassin
لینک به دیدگاه

یه پی سی دیگرو میتونید وصل کنید با استفاده از lan با تاخیر 1-2 میل ثانیه
تو گوگل stream desktop steam  رو سرچ کنید

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، o0shahin گفته است :

یه پی سی دیگرو میتونید وصل کنید با استفاده از lan با تاخیر 1-2 میل ثانیه
تو گوگل stream desktop steam  رو سرچ کنید

لن CAT7 پهنای باندش 1 گیگابیت هست تازه اگه پورت هر دو طرف ساپورت کنه. در صورتی که USB-C ده برابر یعنی 10 گیگابیت بر ثانیه سرعت انتقالشه. متاستفانه برای کاربرد گیمینگ 4K لن و اتصال بی سیم جوابگو نیستن. تنها راه حل همین USB-C میتونه باشه البته اگر عملی بشه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Persian Assassin گفته است :

لن CAT7 پهنای باندش 1 گیگابیت هست تازه اگه پورت هر دو طرف ساپورت کنه. در صورتی که USB-C ده برابر یعنی 10 گیگابیت بر ثانیه سرعت انتقالشه. متاستفانه برای کاربرد گیمینگ 4K لن و اتصال بی سیم جوابگو نیستن. تنها راه حل همین USB-C میتونه باشه البته اگر عملی بشه

کابل لن Cat7 برای 10 گیگا بیت طراحی شده که البته ربطی هم نداره و معمولا شما با همون کت 5 به حداکثر سرعت 1 گیگ که مادربرد و لپتابتون ساپورت میکنه میرسید

شاید باورتون نشه ولی برای استریم 4k 60fps حدودا 35 مگابیت برثانیه پهنای باند لازمه 

https://www.pcgamer.com/stadia-4k-streaming-will-use-up-1tb-of-data-in-65-hours/
usb -c  هم بسته به اینکه چه نوع یو اس بی توش به کار رفته  سرعت و مشخصاتش معلوم میشه
اکثرusb -c های امروزی هم usb3 هستن که کلا خروجی تصویر نمیدن و ندارن مگر اینکه استاندارد thunderbolt 3  باشن که در این صورت پهنای باندش 40 گیگابیت هستش

حتی اگر thunderbolt 3 هم باشه فقط میشه به عنوان خروجی ازش استفاده کرد چون مانیتور شما به کنترلی وصل هست که معمولا مستقیما به کارت گرافیک آنبرد سی پی یو  وصل شد

تنها راه ممکن استفاده از remote desktop  هستش

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...