رفتن به مطلب

مشکل با همخوانی کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
بنده یه سیستم مینی کیس hp دارم با مشخصات زیر

ویندوز 10
DDR3
AMD A8 5500
RAM 12G
VGA GT730 2GB 128bit DDR3 BIOSTAR

مشکلی که دارم اینه که بازی pes 2019 و 2018 رو نصب میکنم و همه چی درسته وارد بازی میشه میتونم تنظیمات انجام بدم تیمها رو انتخاب کنم و موقعی که میخواد بره زمین برای بازی یهو همونجا هنگ میکنه و باید ازش خارج بشی یا حتی سیستم رو ریستارت کنی
توی تنظیمات بازی هم روی حالت low قرار دادم و درایور کارت گرافیک رو و همچنین BIOS رو آپدیت کردم و ویندوز رو از صفر نصب کردم اما بازم درست نشد
در ضمن قسمت تنظیمات بازی Specifications تمام قسمت ها به جز cpu که زد رنگه بقیه سبز هستند
و این بازی رو روی سیستمهای ضعیفتر از تست کردم و مشکلی نداره
حتی با گرافیک آنبرد خود سیستم هم تست کردم اجرا شد و فقط یکم کند بود ولی اجرا میشد اما با کارت گرافیک اجرا نمیشه
حتی یه وقتایی هم وقتی سیستم رو روشن میکنی تمام فن های دستگاه با سرعت زیاد به راه می افتن و ویندوز بالا نمیاد و مجبور میشی ریستارت کنی اما کارت گرافیک رو که خارج میکنم و با آنبرد راه اندازی میکنم سرعت سیستم هم افزایش پیدا میکنه و این مشکلاتم پیش نمیاد دیگه نمیدونم چیکار کنم
در ضمن کارت گرافیک آکبندش رو خریدم و هنوزم گارانتی داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...