رفتن به مطلب

مشاوره خرید بین amd و nvidia

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید . میدونم سوال پر تکراریه ولی خب واقعا دو به شکم . قبلا دو سه بار nvidia خریدم و راضیم اما اینبار که میخوام سیستمو ارتقا بدم شک دارم .

بین rtx 2060 super و PowerColor Red Devil Radeon RX 5700 XT . تو پنجمارک ها کفه ی ترازو به نفع 5700 هست ولی از طرفی اکثر افراد میگن که زود داغ میکنه و خیلی سریع افت فریمش بعده مدت کمی کار کردن شروع میشه ، مشکلی که تو کارتای nvidia کمتر پیش میاد علاوه بر این بازی های کمتری ساپورت میکنه و دو قابلیت DLSS و Ray Tracing هم نداره . حالا نظر دوستان چیه و کدوم به نظرتون ارزش خرید داره و انتخاب عاقلانه تریه ؟ 

یا اینکه کلا صبر کنم یه سال دیگه تا نسل جدید گرافیکاشون بیاد ؟ البته خودم قرار نیس بخرم و یکی از اشناها از خارج میاره واسه همین نگرانی گرونی دلار وجود نداره . اما بازم همون موقعشم انتخاب بین این دو سخته چون amd هم قراره نسل جدیدش ray tracing رو ساپورت کنه . لطفا راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 27 آذر 1398 در 20:14، shabbidar گفته است :

سلام و خسته نباشید . میدونم سوال پر تکراریه ولی خب واقعا دو به شکم . قبلا دو سه بار nvidia خریدم و راضیم اما اینبار که میخوام سیستمو ارتقا بدم شک دارم .

بین rtx 2060 super و PowerColor Red Devil Radeon RX 5700 XT . تو پنجمارک ها کفه ی ترازو به نفع 5700 هست ولی از طرفی اکثر افراد میگن که زود داغ میکنه و خیلی سریع افت فریمش بعده مدت کمی کار کردن شروع میشه ، مشکلی که تو کارتای nvidia کمتر پیش میاد علاوه بر این بازی های کمتری ساپورت میکنه و دو قابلیت DLSS و Ray Tracing هم نداره . حالا نظر دوستان چیه و کدوم به نظرتون ارزش خرید داره و انتخاب عاقلانه تریه ؟ 

یا اینکه کلا صبر کنم یه سال دیگه تا نسل جدید گرافیکاشون بیاد ؟ البته خودم قرار نیس بخرم و یکی از اشناها از خارج میاره واسه همین نگرانی گرونی دلار وجود نداره . اما بازم همون موقعشم انتخاب بین این دو سخته چون amd هم قراره نسل جدیدش ray tracing رو ساپورت کنه . لطفا راهنمایی کنید .

در مورد Ray Tracing که کارتهای AMD نداره درست، ولی این که کارتهای AMD بعد یه مدت سریع افت فریم پیدا می کنن رو من تا حالا تجربه نکردم، 5 ساله که AMD دارم و 280x ام هنوز داره خوب کار می کنه و هرروز با درایورها کاراییش اگه بهتر نشده باشه بدتر نشده . الانم بین 1060 و 580 شک داشتم و با اطمینان رفتم سراغ 580 و مطمئنم که از انتخابم پشیمون نخوام شد.  اما در مورد انویدیا این رو می دونم اگر دوست د ارید بعد از مدتی کارت رو ارتقا یا تعویض کنید بهتره. یک سری فناوریهای اختصاصی هم داره، ولی به مرور زمان درایورهای جدید بیشتر سعی می کنن تا کارتهای جدیدتر و پشتیبانی کنن تا مدل های قدیمی تر رو. نمونش همین 1060 و 580 که الان از دوستایی که هر دو کارت را دارن می تونید بپرسید.

ویرایش شده توسط Games_OD
لینک به دیدگاه

سلام

5700xt در حد 2070super عه .مشکل داغ کردن و تروتل شدن 5700xt مربوط به نسخه های رفرنس بود که دما تا بالای 90 درجه میرفت. red devil چنین مشکلی نداره .

اگر الان سیستم راضی کننده ای دارید  شاید بهتر باشه صبر کنید برای سری جدید انویدیا .

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان ، موقع لایک کردن ارور میده ، مجبور شدم به این شکل تشکر کنم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...