رفتن به مطلب

فول کیت RGB گرین

Recommended Posts

کسی میدونه کیت ار جی بی گرین که شامل دو تا فن و یدونه استریپ و کنترلر هست به کدوم هدر مادربرد وصل میشه ؟؟ مادربرد من هدر ار جی بی نداره میشه بهش وصل کرد ؟

Asus prime b450 m-k

و اگه میشه و کسی این کیت رو داشت هم خصوصی پیام بده خریدارم

لینک به دیدگاه

سلام

کیت RGB گرین اصلا قابلیت اتصال به مادربرد برای همسان سازی نداره. خود کیت یک کنترلر RGB داره که فنها و نوار LED به اون کنترلر متصل می شوند.

در ضمن اگر این تاپیک رو برای خرید ایجاد کردید، جای مناسبی نیست. برای اعلام درخواست خرید در این بخش تاپیک ایجاد کنید:

خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم

لینک به دیدگاه

22 minutes ago, ARMIN said:

سلام

کیت RGB گرین اصلا قابلیت اتصال به مادربرد برای همسان سازی نداره. خود کیت یک کنترلر RGB داره که فنها و نوار LED به اون کنترلر متصل می شوند.

در ضمن اگر این تاپیک رو برای خرید ایجاد کردید، جای مناسبی نیست. برای اعلام درخواست خرید در این بخش تاپیک ایجاد کنید:

خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم

همون کنترلرش به چه پورتی متصل میشه ؟؟ مستقیم به پاور وصل میشه ؟  و اینکه من یدونه ار جی بی استریپ دارم ولی مادربردم هدرش رو نداره  و کابلای همراهش فقط ۴ پینه که به بعضی مادربردا وصل میشه به صورت دیگه ای میشه وصلش کرد یا حتما باید کنترلر بخرم ؟ 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Im_punisher گفته است :

همون کنترلرش به چه پورتی متصل میشه ؟؟ مستقیم به پاور وصل میشه ؟  و اینکه من یدونه ار جی بی استریپ دارم ولی مادربردم هدرش رو نداره  و کابلای همراهش فقط ۴ پینه که به بعضی مادربردا وصل میشه به صورت دیگه ای میشه وصلش کرد یا حتما باید کنترلر بخرم ؟ 

کنترلرش به هیچی وصل نمیشه غیر از کابل برق Molex پاور.

به RGB استریپ هم وصل نمیشه، به هیچی وصل نمیشه غیر از فن و استریپ مخصوص خودش.

برای اون RGB استریپ خودتون میتوانید یک عدد کنترلر 12 ولت 5050 مخصوص استریپ RGB تهیه کنید و به اون وصل کنید.

لینک به دیدگاه

On 29 آذر 1398 at 10:53 AM, ARMIN said:

کنترلرش به هیچی وصل نمیشه غیر از کابل برق Molex پاور.

به RGB استریپ هم وصل نمیشه، به هیچی وصل نمیشه غیر از فن و استریپ مخصوص خودش.

برای اون RGB استریپ خودتون میتوانید یک عدد کنترلر 12 ولت 5050 مخصوص استریپ RGB تهیه کنید و به اون وصل کنید.

اون کنترلر مدل ۵۰۵۰ به مار من میخوره ؟ .. استریپ من ام اس ای هست و سوکت ۱۲ ولتش عکس زیره 

IMG_20191220_014404.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Im_punisher گفته است :

اون کنترلر مدل ۵۰۵۰ به مار من میخوره ؟ .. استریپ من ام اس ای هست و سوکت ۱۲ ولتش عکس زیره

بله میخوره.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...