رفتن به مطلب

لطفا در مورد خرید این رمها راهنماییم کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ببخشید که عکسا بی کیفیته سوالی بود بپرسید جوابشو از تو عکسای گوشیم بدم البته در اسرع وقت من با کیفتو دوباره آپلود میکنم

IMG_20191226_110639_351.jpg

لینک به دیدگاه

در در 3 دی 1398 در 00:11، ARMIN گفته است :

تست Time Spy رو از نرم افزار https://www.softgozar.com/futuremark-3dmark

بگیر، اگر امتیاز Graphics Score حدود 5700 بود امتیازش درسته.

حین انجام تست GPUZ رو باز نگه دار، از تب Sensors، دمای GPU رو چند بار دبل کلیک کن تا MAX بشه و بعد دمای این بخش رو پس از تست اعلام کن.

Capture.thumb.PNG.192882b56363a9f7e2f6931deec78d06.PNG

استاد یه سوال داشتم. من رو ویندوز ۱۰ تست وگا ۵۶ گرفتم از 3dmark قسمت firestrike نمره ام حدودا ۱۱۰۰۰ اومد . اون امتیازی که داخل اون دایره میزنه.ولی Timespy که میخوام اجرا کنم حین احرا یهو میزنه شما کنسل کردید تستو. دلیلش چیه؟ به همون firestrike میشه بسنده کرد یا نه باید حتما timespy هم باشه؟ چون فکر کنم fire برای direcx11 هست ولی time برای ۱۲. لطفا راهنماییم کنید بدونم گرافیک سالمه یا نه.ممنون

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Atlas1370 گفته است :

استاد یه سوال داشتم. من رو ویندوز ۱۰ تست وگا ۵۶ گرفتم از 3dmark قسمت firestrike نمره ام حدودا ۱۱۰۰۰ اومد . اون امتیازی که داخل اون دایره میزنه.ولی Timespy که میخوام اجرا کنم حین احرا یهو میزنه شما کنسل کردید تستو. دلیلش چیه؟ به همون firestrike میشه بسنده کرد یا نه باید حتما timespy هم باشه؟ چون فکر کنم fire برای direcx11 هست ولی time برای ۱۲. لطفا راهنماییم کنید بدونم گرافیک سالمه یا نه.ممنون

نه لزومی به تایم اسپای نیست. تست فایراسترایک هم خوبه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

استاد گرفتم spytime

IMG_20191227_144353_744.jpg

IMG_20191227_144356_761.jpg

IMG_20191227_144401_955.jpg

IMG_20191227_144617_876.jpg

لینک به دیدگاه

.

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

استاد ماین شده بود ولی طرف گفت اصولی ماین شده. ۱ سالم گارانتی داره. هنوز حساب نکردیم. ۳ خریدم. ببینید اگر داغون شده پسش بدم. رو سیستم ddr3 تست شده با رم ۴ و cpu corei5 2400 و مادربردz68p و هارد معمولی ۵۰۰ گیگ.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Atlas1370 گفته است :

استاد ماین شده بود ولی طرف گفت اصولی ماین شده. ۱ سالم گارانتی داره. هنوز حساب نکردیم. ۳ خریدم. ببینید اگر داغون شده پسش بدم. رو سیستم ddr3 تست شده با رم ۴ و cpu corei5 2400 و مادربردz68p و هارد معمولی ۵۰۰ گیگ.

من عرض کردم، امتیاز Graphics Score حدود 5700 باشه درسته.

من نمیتونم قضاوت کنم داغون شده یا نشده، فقط میتونم بگم این امتیاز رو باید می گرفته که گرفته.

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من عرض کردم، امتیاز Graphics Score حدود 5700 باشه درسته.

من نمیتونم قضاوت کنم داغون شده یا نشده، فقط میتونم بگم این امتیاز رو باید می گرفته که گرفته.

اکی الان متوجه شدم منظور شما این بود امتیاز گرافیک اسکوریش بشه حدود ۵۷۰۰ نه امتیاز کل تست. که برا من شدا ۵۷۷۷ تو دمای ۸۶ درجه. درسته؟؟

ویرایش شده توسط Atlas1370
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Atlas1370 گفته است :

اکی الان متوجه شدم منظور شما این بود امتیاز گرافیک اسکوریش بشه حدود ۵۷۰۰ نه امتیاز کل تست. که برا من شدا ۵۷۷۷ تو دمای ۸۶ درجه. درسته؟؟

بله همینطوره.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بله همینطوره.

اکی خیالم راحت شد. ممنون از راهنمایی خوبتون. خداییش افرادی مثل شما جای خالیشون واقعا حس میشه.👍👌👏

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...