رفتن به مطلب

کمک فوری! خاموش و روشن شدن چند ثانیه ای کیس پشت سر هم!

agh620
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

آقا من پارسال یه کیس بستم
کیسی که مال ۵ سال پیش بود تقریبا (سی پی یو core i5 2400 بستم - کارت گرافیک ddr5 gtx 550ti -) (2 تا رم 4 گیگ 1333 جمعا 8 گیگ) (پاور 310 وات گیرین) (مادربورد فعلی j&w) (مادربورد قبلی گیگابایت)

بعد یه مشکلی داره که مثلا کامپیوتر ۷ یا ۸ ساعت خاموش

بعد ۸ ساعت میخوام روشنش کنم
دکمه استارت رو که میزنم
زور میزنه که روشن بشه
حدود ۱ ثانیه اول که میخواد زور بزنه روشن بشه اوکی
بعد ۱ ثانیه مثل این که بخوایم برق از کیس بکشیم بیرون خاموش میشه

بعد ۲ ثانیه خاموش میمونه

بعد ۲ ثانیه خاموش موندن - به صورت اتوماتیک دوباره ۱ ثانیه زور میزنه که روشن بشه و دوباره خاموش میشه

این چرخه تا چند بار تکرار میشه
حدود ۳ یا ۴ بار

بعدش کامپیوتر روشن میشه🤔

حدود ۶ یا ۷ ماهی هست که با این مشکل روبرو هستم

این مشکل رو با یه مادربورد گیگابایت داشتم
بردم پیش یه تعمیرکار
گفت احتمالا به خاطر مادربورد
و مادربورد رو عوض کردم
و مادربورد j&w انداختم روش
یه ۲ ماهی خوب بود و مشکل نداشت

الان بعد دو ماه دوباره مشکلم برگشت کرده!
دقیقا همون مشکلی که با اون مادربورد قبلی داشتم! (همون خاموش و روشن با همینم خاموش و روشن میشه)

پاور کامپیوتر رو هم با ۳ تا پاور متفاوت تست کردم
مشکل حل نشد

پاور پاسکال
یه پاور سیاه رنگ
یه پاور گیرین 310 وات (پاور فعلی ش هست الان)

پیش همون تعمیرکار که بردم احتمال داد که به خاطر کارت گرافیکم باشه و بار زیاد بکشه - ولی با یه کارت گرافیک پایین تر هم تست کردم مشکل حل نشد!

الان به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

واقعا مشکل کلافه م کرده
مگه میشه با دو تا مادربرد یه مشکل باقی بمونه! اون مشکل هم بعد 1 ماه و نیم یا 2 ماه برگشت کنه!
اگه تستی چیزی هست بگید من به این تعمیرکار بگم انجام بده نتیجه ش رو اعلام کنم (خودم تعمیرکار نیستم)
خسته شدم از بس پول خرج این کیس کردم و مشکل حل نشده

لینک به دیدگاه

اگه بخاطر بار زیاد کشیدن گرافیک باشه باید وسط بازی ریست بشه نه اول کاری. تنها موقعی کهدیدم  پی سی چند بار پشت سر هم ریست میشه زمانی بود که سخت افزارش رو عوض کردم (مثلا تعویض رم یا سی پی یو) و مادربورد برای شناسوندن سخت افزار جدید چند بار ریست میشه. تو بایوس فک کنم گزینهای باشه که تو هر بار روشن شدن این کار رو انجام بده ولی حتی اگرم باشه قطعا بصورت پیشفرض غیر فعاله. ضمنا برای قرن اخیر دیگه واقعا پاورت ضعیفه. حتما ارتقا بده چون احتمالا الان خیلی زور بزنه بتونه 250 وات رو هندل کته با توجه به قدیمی بودنش.

Boot Phases

Security (SEC) – initial low-level initialization

Pre-EFI Initialization (PEI) – memory initialization

Driver Execution Environment (DXE) – main hardware initialization

Boot Device Selection (BDS) – system setup, pre-OS user interface & selecting a bootable device (CD/DVD, HDD, USB, Network

احتمالا CPU شما مشکلی داره و تو مرحله اول(Security (SEC) – initial low-level initialization)  گیر میکنه

ویرایش شده توسط Persian Assassin
لینک به دیدگاه

این اتفاق معمولا وقتی میفته که دو تا رم متفاوت رو سیستم هست و مادربورد تا بخواد تایمینگشون رو پیدا کنه و مچ بشن طول میکشه........شما با ید وقتی که سیستم بوت شد بری تو ویندوز و تایمینگا رو بخونی و بعد دستی وارد بایوس کنی.

لینک به دیدگاه

ممنون از دو نفری که جواب دادند
بعد از ظهر این دو مورد رو به اطلاع تعمیرکار میرسونم و بعد از تست همینجا اعلام میکنم دو مورد رو که آیا جواب داده یا نه

اگر مشکل از جای دیگه ای میتونه باشه ممنون میشم اعلام کنید
شاید با تست مشکل پیدا شد

ویرایش شده توسط agh620
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، *ghost* گفته است :

این اتفاق معمولا وقتی میفته که دو تا رم متفاوت رو سیستم هست و مادربورد تا بخواد تایمینگشون رو پیدا کنه و مچ بشن طول میکشه........شما با ید وقتی که سیستم بوت شد بری تو ویندوز و تایمینگا رو بخونی و بعد دستی وارد بایوس کنی.

میدونید - مشکل همیشگی نیست - مثلا هر روز صبح اینجوری میشه ولی بعد کامپیوتر رو خاموش میکنم 2 ساعت بعد تر روشن میکنم مشکلی نداره! - بعد دوباره فردا صبح بعد از 10 یا 11 ساعت که خاموش باشه این مشکل پیش میاد!
واقعا نمیدونم چرا اینجوریه!

لینک به دیدگاه

برا خودمم پیش اومده یه جوری احساس میکنی سیستم باید گرم شه تا شروع به کار کنه.......

اتصال هارد رو جدا کن ببین هنوز مشکل پا برجاست؟

اپدیت بایس هم انجام بده

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

با هربار روشن کردن سیستم بایوس پشت هم چندین بار ریست میشه

احتمالا باطری مادربرد توسط یکی از سخت افزارها تخلیه میشه. اگر باطری لیتیوم داری بنداز روش تست کن . اگر نداری همونو جدا کن 1 دقیقه بزار توی اب جوش (بیشتر نشه چون اگه لیتیوم باشه خراب میشه)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...