رفتن به مطلب

درخواست معرفی سایت دانلود فیلم با زیرنویس اختصاصی

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان لطفا یه سایت معرفی کنید فیلم و سریال های روز رو که تو سایتش میزاره  زیرنویسشم بزاره و 100% هماهنگ با نسخه  فیلم و سریالی که تو سایتش گزاشته  باشه

من جدیدا مشکل دارم این موردو,.. فیلم یا سریال دانلود میکنم بعد تو سایتای دانلود زیرنویس میگردم میبینم نسخه فیلمی که من دانلود کردم نیس نسخه های دیگست که اونم هماهنگ نیس هی وسط فیلم زیرنویسو عقب جلو باید بکشی .اعصاب خرد کنه

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

من همیشه از سایت https://subf2m.co گرفتم و مشکلی نداشتم

اگه سایت رایگان با انکودر های مختلف مثل فردا دانلود خواستی پ.خ بده 

سایت فیلم تو مووی هم بعد بسته شدن سایتا مثل اینکه سانسورچی شده‌. فیلم polar رو دان کردم سانسور شده بود

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، real fc گفته است :

این چند وقته مجبور شده همه فیلما و سریالاشو س کنه اونم به طرز بسیار ناشیانه

بخوای س شده بگیری فایل نیکو خیلی بهتره

در 7 ساعت قبل، Vikings گفته است :

درود

دوستان لطفا یه سایت معرفی کنید فیلم و سریال های روز رو که تو سایتش میزاره  زیرنویسشم بزاره و 100% هماهنگ با نسخه  فیلم و سریالی که تو سایتش گزاشته  باشه

من جدیدا مشکل دارم این موردو,.. فیلم یا سریال دانلود میکنم بعد تو سایتای دانلود زیرنویس میگردم میبینم نسخه فیلمی که من دانلود کردم نیس نسخه های دیگست که اونم هماهنگ نیس هی وسط فیلم زیرنویسو عقب جلو باید بکشی .اعصاب خرد کنه

http://digimoviez.pro/

بیا از اینجا دانلود کن که هم نسخه کامله هم زیرنویسا تو نسخه های 1080 نرم افزاری (سافت ساب نه هارد ساب)به فیلم چسبیدن و کاملا هماهنگن

دیگه لازم نیست بری زیرنویس دانلود کنی و اندازه و رنگ و فونتم میتونی تو نرم افزار و تی وی عوض کنی

ویرایش شده توسط Goorani___k65
لینک به دیدگاه

در در 5 دی 1398 در 00:36، sajad-tnt گفته است :

بهتر هست از سایت هایی که برای مخاطب ارزش قاعل هستند و زیربار این کثافت کاریها نرفتن دانلود کنید:

daymovie

30nama

king-movie

البته این 3 تا سایتی که شما معرفی کردی بیشتر برا جیب خودشون ارزش قائل هستن 😄

یعنی شما برای دانلود فیلم دزدی اونم با وجود این همه سایت دانلود به اینا پول میدی؟!😐

یه سایتم من معرفی کردم که زیرنویسم چسبونده بود اونم ف کردن همین دیشب

در در 5 دی 1398 در 06:25، Games_OD گفته است :

فعلا فکر کنم این خوبه

س که نکردن فیلمارو؟

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Goorani___k65 گفته است :

البته این 3 تا سایتی که شما معرفی کردی بیشتر برا جیب خودشون ارزش قائل هستن 1f604.png

یعنی شما برای دانلود فیلم دزدی اونم با وجود این همه سایت دانلود به اینا پول میدی؟!1f610.png

میدونید یه سایت که بخواد همه فیلمارو با انواع کیفیت ها آرشیو کنه چه هزینه های سنگینی باید برای سرورهاش پرداخت کنه؟!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Goorani___k65 گفته است :

البته این 3 تا سایتی که شما معرفی کردی بیشتر برا جیب خودشون ارزش قائل هستن 1f604.png

یعنی شما برای دانلود فیلم دزدی اونم با وجود این همه سایت دانلود به اینا پول میدی؟!1f610.png

یه سایتم من معرفی کردم که زیرنویسم چسبونده بود اونم ف کردن همین دیشب

فعلا فکر کنم این خوبه

س که نکردن فیلمارو؟

والا من ویچر رو ازینجا گرفتم ، کات نداشت، فیلمای جدید هم همینطور.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

میدونید یه سایت که بخواد همه فیلمارو با انواع کیفیت ها آرشیو کنه چه هزینه های سنگینی باید برای سرورهاش پرداخت کنه؟!

در 1 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

اگه میدونست قطعا این حرف رو نمیزد

جالب اینجاست اکثر سایت هایی که مجوز گرفتن مثل فیلم 2 مووی سرور دانلودشون داخل ایرانه و اسپانسری بدون اینکه ریالی خرج کنن

ولی این سایتهایی که گفتم همه سرور دانلودشون خارج از کشور هست و با دلار 13ت هزینه نگه داری آرشیو رو پرداخت میکنن

شما هم آیا می دانید سایت های پر بازدید دانلود فیلم و سریال چه مبالغ بالا و هنگفتی از تبلیغات کسب می کنند؟!

انگار فقط همین چندتا سایت سروراشون خارجیه!خیلی سایتام هست که فیلمارو س نمیکنن و رایگانن

نمیدونم شاید شما دو نفر خودتون تو این کار هستید که ناراحت شدید وگرنه حرف خاصی نزدم

گفتم وقتی این همه سایت خوب و رایگان هست چرا باید پول بدیم!حساب کپی رایتم باشه که اینا خودشونم حق امتیاز ندادن بخرن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

از نوع نظرتون مشخصه سن و سال کمی داشته باشید!

خب شما هم بیا توی کار ما و خودت سایت بزن و از مبالغ هنگفتی که ریخته شده به جیب بزن!

اما بهرحال داداش کوچیکم انتخاب با خودتون هست , هر روز در به در دنبال سایت باشید و فیلم سانسور شده دانلود کنید یا اینکه پول دوتا چیپس بدید و از سایت های اشتراکی بدون دردسر دانلود کنید

البته اگه سنتون به کارت بانکی نمیخوره بهم بگید تا براتون اشتراک سایت رو خریداری کنم

اره من چهار سالمه ولی چون خیلی باهوش بودم تونستم زودتر نوشتن و تایپ کردنو یاد بگیرم که البته هیچ ارتباطی هم به شما و بحث نداره

میتونی عصبانیتتو به طرقی غیر از اینکه مخاطبتو کم سن و سال و فاقد درک و شعور کافی معرفی کنی،خالی کنی

بهتره به جای توهین یادبگیری منطقی صحبت کنی و چون توهین کردی منم اینطوری جوابتو میدم👇

همونه پس!نونت تو این کاره که جوش اوردی

در ضمن بنده شغل و درامد خودمو دارم و چقدر مسخره و بچگانس که فکر کنیم هر کاری درامد خوبی داشت باید ما هم تجربش کنیم

http://aratis.ir/2789/درآمد-سایتهای-ایرانی-درآمد-بیتوته/

http://hpmobin.ir/fa/organisation-2/کتب-آموزشی-2/138-درآمد-وب-سایت-های-ایرانی-چقدر-است؟.html

http://hamyareweb.co/what-is-the-revenue-of-content-centric-sites/

این لینک ها هم مربوط به درامد دو  سایت بسیار معروف ایرانیه که یکیش البته در سال 94 هست که مسلما در حال حاضر حداقل سه یا چهار برابر این مقداره و البته مبلغ هم میلیارد هست نه میلیون و اشتباه نوشته شده در یکی از لینک ها

هرچند که سایت های معروف دانلود فیلم فاصله زیادی با چنین سایت هایی از نظر امار بازدید و قیمت و تعرفه تبلیغات دارن ولی خب در عوض هزینه و پرسنل بسیار کمتری هم دارن 

http://mymr-movie.net/

همین سایتی که دوستمون معرفی کردن هم س نمیکنه هم خیلی از فیلم ها و سریال ها رو با کیفیت 4k برا دانلود گذاشته هم رایگانه هم فعلا فیلتر نیست

اون سایتی هم که من معرفی کرده بودم حتی زحمت کشیده بودن زیرنویس نرم افزاری و سخت افزاری برا فیلما میذاشتن ولی بازم خدماتشون رایگان بود

و البته خیلی سایت های دیگم هستن که کمتر شناخته شدن

چرا راه دور بریم!همین سایت دی ال فاکس برای زیرنویس هر بازی چندین میلیون هزینه میکنه ولی دانلودش رایگان هست و گفته هرکی دلش خواست حمایت مالی کنه

مشکل اینجاست که یه سری طمعشون زیاده و نمیتونن فقط به درامد تبلیغات و موارد مشابه اون اکتفا کنن

در ضمن این پول دو تا چیپسی که میگی وقتی به چشم نمیاد که فقط یکی باشه

بخوایم دنبال دانلودبی  دردسر و بی دغدغه باشیم پول چندتا چیپس  رو ماهانه باید بدیم به اشتراک سرویس هایی مثل نماوا برای دیدن سریال و فیلم های ایرانی!پول چند تا چیپس بدیم برای سایتی که شما عاشقشی برای دیدن فیلم و سریال خارجی

خدا تومن بدیم برای اینترنت موبایل!پول چند دهتا چیبس بدیم برای اینترنت خانگی

پول چندتا چیبس بدیم برای فلان سایتی که ویدئو های اموزشیشو دانلود میکنم و خیلی موارد دیگه

بله بخوایم اینطوری خرج کنیم سر برج باید پول یه وانت چیبسو بدیم برای همین موارد پیش و پا افتاده در صورتی که کل حقوق کارمند و کارگر...

دربه در بودن هم نداره و همین سایتی رو که معرفی کردم حداقل شش ماه بود ازش استفاده می کردم و هیچ مشکلی نداشت و حالا هم با سرچی ساده چند دهتا سایت با خدمات رایگان در دسترس هست

در ضمن بشخصه هر فیلم و سریال داخلی که دیده باشم و حتی خوشم نیومده باشه ولی استاندارد و کیفیت ساخت بالایی داشته باشه رو میخرم

یا همون فیلم های اموزشی رو که گفتم چون حاصل دسترنج پرسنل و مدیریت سایت هست رو هم خریداری می کنم

یا مورد اخر با اینکه بازی کنترل رو تا اخر نرفتم باز هم بابت زیرنویس مبلغی رو به عنوان حمایت مالی به دی ال فاکس پرداخت کردم(هرچند اندک)

ولی هیچ وقت نمیام برای خدماتی که خودش هم دزدی در سطح بین المللیه و رایگان دریافت شده هزینه کنم در صورتی که حتی بهترش بصورت رایگان در اختیارمه!کسی هم اینکارو بکنه باید به عقلش شک کرد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...