رفتن به مطلب

ناپدید شدن ssd بعد از بلو اسکرین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان عزیز.

بنده حدود هفت ماه پیش یکعدد ssd samsung 850 pro 256gb از یکی از کاربرای فروم خریداری کردم که درزمان خرید 10 ترابایت رایت و 90 روز کارکرد داشت.

ابتدا از اس اس دی دیگری استفاده میکردم (adata su 655 120 gb) که بعد از حدود یکماه و نیم دستگاه رو وصل کردم و روی اس اس دی سامسونگ ویندوز ریختم. برای اینکه رایت اس اس دی هم بالا نره temp ویندوز و idm رو هم روی هارد دیسک قرار دادم. اخرین بار هم هلفش رو حدود دوماه پیش چک کردم که 98 درصد بود و 12 ترابایت رایت.

روز گذشته بنده در حال انجام بازی pes 20 lite بودم که بازی هنگ  کرد و بلو اسکرین ظاهر شد با کد critical process died که روی 0 درصد بود و بعد از گذشت 15 دقیقه دستی سیستم رو ریستارت کردم.

بعد از اون اس اس دی داخل بوت منو و بایوس شناخته نمیشه.

کابل های پاور و ساتا هم تعویض کردم فایده ای نداشت.

مشخصات سیستم:

Msi big bang xpower II  X79

I7 3820

Enermax platimax 1700w

لینک به دیدگاه

درود 
با یه برد دیگه تست کنید شاید هنوز زنده باشه 😓

لینک به دیدگاه

درایو 850Pro سال 94 در ایران موجود شد، بنابراین احتمالا حدود 5 سالی از عمرش می گذشته، و با توجه به توصیفی که از مشکل کردین، این اس اس دی به نظر سوخته.

ولی بد نیست ولتاژ 5 ولت پاورتون رو هم چک کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M-yousef گفته است :

به احتمال زیاد سوخته

درود. والا دلیلی نداره باهاش زیادم کارنکردم همینطور اطلاعات حیاتی داخلش دارم  راهی باشه اطلاعات رو از داخلش دربیارم.

در 50 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

درود 
با یه برد دیگه تست کنید شاید هنوز زنده باشه 1f613.png

درود. والا فعلا در دسترس ندارم . داخل فروم های خارجی دو مورد بود که هاردشون یجورایی به کما رفته بود و هردو گفته بودن امکان داره با اون درست بشه.

در 23 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

درایو 850Pro سال 94 در ایران موجود شد، بنابراین احتمالا حدود 5 سالی از عمرش می گذشته، و با توجه به توصیفی که از مشکل کردین، این اس اس دی به نظر سوخته.

ولی بد نیست ولتاژ 5 ولت پاورتون رو هم چک کنید.

والا کارکردی نداشته و ایشون گفتن سال 96 خریداری کردن و بنظرم غیر منطقیه خراب بشه . احیانا راهی هست اگر سوخته باشه اطلاعاتم رو از داخلش در بیارم؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود. والا دلیلی نداره باهاش زیادم کارنکردم همینطور اطلاعات حیاتی داخلش دارم  راهی باشه اطلاعات رو از داخلش دربیارم.

SSD دلیلی خاصی برای سوختن نمیخواد

یه SSD داشتم همینجوری یه روز صفحه آبی اومد از اون به بعدم دیگه بالا نمیومد

فرستادم گارانتی تعویضش کرد

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

والا کارکردی نداشته و ایشون گفتن سال 96 خریداری کردن و بنظرم غیر منطقیه خراب بشه . احیانا راهی هست اگر سوخته باشه اطلاعاتم رو از داخلش در بیارم؟

بد شانسی آوردی اینا خرابیشون خیلی کمه. من راهی برای ریکاوری اس اس دی های سوخته متاسفانه نمیشناسم.

لینک به دیدگاه

سلام

دقیقا اولین ssd که من سوزوندم همینطوری شد ، بلو اسکرین داد منم خاموش روشن کردم یکم گیر داشت دوباره بلواسکرین داد من خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد 

دادمش تعمیر کار گفت mcu سوخته منم دیگه زیاد mlc بودن برام مهم نیست چون خیلی رایت ندارم پول داده بودم بابت mlc از ی طرف دیگه کنترلرش سوخت.....

اخرین ssd که خریدم سامسونگه و تعریفشو زیاد شنیدم به نظر منم کیفیت خوبی در مقایسه با پلکستور که دارم داره ولی فک نمیکردم اینقد زود بسوزه خیلی زود از شما سوخته اگه وقتی خریدید 90 روز کارکرد داشته و شما هم زیاد استفاده نکردید زیادی عجیبه برام

لینک به دیدگاه

سلام بنده هم دوتا کروسیر دستم اومد هر دو فضاشون 20 مگابایت شده بود و هردو رو یه سیستم بودن و باهم مرخص شدن . خوشبختانه یکیشو تونستم ردیف کنم و اگر روشی بلد هستید برای بکاپ گیری فریمور که بتونم از اولی بکاپ و رو دومی پیاده کنم ممنون میشم ازتون 

و اما بعضی از مشکلات اس اس دی . یکیش همینی هست که برای بنده پیش اومد و یکیش کلا شناخته نشدن در بایوس هست 

اول از همه در بایوس باید حالت هارد روی ahci باشه . یه روشی که رو نت پیدا کردم و یکی از هاردهام با همین روش اوکی شد و بعد بلافاصله فریمورش رو آپدیت کردم با این روش بود 

همه هاردهاتون رو از سیستم جدا کنید . فقط اس اس دی وصل باشه . وارد بایوس بشید حالت هارد هم که گفتم به مدت نیم ساعت بزارید سیستم در همین حالت بمونه یعنی در بایوس . ( یکی از کابلهای ساتا یا برق پاور باید قطع باشه که متاسفانه بنده فراموش کردم کدوم یکی بود ) یه سرچ بزنید حتما پیدا میکنید . نیم ساعت که گذشت اون یکی کابل رو وصل کرده و سیستم رو ریستارت میکنید . با این روش هاردی که 20 مگابایت شناسایی میشد حجم واقعیش برگشت ولی فرمت و پارتیشن نمیشد که به وسیله برنامه آپدیت فریمور خود کروسیر اوکی شد . بدنیست شما هم یه امتحان بکنید شاید یه فرجی حاصل شد . 

ssd.thumb.jpg.db709cf859b7d2a9177631802e4d0a6d.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 6 دی 1398 در 12:12، M-yousef گفته است :

در در 6 دی 1398 در 12:18، ARMIN گفته است :

در در 6 دی 1398 در 12:33، amirpcp30 گفته است :

در در 6 دی 1398 در 12:49، babak_11 گفته است :

درود خدمت دوستان عزیز.

بعد از اینکه حدود 20 مطلب راجب موارد مشابه خوندم که در 18 تا ازونها گفته بودن که اس اس دی سوخته و در اونجا که مشکلی ازین بابت ندارن و تقریبا همه با نو تعویض کرده بودن. در 2 مطلب تونستم راه حل موقتی این مشکل رو پیدا کنم که اجازه میده اطلاعاتم رو از داخلش بردارم.ولی تصمیمم بر این بود که تا راه نهایی برای رفع این مشکل پیدا نکردم تاپیک رو بالا نیارم و هیچکدوم از جمله خرید کابل نو با اینکه با چند کابل دیگه امتحان کرده بودم فایده نداشت.

البته بعد متوجه شدم جناب بابک عزیز هم مشابه این راه رو قرار دادن که اگر اون دو تاپیک رو ندیده بودم قطعا راه دوست عزیز کارساز بود تشکر میکنم از ایشون.

https://linustechtips.com/main/topic/108519-bsod-and-then-ssd-not-detected-by-windows-or-in-bios/

دوستان این تست های اس اس دی من هیچ موردی داخل تست ها پیدا نکردم و علت خرابی رو نمیدونم.(توضیح ساده ترش این هست که با انجام روش بالا هم هربار حدود 30 دقیقه اس اس دی کاملا شناخته میشه و بدون مشکل کار میکنه ولی بعد این مدت دوباره ناپدید میشه)

nbnvbn.thumb.PNG.6dd8179c152f78e6587dd4101313a221.PNG

لینک به دیدگاه

چرا اس اس دی این همه مشکل داره؟

این همه سال هارد داشتیم هیچی نشد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...