رفتن به مطلب

سوال فوری در مورد خرید و ارتقای رم DDR4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید محترم انجمن من قصد ارتقا ی رم سیستم م رو دارم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم

۸ گیگ من یه رم g.Skill رو سیستم م دارم که مدل دقیق ش هست 

F4-3200C16-8GVGB  که فرکانس ش ۳۲۰۰ و تایمینگ ش هم که به صورت تک کانال روی سیستم کار میکنه 16-18-18-38 

حالا قصد خرید یک ماژول رم ۸ گیگ از یکی از دوستان در همین انجمن دارم رو که از پک دوال برداشته میشه و مدل دقیق ش هم F4-3200C16D-16GVKB و فرکانس ش ۳۲۰۰ و تایمینگ ش هم 16-18-18-38

حالا نگرانی من از مچ نشدن رم ها و دوال کانال نشدن هست با توجه به یکسان بودن 

فرکانس و تایمینگ ولی تفاوت در مدل ها مشکلی  پیش نمیاد؟

ممنون از پاسخ تون 🙂

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

شما میتونی رم F4-3200C16-8GVGB  رو در وبسایت G.SKILL پیدا کنی؟

لینک به دیدگاه

https://www.gskill.com/product/165/184/1536116621/F4-3200C16D-16GVGBRipjaws-VDDR4-3200MHz-CL16-18-18-38-1.35V16GB-(2x8GB)

رم ی که دارم

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

فقط مدلی که دارم GVGB هست و مدلی که میخوام بخرم GVKB همین :دی

لینک به دیدگاه

هیچ وقت در مورد رم نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمال 90 درصد با هم کار میکنند اون اختلاف در کد انتهایی هم به دلیل تفاوت سازنده چیپ.احتمالا یکی هاینیکسه یکی سامسونگ

لینک به دیدگاه

17 hours ago, Daniel Stark said:

هیچ وقت در مورد رم نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمال 90 درصد با هم کار میکنند اون اختلاف در کد انتهایی هم به دلیل تفاوت سازنده چیپ.احتمالا یکی هاینیکسه یکی سامسونگ

بله اما نگرانی اصلی من از این هست که بصورت دوال کانال کار نکنند وگرنه تا جایی که من فهمیدم این کدها به معنی رنگ (هیت سینک) شون هست

F4-3200C16D-16DGVKB -> K= Black

F4-32000C16D-16GDVGB -> G=Gray

F4-3200C16D-16GDVRB -> R=Red

البته مال من مشکی هست

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

بله اما نگرانی اصلی من از این هست که بصورت دوال کانال کار نکنند وگرنه تا جایی که من فهمیدم این کدها به معنی رنگ (هیت سینک) شون هست

F4-3200C16D-16DGVKB -> K= Black

F4-32000C16D-16GDVGB -> G=Gray

F4-3200C16D-16GDVRB -> R=Red

البته مال من مشکی هست

به صورت دوال 100 درصد کار میکنند نگرانی باید برای بوت شدن داشته باشید😁

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Daniel Stark گفته است :

دوست عزیز از کجا بفهمیم کدوم سریال ها چیپ های  سامسونگ هستن !؟ چوی توضیحات خوده سایت اصلا چیزی نمی نویسه 

image.thumb.png.8d2191c1727ee73fd80109beccb79cb6.png

مثل تصویر پیوست شده 

یه سوال دیگه ام داشتم کلا تفاوت چیپ سامسونگ و هاینیکسه توی چیه !؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با توجه به مدل خودتون و مدلی که میخواین بخرین تجربه کم بده میگه بعید میدونم مشکلی پیش بیاد 

من حتی روی سیستم intel 5820k یه مدل از جی اسکیل و یه مدل از کینگستون داشتم هر ماژولی 16 گیگ بود 

هر دو 3000 و تایمینگ مثل هم داشتم و هیچ وقت مشکلی نداشتن تازه پروفایل xmp ام فعال بوده و کار رندر باهاش انجام میدادم و مشکلی نداشتم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Daniel Stark گفته است :

به صورت دوال 100 درصد کار میکنند نگرانی باید برای بوت شدن داشته باشید😁

البته میتونید با توافق با فروشنده ماژول رو روی سیستم تست کنید اگر مشکلی نبود خرید رو قطعی کنید 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

دوست عزیز از کجا بفهمیم کدوم سریال ها چیپ های  سامسونگ هستن !؟ چوی توضیحات خوده سایت اصلا چیزی نمی نویسه 

image.thumb.png.8d2191c1727ee73fd80109beccb79cb6.png

مثل تصویر پیوست شده 

یه سوال دیگه ام داشتم کلا تفاوت چیپ سامسونگ و هاینیکسه توی چیه !؟

فکر کنم سامسونگ توی اوور بهتر جواب میده و چیپ  با کیفیت تری  هست 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

دوست عزیز با توجه به مدل خودتون و مدلی که میخواین بخرین تجربه کم بده میگه بعید میدونم مشکلی پیش بیاد 

من حتی روی سیستم intel 5820k یه مدل از جی اسکیل و یه مدل از کینگستون داشتم هر ماژولی 16 گیگ بود 

هر دو 3000 و تایمینگ مثل هم داشتم و هیچ وقت مشکلی نداشتن تازه پروفایل xmp ام فعال بوده و کار رندر باهاش انجام میدادم و مشکلی نداشتم

ولی من توی رم 2 تا شرکت مختلف یا مشخصات یکسان خیلی اذیت شدم و همش بلو اسکرین میداد

اوایل اصلا نمیدونستم از رم هاست بعدا یه دوست با تجربه بهم گفت و از اون موقع دیگه مشکلی ندارم با سیستم 

یه پک دوال خریدم رو راحت شدم 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sam_Asus گفته است :

ولی من توی رم 2 تا شرکت مختلف یا مشخصات یکسان خیلی اذیت شدم و همش بلو اسکرین میداد

اوایل اصلا نمیدونستم از رم هاست بعدا یه دوست با تجربه بهم گفت و از اون موقع دیگه مشکلی ندارم با سیستم 

یه پک دوال خریدم رو راحت شدم 

نمیدونم ولی کلا رم شانسی البته به روز بودن بایوسم خیلی تاثیر داره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 6 دی 1398 در 11:12، Saman Taji گفته است :

با سلام خدمت اساتید محترم انجمن من قصد ارتقا ی رم سیستم م رو دارم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم

۸ گیگ من یه رم g.Skill رو سیستم م دارم که مدل دقیق ش هست 

F4-3200C16-8GVGB  که فرکانس ش ۳۲۰۰ و تایمینگ ش هم که به صورت تک کانال روی سیستم کار میکنه 16-18-18-38 

حالا قصد خرید یک ماژول رم ۸ گیگ از یکی از دوستان در همین انجمن دارم رو که از پک دوال برداشته میشه و مدل دقیق ش هم F4-3200C16D-16GVKB و فرکانس ش ۳۲۰۰ و تایمینگ ش هم 16-18-18-38

حالا نگرانی من از مچ نشدن رم ها و دوال کانال نشدن هست با توجه به یکسان بودن 

فرکانس و تایمینگ ولی تفاوت در مدل ها مشکلی  پیش نمیاد؟

ممنون از پاسخ تون 1f642.png

درود

نرم افزار زیر رو جستجو و دانلود کنید:

Thaiphoon 

پس از آنزیپ؛

سربرگ EEPROM گزینه READ SPD on SMBus #0 رو بزنید مشخصات تراشه سازنده رم و نوع اون، تایمینگ ها، سابتایمینگ ها، فرکانس ، تعداد تراشه به کار رفته بر روی رم، یک طرفه یا دوبرچیپ بودن اصطلاحا(Single Side or Dual Side یا SS , DS)، کشور سازنده و محل اسمبل، تاریخ تولید، پارت نامبر، سریال نامبر و ... نمایش داده میشه....

در 2 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون در بالا توضیح دادن

یه راه دیگش هم استفاده از cpuz در قسمت SPD هست

کلا سامسونگ پرطرفدار تره چون کیفیتش بالاتره و با فرکانس بالاتر و تایمینگ بهتری کار میکنند وبا رایزن هم مشکل ندارند

هاینیکس و میکرون در درجه بعدی قرار میگیرن البته به معنی بد بودنشون نیست برای مثال تمامی رم های شرکت کروشیال از جمله Ballistix میکرون هستند چون زیر مجموعه خود شرکت میکرون هست یا اینکه gskill هم سامسونگ کار میکنه هم هاینیکس راه تشخصیش هم سادس معمولا برای مثال تمامی رم های 3200 cl14 سامسونگ بی دای هستند مثل TridenZ ها و یا 3600 cl18 قطعا هاینیکس هستند

ویرایش شده توسط Daniel Stark
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Daniel Stark گفته است :

دوست عزیزمون در بالا توضیح دادن

یه راه دیگش هم استفاده از cpuz در قسمت SPD هست

کلا سامسونگ پرطرفدار تره چون کیفیتش بالاتره و روی رایزن بدون دردسر کار میکنه

هاینیکس و میکرون در درجه بعدی قرار میگیرن البته به معنی بد بودنشون نیست برای مثال تمامی رم های شرکت کروشیال میکرون هستند چون زیر مجموعه خود شرکت میکرون هست یا اینکه gskill هم سامسونگ کار میکنه هم هاینیکس راه تشخصیش هم سادس معمولا برای مثال تمامی رم های 3200 cl14 سامسونگ بی دای هستند مثل TridenZ ها و یا 3600 cl18 قطعا هاینیکس هستند

image.png.cf7a826cb1609f0a97a36d3fdcba551a.png

image.png.87ed1514d2bbdd1e00e8bf31c3ffd942.png

ممنون از راهنمایی تون ... ولی توی cpu-z مشخصات چیپ رو نمیزنه که برای کدوم برنده 

نظرتون در مورد رم های شرکت Team group چیه !؟  از چیپ چه شرکت هایی استفاده میکنه !؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Daniel Stark گفته است :

gskill هم سامسونگ کار میکنه هم هاینیکس راه تشخصیش هم سادس معمولا برای مثال تمامی رم های 3200 cl14 سامسونگ بی دای هستند مثل TridenZ ها و یا 3600 cl18 قطعا هاینیکس هستند

البته چندی پیش با یکی از دوستانم که کار اوورکلاک میکنه صحبت کردم گفت کلا سری  TridenZ  و سری royal TridenZ  کلا از چیپ های سامسونگ استفاده میکنن 

لینک به دیدگاه

بله cpuz با بعضی رم ها سازگار نیست باید از Thaiphoon burner استفاده کنید

در مورد Royal بله سامسونگ هستند ولی Z های معمولی هاینیکس هم بنده دیدم مخصوصا CL18 CL19

لینک به دیدگاه

در در 6 دی 1398 در 15:26، Daniel Stark گفته است :

هیچ وقت در مورد رم نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمال 90 درصد با هم کار میکنند

من هم با این نظر دوستمون موافقم، احتمال اینکه با هم کار کنند بیش از 50 درصده، ولی اگر دو چیپ مختلف باشند، ممکنه تایمینگ های صفحات دوم و سوم، منطبق نشوند، در کل احتمال ناسازگاری هست اما خیلی کمه.

لینک به دیدگاه

20 hours ago, Naser.Morsali said:

البته میتونید با توافق با فروشنده ماژول رو روی سیستم تست کنید اگر مشکلی نبود خرید رو قطعی کنید 

بله باید با ایشون به یک نتیجه ای برسم چون برای خرید پک دوال ۱۶ گیگ پول م نمیرسه از طرفی هم تک ماژول ۸ گیگ موجود نیست

17 hours ago, HeX said:

درود

نرم افزار زیر رو جستجو و دانلود کنید:

Thaiphoon 

پس از آنزیپ؛

سربرگ EEPROM گزینه READ SPD on SMBus #0 رو بزنید مشخصات تراشه سازنده رم و نوع اون، تایمینگ ها، سابتایمینگ ها، فرکانس ، تعداد تراشه به کار رفته بر روی رم، یک طرفه یا دوبرچیپ بودن اصطلاحا(Single Side or Dual Side یا SS , DS)، کشور سازنده و محل اسمبل، تاریخ تولید، پارت نامبر، سریال نامبر و ... نمایش داده میشه....

ممنون از شما تست میکنم و نتیجه رو اینجا قرار میدم

10 hours ago, ARMIN said:

من هم با این نظر دوستمون موافقم، احتمال اینکه با هم کار کنند بیش از 50 درصده، ولی اگر دو چیپ مختلف باشند، ممکنه تایمینگ های صفحات دوم و سوم، منطبق نشوند، در کل احتمال ناسازگاری هست اما خیلی کمه.

بله در صورت خریداری امیدوارم مشکل ی پیش نیاد هر دو مدل کاملا مشابه هستند قاعدتا سازگار میشن اما باید در عمل تست کرد و دید...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان دیروز 32 گیگ رم جی اسکیل سری رویال گرفتم  2 تا پک 16 گیگ 2x8 گرفتم 

خوشبختانه چیپ سری رویال ها سامسونگ هست  .... بنظره خودم البته سلیقه شخصی هست 

آلومینیوم  نقره ای خیلی شیک تر از آلومینیوم طلایی با این حال که 2-3 دلار نزدیک به 50 تومن گرونتره 

لینک دقیق رم ها :  https://www.gskill.com/product/165/299/1552463366/F4-3200C16D-16GTRS-Overview

image.png.59a6422e4b8355f08a2d9d62799f3a2e.png

image.png.6bf175afcf9b273f522b7a639bbc1eea.png

photo_2019-12-31_11-40-43.thumb.jpg.718427885709916ac1f68929969eb613.jpg

photo_2019-12-31_11-40-41.thumb.jpg.5ce569439aac4d5109bc76dbd54a2943.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

سلام دوستان دیروز 32 گیگ رم جی اسکیل سری رویال گرفتم  2 تا پک 16 گیگ 2x8 گرفتم 

خوشبختانه چیپ سری رویال ها سامسونگ هست  .... بنظره خودم البته سلیقه شخصی هست 

آلومینیوم  نقره ای خیلی شیک تر از آلومینیوم طلایی با این حال که 2-3 دلار نزدیک به 50 تومن گرونتره 

لینک دقیق رم ها :  https://www.gskill.com/product/165/299/1552463366/F4-3200C16D-16GTRS-Overview

1. چرا XMP رو فعال نکردی؟

2. توی کیس چرا اینقدر گرد و خاک گرفته؟

3. مبارکه

4. چرا تو تاپیک مردم پست شخصی می گذاری؟

5. جای عکس قطعات تاپیک دیگری است.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

1. چرا XMP رو فعال نکردی؟

2. توی کیس چرا اینقدر گرد و خاک گرفته؟

3. مبارکه

4. چرا تو تاپیک مردم پست شخصی می گذاری؟

5. جای عکس قطعات تاپیک دیگری است.

1- متاسفانه xmp رو فعال میکنم زمان رندر سیستم خود به خود ریست میشود .... تمامی موارد هم چک کردم میزان دما سی پی یو -بروز بودن بایوس-با رم های قبلی هم همین مشکل رو داشتم ربطی به رم نداره دلیلش چیه و مشکل  کجاست نمیدونم ....!؟ 

2-یه چند ماهی خیلی درگیر مسایل مختلف مخصوصا کاری بودم از سیستم منزل شخصی قافل شدم  البته این دمنده هوام  ام زغالش  تموم شده باید برم سرویس که وقت نکردم 

3-ممنون عزیز 💗

4- پست شخصی نبود بنده سوال در مورد چیپ های هاینیکس و سامسونگ  در رم های جی اسکیل چون پرسیدم خواستم برای دوستان مشخص کنم رویال ها چیپ سامسونگ دارن 

5- این  مورد بله حق با شماست .... 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...