رفتن به مطلب

فلش 64 گیگ چی بگیرم ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، میخوام فلش 64 گیگ بگیرم ولی هرفلشی رو نگا میکنم میبینم سرعت رایتش خیلی پایینه، الان  SP Blaze B10 16gb usb3 دارم با سرعت رایت 32 مگ ولی این جدیدا همشون مضخرفن، حتی مدل 64 گیگ همین سیلیکون پاور توی سایتش زده 25mb/s  

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، micpet گفته است :

درود، میخوام فلش 64 گیگ بگیرم ولی هرفلشی رو نگا میکنم میبینم سرعت رایتش خیلی پایینه، الان  SP Blaze B10 16gb usb3 دارم با سرعت رایت 32 مگ ولی این جدیدا همشون مضخرفن، حتی مدل 64 گیگ همین سیلیکون پاور توی سایتش زده 25mb/s  

پاتریوت بگیر 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Slasher گفته است :

پاتریوت بگیر 

اصلا نیست، حتی سیلیکون هم کمیابه.

تهش 130 تومن میخوام هزینه کنم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، micpet گفته است :

اصلا نیست، حتی سیلیکون هم کمیابه.

مشهد سخت بتونی پاتریوت پیدا کنی چون قیمتش بالاس کسی نمیاره و با بودجه که شما تعیین کردی همون سیلیکون بخر.

لینک به دیدگاه

64 گیگ پاتریوت رو داشتم مدل supersonic rage دسته دوم 250 فروختم سال پیش

با توجه به بودجه شما من فلش Apacer AH335 پیشنهاد میکنم سرعت رایتش بالا نیست ولی سرعت ریدش خیلی خوبه

9kvw_apacer_ah335.jpg

twz_apacer_ah335_2.jpg

لینک به دیدگاه

پیتریوتت ۳۲ گیگش ۳۰۰ خورده ای هست. فلش adata ue700 pro پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

چی خبره پتریوت، یک فلش با سرعت رایت 30 تا 40 هم خوبه. آدم به جای اینکه 300 بده رو فلش میره هارد اکس میخره !!

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، micpet گفته است :

چی خبره پتریوت، یک فلش با سرعت رایت 30 تا 40 هم خوبه. آدم به جای اینکه 300 بده رو فلش میره هارد اکس میخره !!

خوب اینو به خودت بگو دیگه! 😅

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

به نظر فلش خوبی میاد با اینکه به قیافش نمیخوره، تو Newegg ازش خوب نوشته بودن. مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی امازون هم خوب نوشتن در موردش 

سرعتش هم مناسبه  کاربر ها گفتن 

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به نظر بنده که هرچی میگیری از مدلهای پایین ADATA نگیر! 

به ظاهر مشخصات روی کاغذ خوب و قیمت مناسب داره ولی در عمل افتضاح! چند مدل  UV150 رو امتحان کردم اصلا مشکل کنترلر داره! سرعت میاد روی 350 کیلو بایت دوباره میره بالا و این نوسان تا اتمام فایل ادامه داره! روی چندتا دستگاه هم تست کردم به همین صورت بود نهایتا مرجوع کردم گارانتی و خودشون قبول کردند مشکل رو و یکی دیگه دادن که اون رو همونطور آکبند دادم به فروشنده پاساژ. نظرات دیجی کالا هم یکی در میون همین مشکل رو با مدلهای پایین ADATA و مشخصا این مدل دارند:

https://www.digikala.com/product/dkp-33881/فلش-مموری-ای-دیتا-مدل-dashdrive-uv150-ظرفیت-64-گیگابایت#/tab-comments/&page=1&order=most_liked

Sandisk هم مدل Ultra Flair رو گرفتم  برای حدود 1 گیگ فایل  در ابتدا سرعتی حدود 90 مگابایت بر ثانیه برای نوشتن ثابت ولی برای حجم بیشتر سرعت میاد روی 20 تا 30 مگابایت و نوسان داره در این بازه سرعتی.

https://www.digikala.com/product/dkp-122021/فلش-مموری-سن-دیسک-مدل-ultra-flair-cz73-ظرفیت-64-گیگابایت

این دو مورد که گفتم تو چند ماه پیش خودم تجربه کردم.

خرید فلشهای بی نام و نشان رو هم خیلی توصیه نمی کنم. چند مورد vicco ، verity ، king star دوستان داشتند که پس از مدت اندکی با مشکلات شناخته نشدن و یا رایت پراتکت مواجه شدن که نرم افزار رایت کنترلرشون هم سخت پیدا میشد.

شاید اپیسر یا مدلهای بالاتر Adata گزینه های بهتری باشند اونم صرفا بخاطر گارانتی مادام العمر آونگ و متین ولی هر مدلی مد نظرت بود  حتما بازخورد های کاربران سایت های داخلی( مثل دیجی کالا) رو چک کن و اگر نظرات منفی روش زیاد بود از خریدش صرف نظر کن. به بازخورد های آمازون و نیوایگ هم خیلی اعتنا نکن چون مدلهای مشابه که وارد کشور ما میشه احتمال زیاد از نظر تراشه و کنترلر متفاوت هستند.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

به نظر بنده که هرچی میگیری از مدلهای پایین ADATA نگیر! 

به ظاهر مشخصات روی کاغذ خوب و قیمت مناسب داره ولی در عمل افتضاح! چند مدل  UV150 رو امتحان کردم اصلا مشکل کنترلر داره! سرعت میاد روی 350 کیلو بایت دوباره میره بالا و این نوسان تا اتمام فایل ادامه داره! روی چندتا دستگاه هم تست کردم به همین صورت بود نهایتا مرجوع کردم گارانتی و خودشون قبول کردند مشکل رو و یکی دیگه دادن که اون رو همونطور آکبند دادم به فروشنده پاساژ. نظرات دیجی کالا هم یکی در میون همین مشکل رو با مدلهای پایین ADATA و مشخصا این مدل دارند:

https://www.digikala.com/product/dkp-33881/فلش-مموری-ای-دیتا-مدل-dashdrive-uv150-ظرفیت-64-گیگابایت#/tab-comments/&page=1&order=most_liked

Sandisk هم مدل Ultra Flair رو گرفتم  برای حدود 1 گیگ فایل  در ابتدا سرعتی حدود 90 مگابایت بر ثانیه برای نوشتن ثابت ولی برای حجم بیشتر سرعت میاد روی 20 تا 30 مگابایت و نوسان داره در این بازه سرعتی.

https://www.digikala.com/product/dkp-122021/فلش-مموری-سن-دیسک-مدل-ultra-flair-cz73-ظرفیت-64-گیگابایت

این دو مورد که گفتم تو چند ماه پیش خودم تجربه کردم.

خرید فلشهای بی نام و نشان رو هم خیلی توصیه نمی کنم. چند مورد vicco ، verity ، king star دوستان داشتند که پس از مدت اندکی با مشکلات شناخته نشدن و یا رایت پراتکت مواجه شدن که نرم افزار رایت کنترلرشون هم سخت پیدا میشد.

شاید اپیسر یا مدلهای بالاتر Adata گزینه های بهتری باشند اونم صرفا بخاطر گارانتی مادام العمر آونگ و متین ولی هر مدلی مد نظرت بود  حتما بازخورد های کاربران سایت های داخلی( مثل دیجی کالا) رو چک کن و اگر نظرات منفی روش زیاد بود از خریدش صرف نظر کن. به بازخورد های آمازون و نیوایگ هم خیلی اعتنا نکن چون مدلهای مشابه که وارد کشور ما میشه احتمال زیاد از نظر تراشه و کنترلر متفاوت هستند.

من الان adata ue700 pro 32gb دارم.

رایتش ۵۰ مگ ریدشم ۳۰۰ مگ هست. خیلی راضیم.

20191228_154707.jpg

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

من الان adata ue700 pro 32gb دارم.

رایتش ۵۰ مگ ریدشم ۳۰۰ مگ هست. خیلی راضیم.

عزیز دل  گفتم مدلهای پایین Adata.

ضمن اینکه این مدلی که شما گفتید فکر کنم برای حجم 64 گیگ حدود 350 هزار تومان قیمت داشته باشه! در صورتی که استارتر 130 هزار تومان سقف هزینه رو اعلام کرده.

در 22 ساعت قبل، micpet گفته است :

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...