رفتن به مطلب

راهنمایی تنظیمات صدای 5.1

ApocalypseNow
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنده یک اسپیکر Logitech Z906  داشتم که روی TV بود و الان با Logitech Z506  جایگزین کردم. هیچ جور نتونستم خروجی صدایی که باب میلم باشه در هنگام دیدن فیلم با Potplayer بگیرم.

مثلا با فیلم  Interstellar که از دیسک بلوری (BDMV) خروجی گرفته شده تست گرفتم

وقتی روی stereo می گذارم، دیالوگ ها شفاف شنیده می شه ولی موسیقی افت می کنه و وقتی هم روی 5.1 می گذارم بلعکس میشه.

کسی می دونه بهترین تنظیمات واسه اسپیکر 5.1 روی pot  چی هست؟

درضمن کارت صدای جدا ندارم چون مادربورد خودش ROG SupremeFX 8-Channel  هست.

Audio.thumb.jpg.933180d75517838e5ffe1c8674d9c058.jpg

Audio1.thumb.JPG.b9650cf528b704a44c17f225bac211e3.JPG

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ApocalypseNow گفته است :

بنده یک اسپیکر Logitech Z906  داشتم که روی TV بود و الان با Logitech Z506  جایگزین کردم. هیچ جور نتونستم خروجی صدایی که باب میلم باشه در هنگام دیدن فیلم با Potplayer بگیرم.

مثلا با فیلم  Interstellar که از دیسک بلوری (BDMV) خروجی گرفته شده تست گرفتم

وقتی روی stereo می گذارم، دیالوگ ها شفاف شنیده می شه ولی موسیقی افت می کنه و وقتی هم روی 5.1 می گذارم بلعکس میشه.

کسی می دونه بهترین تنظیمات واسه اسپیکر 5.1 روی pot  چی هست؟

درضمن کارت صدای جدا ندارم چون مادربورد خودش ROG SupremeFX 8-Channel  هست.

Audio.thumb.jpg.933180d75517838e5ffe1c8674d9c058.jpg

Audio1.thumb.JPG.b9650cf528b704a44c17f225bac211e3.JPG

درود

تنظیم رو بذارید رو same as input

لینک به دیدگاه

روی Same  که می گذارم فقط Speaker وسط دیالوگ ها را پخش می کنه و موسیقی روی 4 تا  Speaker دیگه پخش میشه.

روی   Surround  (2/0/1-3.0) که می گذارم دیالوگ روی 3 تا Speaker جلو و موسیقی روی هر 5 تا Speaker پخش میشه و در واقع DTS میشه .

حالا نمی دونم چرا روی گزینه بالا باید باشه در صورتیکه عملا نباید اینجور باشه به دلیل اینکه Speaker 5.1 هستش .

فایل Speaker را هم ضمیمه کردم شاید فایده ای داشته باشه.

Z906.pdf

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، ApocalypseNow گفته است :

روی Same  که می گذارم فقط Speaker وسط دیالوگ ها را پخش می کنه و موسیقی روی 4 تا  Speaker دیگه پخش میشه.

روی   Surround  (2/0/1-3.0) که می گذارم دیالوگ روی 3 تا Speaker جلو و موسیقی روی هر 5 تا Speaker پخش میشه و در واقع DTS میشه .

حالا نمی دونم چرا روی گزینه بالا باید باشه در صورتیکه عملا نباید اینجور باشه به دلیل اینکه Speaker 5.1 هستش .

فایل Speaker را هم ضمیمه کردم شاید فایده ای داشته باشه.

Z906.pdf 2.22 MB · 1 download

اگر میخوای بهترین خروجی رو دریافت کنی بنظرم یه کارت صدای جداگانه تهیه کن

اینجوری با یه تیر دو نشون میزنی

هم کیفیت صدات بهتر میشه

هم اگر بعدا بخوای باز اسپیکر بهتری بگیری دیگه نیازی به کارت صدا نداری

مادربردت pci ساپورت میکنه؟

لینک به دیدگاه

در در 11 دی 1398 در 15:41، ApocalypseNow گفته است :

بله داره.

3 تا    PCIe3.0 * 1

یه کارت صدای کریتیو بگیر و خودتو خلاص کن

در مورد تنظیم کردنشم خودم در خدمتت هستم

یکی از دوستان یه مدل رو در قسمت فروش کارت صدا اگهی کردن فکر کنم حدودا 350 قیمتشه ولی ارزششو داره که هم خروجی بهتری بگیری و هم مدتها در هر زمینه ای چه در فیلم و چه در موزیک بهترین بهره رو ببری

لینک به دیدگاه

من یه z906 دارم . کیفیت صدا رو وقتی فهمیدم که یه کارت صدا خریدم و استفادش کردم. حتما کارت صوتی تهیه کن. ارزشی که پاور برای سیستم داره کارت صوتی هم برای اسپیکر داره. واقعا محشرش می کنه. 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 12 دی 1398 در 20:13، Negrasombra گفته است :

من یه z906 دارم . کیفیت صدا رو وقتی فهمیدم که یه کارت صدا خریدم و استفادش کردم. حتما کارت صوتی تهیه کن. ارزشی که پاور برای سیستم داره کارت صوتی هم برای اسپیکر داره. واقعا محشرش می کنه. 

Z906  ورودی اپتیکال داره. اگه از خروجی اپتیکال مادربرد استفاده کنید هیچ نیازی به کارت صدا نیست چون ترک صدای 5.1 کانال DOLBY یا DTS  با اپتیکال  فقط به اسپیکر pass through  میشه و اسپیکر وظیفه دیکود کردنش رو به عهده داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...